đź’Ą Infinity Hearts Tilbud - Op til 90% rabat - Klik her đź’Ą

DROPS Lace

13 produkter
  • Indhold: 70% Alpaca, 30% Silk
  • Garngruppe: A (23 - 26 masker)
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 400 meter
  • Anbefalede pinde: 3,5 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 23m x 30p
  • HĂĄndvask, max 30°C / Strækkes til rigtige mĂĄl og tørres fladt / Kan filtes

Drops Lace garn fra Garnstudio er en kvalitet for dig, som ønsker at strikke med et utrolig fint og silkeblødt garn. Hvad end det drejer sig om delikate hulmønstre, luftige kreationer eller detaljer på ærmer og i kraven er Drops Lace garn det perfekte garn til opgaven. Den bløde og luftige blanding findes både i mix og unicolor farver. Blandt disse findes der lyse såvel som mørke nuancer, som passer til enhver stil, årstid eller lejlighed. Kig forbi hos os allerede i dag og bliv fristet til et køb, hvor der er mange penge at spare. Vi forhandler nemlig Drops Lace garn fra Garnstudio online til nettets bedste priser. Løbende kører vi gode udsalg og tilbud, hvor priserne er yderligere i bund på den samme gode kvalitet. Vi holder åbent hele året rundt, alle ugens 7 dage, 24 timer i døgnet.

Drops Lace garn fra Garnstudio – Finere end fint og blødere end blødt

Drops Lace garn fra Garnstudio er en luksuriøs blanding bestående af 70% babyalpaca og 30% mulberry silke. Alpaca ulden og silken spiller sammen i en perfekt symfoni og skaber et super fint, fjerlet og eksklusivt garn som på samme tid er dejlig blødt. De fine egenskaber gør, at Drops Lace garn fra Garnstudio egner sig perfekt til flotte detaljer samt kreationer, hvor der ønskes et luftigt udseende. Eksempler på dette kan være luftige sjaler til forårs- og sommeraftener, skulderstykker eller fine tørklæder med avancerede hulmønstre. For et spændende og anderledes look kan garnet med fordel bruges til filt. Drops Lace Garn fra Garnstudio er ubehandlet. Ubehandlet garn betyder, at det ikke er udsat for kemisk behandling inden farvningen. Resultatet af, at garnfibrene ikke er behandlede er et garn, hvor de gode og naturlige egenskaber er fremhævet. Det sikrer samtidig kreationer strikket med Drops Lace garn en bedre form og en god tekstur.

Hvis du ønsker at nyde godt af dit Drops Lace garn fra Garnstudio, er det vigtigt at du passer godt pĂĄ det samt overholder vaske- og strikkeanvisningerne. Den lækre alpaca- og uldblanding skal hĂĄndvaskes pĂĄ max 30°C, hvorefter det skal tørres fladt – det mĂĄ ikke komme i tørretumbleren, da det her risikerer at krympe og blive ødelagt. Dertil er det vigtigt, at overholde strikkeanvisningerne, for at opnĂĄ det bedste, mest jævne og holdbare resultat. De anbefalede pinde til strik med Drops Lace garn mĂĄler 3,5 mm. Drops Lace garn er dog et meget alsidigt garn og alt efter opskrift og ønske af resultatet kan bĂĄde pindestørrelse og strikkefastheden variere. Hvis du er i tvivl om, hvilken anvisning der er bedst for et bestemt hulmønster eller lignende, kan du med fordel spørge dig ad i en garnbutik.

Drops Lace garn fra Garnstudio er produceret i Peru.

Drops Lace garn fra Garnstudio – mix og unicolor farver til enhver stil

Noget af det bedste ved en god garnkvalitet er, når den findes i flere forskellige farver. Med flere muligheder at vælge imellem er der stor chance for at blive inspireret og mixe og matche som hjertet begærer. Drops Lace garn fra Garnstudio findes både i unicolor farver og mix farver. Det specielle ved unicolor farverne er, at de forskellige tråde ikke varierer i nuancer – farven er den samme hele vejen igennem. Dette giver Drops Lace unicolor garn en enestående og gennemgående farve, selv når farven er lys eller delikat. Det specielle ved mix farverne er derimod at forskellige nuancer af den samme farve er kartet sammen inden garnet er spundet. Dette giver en flot, harmonisk og spændende mixeffekt. Drops Lace unicolor farverne og mix farverne kan med fordel bruges hver for sig som de kan bruges sammen. Valget er dit og det er kun fantasien som sætter grænserne.

Hvis du ikke har bestemte farver som du har tendens til at strikke med, men kan lide at stikke efter årstidens farver er der rig mulighed for at koble Drops Lace farverne sammen med opskriftskatalogernes inspiration. Når de lyse og klare forårsdage er fremme efter mørke og kolde vintermåneder er det fristende at bruge lyse og delikate farver som støvet rosa eller lys grågrøn. Af gode og varme farver til sommer byder Drops Lace på en naturlig og stærk oliven farve samt en stærk og dyb rød. Efterårsvejret suppleres godt med farverne lilla/violet, mens farver som kongeblå og isblå hitter i vintermånederne. Den brede vifte af forskellige farver åbner især op for, at Drops Lace garn kan bruges sammen med andre gode kvaliteter fra Garnstudio.

Slå flere fluer med ét smæk og køb Drops Lace garn fra Garnstudio online hos os

Hvis du kan lide god og lækker kvalitet og samtidig kan lide at spare penge er du kommet til det rette sted. Med andre ord: Hos os, kan du online spare en masse penge på kvalitetsgarn lige præcis når det passer ind i din hverdag. Vi holder altid åbent, selv når de fysiske butikker holder lukket. Vi garanterer nettets billigste priser ved at sikre dig prisgaranti. Hvis du skulle ske at finde Drops Lace garn fra Garnstudio billigere i en anden online butik, betaler vi dig glædeligt differencen, hvis du fortsat gennemfører dit køb hos os. Udover at tilbyde dig lave priser hele året rundt kører vi løbende gode tilbud og udsalg. Tilbud og udsalg på allerede lave priser giver dig mulighed for at spare endnu flere penge ved køb af den samme gode kvalitet af Drops Lace garn fra Garnstudio. Hvis du ikke allerede har gjort det kan du med fordel også udforske vores mængderabatter – jo større mængde du køber, jo flere penge sparer du.

Udover at forhandle Drops Lace garn fra Garnstudio til konstant lave priser, sikrer vi samtidig vores kunder en billig og hurtig fragt, hvis det bestilte produkt befinder sig på lageret ved købstidspunktet. Dette vil være oplyst ved den enkelte vare. Produktet vil blive leveret direkte til din hoveddør – shopping har aldrig været lettere og sjovere! Kig forbi vores online webshop allerede i dag og foretag dig et online køb med et hav af forskellige fordele.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.