💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 80% rabat - Klik her 💥

Infinity Hearts Azalea

10 produkter
  • Indhold: 55% Uld, 45% Akryl
  • Garngruppe: B (20 - 22 masker)
  • Vægt/længde: 150 gram = ca. 600 meter
  • Anbefalede pinde: 4 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 20m x 27p
  • Håndvask / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Elsker du farver og arbejdet med farver i strik eller hækling, skal du prøve Infinity Hearts Azalea. Det smukke garn findes i 10 varianter med minimum tre farver i hvert garnnøgle. Bliv inspireret af de lækre farver og nyd den bløde kvalitet i en skøn fusion mellem ren uld og akrylgarn.

Infinity Hearts Azalea er sprudlende garnkvalitet med sine mange pangfarver sat sammen i spændende nuancer og farvekombinationer. Garntråden har den særlige finish, at den enkelte steder er uensartet. Det betyder, at visse steder er garntråden tyndere og tykkere. Det giver et ujævnt udtryk, når du laver din strikkeprøve, og du vil opdage, at enkelte masker træder tydeligere frem eller bliver mindre. Det giver det færdige projekt en helt særlig struktur og en fed effekt.

Lækket blandingsgarn med glidende farveskift

Flerfarvet garn som Infinity Hearts Azalea er blevet populært de senere år. Det kaldes også farveskiftegarn, multifarvet garn eller garn med farveskift. Flerfarvet garn har det særlige kendetegn, at tråden er indfarvet i flere farver. Det giver mulighed for særegne farvesammensætninger og lave glidende farveskift.

Til strik og hækling giver multifarvet garn dit sjal, din trøje eller dit tæppe et særligt udtryk. Du har mulighed for at vælge farvespil mellem kolde og varme farver. Multifarvet garn kan give forskellige udtryk, men det afhænger af dit projekts bredde. Strik eller hækling med flerfarvet garn vil ikke give to udtryk, der er ens.

Azalea let og unikt akrylgarn i fornem garnkvalitet

Infinity Hearts Azalea er et blandingsgarn, der består af 55% uld og 45% akryl. Blandingen mellem naturmateriale og kunstigt fremstillet garn giver en lækker garnkvalitet, som er nem at arbejde med og føles behageligt mellem hænderne. Hvis du tror, at akrylgarn kradser, tager du fejl. Det er nemlig fortid. Garnet føles nærmere som superwash-behandlet merinould. Infinity Hearts Azalea er samtidig kombineret uld med akryl, som gør farveægtheden høj. Det betyder minimal risiko for, at farverne smitter af på garnet. Blødt akrylgarn er også et allergivenligt materiale. Lider du selv af allergi, eller strikker til en, som har allergi, er akrylgarn et godt valg. 

Som blandingsgarn er akrylgarn billigere end garn fremstillet af naturlige fibre. Det syntetiske garn har en plettet fortid, og flere forbinder garnet med at have egenskaber af at kradse og være stift. De kunstigt fremstillede fibre bliver i dag udsat for en helt anden behandling med nye teknologier, som gør det muligt at producere et lækrere og mere blødt garn. Er du nybegynder inden for strik eller hækling, kan det være en fordel at begynde med at bruge akrylgarn, fordi det typisk er billigere end naturligt garn.

Akrylgarn er en omdiskuteret garnkvalitet. Argumenterne imod akrylgarnet foruden dets blødhed handler mest om mangle på åndbarhed. Når du går med en sweater eller cardigan i akrylgarn, vil den ikke virke særlig åndbar, og det kan være afgørende for at komme af med kropsvarme eller sved. Argumenterne for akrylgarnet er, at dit arbejde kan vaskes igen og igen uden at miste farve eller blødhed. Infinity Hearts Azalea er et blandingsgarn, hvor du får åndbarheden fra ulden og styrken fra akrylgarnet. Det er en stærk fusion og giver akrylgarn gode egenskaber.

Et slidstærkt garn til brug i mange forskellige projekter

Infinity Hearts Azalea har en særlig holdbar kvalitet, som gør den velegnet til babystrik. Umiddelbart tænker du måske ikke akrylgarn og babystrik som en oplagt kombination, men du kan sagtens bruge akrylgarn i babystrik. En klar fordel er især, at dit projekt kan vaskes igen og igen, uden at garnet eller farven slides. Dit babystrik bliver stadig blødt og lækkert. Det kradser nemlig ikke på barnets hud. Det er akrylgarn, baby vil finde lækkert.

Det slidstærke akrylgarn kombineret med ren uld kan også bruges til strik til både mænd og kvinder, hvad enten det er til din mand, kone, ven, veninde, søster, bror eller dine børn. Garnet er også fint eget til egostrik - simpelthen bare til dig selv. Uanset til hvem du strikker, giver Infinity Hearts Azalea en nærmest dip dye-effekt i dit projekt. Dip dye er også blevet populært de senere år, og den effekt kan du tilnærmelsesvis få frem med Infinity Hearts Azalea. Garnkvaliteten kan bruges i mange typer projekter lige fra cardigans, sweatre, trøjer til vinter, efterår og forår alt efter farvevalget. Du kan også lave tæpper, veste, huer eller tørklæder.

Elsker du boligindretning og er mere til at sætte dit eget præg på hjemmet, kan du også bruge Infinity Hearts Azalea i tæpper eller pyntegenstande til hjemmet som puder, varmere til kaffe- eller tekander. Det kan også være strik eller hækling til opbevaring for eksempel tasker, etuier eller punge.

Bredt udvalg af Infinity Hearts Azalea

Infinity Hearts Azalea er et billigt blandingsgarn, som altid fås til en yderst favorabel pris. Hold øje med vores udsalg og tilbud. Vi har prisgaranti og ønsker at sikre os, at du får de bedste varer til den bedste pris. Samtidig forsøger vi også at yde den hurtigste levering, så du kan nyde dit garn og komme i gang med dit projekt hurtigst muligt, uanset om det er strik eller hækling.

Hos os har vi et stort udvalg af akrylgarn. Bestiller du hos os, kan du have pakken i løbet af få dage. Du kan vælge at få pakken leveret direkte til din hoveddør eller til den nærmeste pakkeshop. Du kan også vælge at bestille din ordre med afhentning på vores adresse, så du sparer fragten. Få Infinity Hearts Azalea akrylgarn nemt og hurtigt, når du bestiller hos os. 

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.