SIDSTE CHANCE: Fødselsdagsugen slutter idag - STORE RABATTER - Se alle tilbuddene her - Få et sæt gratis spillekort her! 💛

Varen findes ikke længere

Varen er desværre udgået. Prøv en af følgende ting:

  • Kontakt os på +45 71 99 98 44
  • Send os en mail på info@rito.dk
  • Se i listen her under om der er noget der lever op til dine krav

Reflekstråd

8 produkter

Er du på udkig efter reflekstråd, kan du finde alle vores aktuelle varer i denne kategori. Er du på udkig efter refleksgarn, har du også mulighed for at købe det i vores shop. I denne kategori sælger vi alt inden for reflekstråd til hobbyprojekter. Vi kan med stolthed præsentere vores kunder for et stort udvalg af kvalitetstråd fra nogle af de førende brands. I vores store sortiment er bl.a. Mayflower, Seeme og Rico Creative repræsenteret.

Reflekstråd til den kræsne forbruger

Vi kan garantere, at alle vores produkter inden for reflekstråd kommer i højeste kvalitet. Som du allerede er bekendt med, har vi nøje udvalgt de mest populære producenter på markedet. Der er tale om producenter, der har et stort fokus på kvalitet, hvilket de mange produkter bærer præg af.

Vi forhandler reflekstråd i mange forskellige tykkelser og længder, da vi ønsker at appellere til ethvert behov. Vi tilbyder bl.a. følgende tykkelser: 0,5mm - 0,8mm og 1mm - ligesom vi bl.a. tilbyder følgende længder: 25m, 30m, 50m, 100m og 150m.

Handler du på nettet, kan du altid købe flekstråd til de bedste priser. Vi kan nemlig tilbyde både prisgaranti og mængderabat, hvilket er med til at presse din pris i bund.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.