Rito holder fødselsdagsuge - STORE RABATTER - Se alle tilbuddene her - Få et sæt gratis spillekort her! 💛

Kits - Strikkekits, hæklekits og sykits

Uanset om du foretrækker at strikke eller hækle i din fritid, så kan du med fordel købe færdige kits til formålet. Vi har et omfattende udvalg af både strikkekits og hæklekits, som bl.a. kommer fra DMC Top This og Rico My First. Der er rigtigt mange forskellige kits, som henvender til forskellige behov.

Strikkekits og hæklekits - Børn og bamser

Vi har strikkekits og hæklekits, som man kan bruge til at strikke eller hækle en lang række forskellige genstande. Det fungerer ved, at du får leveret et færdigt kit, som indeholder alt det, du skal bruge til dit kommende strikke- eller hækleprojekt.

Der er nogle strikke- og hæklekits, som er sæsonpræget. Det er f.eks. tilfældet, hvis der er tale om en hue eller halstørklæde, som er mest egnet til vinterperioden. Dog er der også mange kits, som er egnet til at kunne bruges året rundt. Vi har nemlig rigtigt mange strikkekits og hæklekits, som man kan bruge til bamser, puf og mange andre genstande. Der er f.eks. opskrifter til, hvordan man strikker og hækler en elefant, frø, kat og mange andre kærlige dyr.

Skal du strikke eller hækle tøj, legetøj eller bamser til dine børn, kan du med fordel købe et eller flere kits fra vores store sortiment. Når du køber et strikkekit eller hæklekit, vil der typisk medfølge en dansk opskrift, som du kan følge. Vær dog opmærksom på at der er nogle opskrifter, som ikke nødvendigvis er angivet på dansk.

Med et kit får du altid leveret alt det garn, som du skal bruge til strikning eller hækling af den pågældende opskrift. Der vil medfølge et billede af den genstand, som du arbejder på at strikke eller hækle. Dermed har du noget konkret at arbejde ud fra, så du kan har bedre forudsætninger for at opnå et tilfredsstillende resultat. Selvom du følger en strikke- eller hækleopskrift, kan du aldrig være helt sikker på, at resultatet stemmer hundrede procent overens med det billede, som du arbejder ud fra.

Udforsk nye hækle- og strikkekits

Hvis du er løbet tør for idéer til nye projekter, kan du med fordel købe et kit. Med et strikke- eller hæklekit ved hånden kan du aldrig gå helt galt i byen. Hvis du er nybegynder, lægger vores kits op til, at du kan følge opskrifterne trin-for-trin. Du behøves desuden ikke tage stilling til, hvor mange garnnøgler du har brug for til projektet. Mængden af garn er altså forudbestemt, hvilket har gjort det hele lidt nemmere for dig.

Vores hæklekits og strikkekits er udviklet af erfarne folk, som har mange års erfaring med strikning og hækling. Vores kits indeholder garn og diverse tilbehør, som er blevet nøje udvalgt efter, hvordan man kan opnå det bedste resultat. Skal man f.eks. strikke eller hækle en ny hue eller halstørklæde, vil det ikke være helt underordnet, hvilken garnkvalitet man benytter sig af. Vær særligt opmærksom på at der også er strikkekits, hvor det er nødvendigt at bruge fyld i form af vat. Man skal f.eks. bruge vat, hvis man vil strikke eller hækle en bamse eller pude. I den forbindelse skal du bemærke, at fyld ikke nødvendigvis medfølger i et kit. Derfor skal det købes som tilbehør, så det er muligt at komme i mål med det pågældende projekt. Vi har alt, hvad du skal bruge inden for fyld, og vi hjælper dig gerne med at finde det rette vat til en bamse eller pude. Du kan blot kontakte os på mail telefon eller mail, hvis du har nogle spørgsmål.

Vores strikkekits og hæklekits følger de nyeste trends. Vi udvider løbende vores udvalg med nye og spændende kits, som du kan kaste dig ud i. Dermed risikerer du ikke at løbe tør for idéer igen, da du altid kan købe nye strikkekits og hæklekits. Det er naturligvis helt op til dig, om du vil følge opskrifterne hundrede procent, eller om du tilføre dine egne detaljer. Dog er strikkekits og hæklekits som udgangspunkt egnet til, at man skal føle opskrifterne til punkt og prikke.

Vi har både mængderabat og prisgaranti på vores strikke- og hæklekits. Det er to tiltag, som vi har indført, da vil sikre de laveste priser til vores kunder. Finder du en forhandler med en billigere pris på et kit, vil vi matche prisen.

Levering af strikkesæt, sysæt og hæklesæt til hele landet

Strikkekits og hæklekits går også under betegnelserne strikkesæt og hæklesæt, som i realiteten dækker over det samme. Et sæt indeholder nemlig også dét, du skal bruge til at strikke eller hækle en konkret kreation. Vil du købe sæt til strikning eller hækling, så er det altså også her det foregår. Vores strikkekits og hæklekits henvender sig til mange forskellige sværhedsgrader. Uanset om du betragter dig selv som begynder, erfaren eller øvet, så kan du finde det helt rigtige sæt med udgangspunkt i dine kompetencer.

Vores sæt og kits spænder meget bredt med det formål, at der skal være noget for enhver. Skulle du alligevel sidde og savne et konkret strikkesæt eller hæklesæt, så kan du altid skrive eller ringe til os. Vi kan ikke imødekomme alle ønsker, men vi gør naturligvis vores bedste. Du kan også tage kontakt til os, hvis du vil have hjælp til at vælge det helt rigtige kit.

Det skal desuden nævnes, at vi leverer kits til hele landet – uanset om du handler strikkekits, hæklekits eller sykits. Det er altså ikke vigtigt, hvor du er bosat, da vi tilbyder levering til både større- og mindre byer. Ydermere kan du angive, hvordan du vil have leveret dine varer.

Underkategorier