Drops Supersale Uld: Spar 35% på lækre Drops garnkvaliteter - Se mere her

DROPS Peak

Ingen produkter
  • Indhold: 70% Akryl, 30% Uld
  • Garngruppe: E (9 - 11 masker)
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 45 meter
  • Anbefalede pinde: 8 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 11m x 15p
  • Finvask 40°C / Tørres fladt

DROPS Peak er et blødt, trendy og varmt garn, der er fremstillet af en række spændende materialer. Det er blandingsgarn, der tilhører garngruppe E. Garnet kommer i et smalt farvekort, hvor man kan vælge mellem en række farver – Unicolor. Du kan søge efter en specifik farvekode, hvis du er på udkig efter en speciel farve.

DROPS Peak til strikning og hækling

DROPS Peak er blandingsgarn, der er fremstillet af henholdsvis 70 % akryl og 30 % uld. Det er dermed muligt at kategorisere garnet som både akrylgarn og uldgarn, da begge materialer er repræsenteret. Garnet tilhører garngruppe E, hvor du kan finde mange spændende opskrifter og tilsvarende garnkvaliteter. Det er et relativt tykt garn, der bliver leveret i nøgler på 50 gram med en løbelængde på omkring 45 meter. Den anbefalede pindestørrelse ligger på omkring 8 mm., hvor både strikning og hækling er en mulighed. Det er en garnkvalitet, der er egnet til både begyndere og erfarne strikke- og hækleentusiaster. Det er let og lækkert at arbejde med garnet, der er kendt for at være blødt og slidstærkt. Generelt har DROPS Peak rigtigt mange egenskaber, hvilket du hurtigt vil blive bekendt med.

Garnet skiller sig ud på flere forskellige parametre. Det gælder ikke mindst i forhold til farverne, der skaber opmærksomhed på sin vej. Du kan vælge mellem en hel verden af farver, hvor der bl.a. er repræsenteret en række neonfarver. Neonfarver er særligt henvendt til børn og baby, hvor farverne vil kunne ses på lang afstand. Det er friske og glade farver, der vil skabe glæde og højt humør hos enhver person.

DROPS Peak kommer i 12 forskellige farver, som du frit kan vælge mellem. Du har mulighed for at kombinere farverne, hvis du gerne vil skabe dit personlige farvelook. Garnet er egnet til hverdagsbrug og i særlig høj grad udendørsaktiviteter.

Strikkeopskrifter og hækleopskrifter med DROPS Peak

Savner du en god strikkeopskrift eller hækleopskrift med DROPS Peak, kan du hurtigt finde den opskrift, som du vil arbejde med. Det kan du gøre på DROPS’ hjemmeside, hvor der er et hav af opskrifter til begyndere og erfarne. Det tager kun ganske få minutter at søge efter opskrifter, hvor du blot skal angive den kvalitet, som du ønsker at arbejde med.

DROPS Peak er som tidligere nævnt mest egnet til børne- og babykreationer. Du kan f.eks. strikke eller hækle en pandebånd, hue eller halstørklæde. Det er lette opskrifter, der kan følges af enhver person. Garnet er mest populært i de kolde perioder, hvor kvaliteten gerne må være ekstra varm og blød. Bruger du garnet i akryl og uld, skal du huske at læse vaske- og tørreanvisningerne. Vi anbefaler finvask ved 40 grader, ligesom du bør tørre det fladt.

Har du nogle spørgsmål til garnet, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil altid gerne være behjælpelige med at svare på de spørgsmål, som du skulle sidde med. Vi har en specialiseret viden inden for DROPS Peak garn, som vi forhandler i stort set alle farver. Du kan købe garnet til bedste netpris med hurtig levering og prisgaranti.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.