💥 JANUARUDSALG - Op til 80% rabat - Klik her 💥

Pompon / Pelskvast Ræv

5 produkter

Denne produktkategori er tilegnet dig, der er på udkig efter pomponer og pelskvaste, der er fremstillet af ægte ræv. Dermed kan du danne dig et overblik over, hvilke muligheder du har, hvis du leder efter denne type pomponer. Som altid har vi fokus på et føre et stort udvalg og tilbyde faste lave netpriser.

Pelskvast / Pompon af ræv

Søger du efter en pompon af ræv, så er du havnet på den rigtige side. Vi har nøje udvalgt alle produkter i denne kategori, da vi udelukkende vil sælge pelskvaste i kompromisløs kvalitet. I den anledning er det vigtigt at bemærke, at henholdsvis pompon og pelskvast er to begreber, der dækker over de samme produkter.

Vi gør opmærksom på, at pelskvastene i denne kategori er lavet af ægte ræv. Således bedes du have forståelse for, at pelslængde og farve kan variere en smule. Der vil derfor aldrig være to pelskvaste, der er hundrede procent identiske.

Pompon af ræv forhandles i rigtigt mange skønne farver – bl.a. brun, sort, natur og gylden. Der skulle derfor være en rimelig chance for, at du kan finde en farvevariant, der harmonerer med din smag. Som udgangspunkt kan du forvente, at pelslængden måler omkring 9-11 cm. Det er selvfølgelig et naturprodukt, der byder på mange skønne egenskaber.

Du skal være særlig forsigtig, hvis du ønsker at vaske disse produkter. De må nemlig kun renses, da det ikke tåler hverken vaskemaskine eller tørretumbler.

Langt de fleste pelskvaste der er fremstillet af ræv har tryklåse til montering. Derudover har de typisk en midte af skind, der er med til at bevare den flotte form. Såfremt du har intentioner om at give pomponen ekstra fylde, så anbefaler vi, at du giver pomponen en omgang damp. Således vil den få et rigtigt flot udtryk, og den vil være klar til at blive monteret på din kreation. Leder du efter pompon af kanin, så kan du også finde det i mange farver og varianter.

Køb pels pompon ræv

Vil du købe pompon af ræv, så kan vi naturlige hjælpe dig med at gøre en god handel. Vi har nemlig bl.a. specialiseret os i pomponer og pelskvaste, der kommer i stort set alle afskygninger. Vi har lyttet til vores kunder, og det har medvirket til, at vi har skabt et attraktivt udvalg af denne type produkter.

Handler du hos Rito, er du altid sikret den laveste pris. Vi har nemlig prisgaranti, og det gælder naturligvis også for alle vores produkter inden for pelskvaste. Bestiller du i dag, så kan du få leveret din pakke til din adresse eller til en nærliggende pakkeshop.

Vi forhandler pomponer af ræv til priser, hvor alle kan være med. Dermed kan du købe kvalitetsprodukter uden at blive ruineret, da vi ønsker, at du skal have en god købsoplevelse hver eneste gang. I den anledning vil vi minde dig om, at du altid kan kontakte os, hvis du har spørgsmål, tips eller andre inputs. I vores store udvalg kan du også finde pomponer, der er fremstillet af bl.a. akryl, mårhund og kanin. Dermed kan du købe pelskvaste i stort set alle materialer. Den høje kvalitet og det flotte udtryk er en realitet, uanset hvilket materiale du foretrækker.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.