💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 90% rabat - Klik her 💥

Järbo Tropik

17 produkter
  • Indhold: 50% Bambus, 25% Bomuld, 25% Akryl
  • Garngruppe: B (20 - 22 masker)
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 123 meter
  • Anbefalede pinde: 4 mm
  • Anbefalede hæklenål: 3,5 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 22-23m x 28p
  • Maskinvask 40º / Tørres fladt

Järbo er en producent, der har gjort sig bemærket med sine mange spændende garnkvaliteter. Det gælder bl.a. Järbo Tropik, som er en af de mange garnkvaliteter, der er en fast del af vores sortiment. Det er netop denne garnkvalitet, der er repræsenteret på denne side. Ønsker du at købe garnet til favorable priser, så vil vores udvalg og priser i høj grad være henvendt til dig.

Køb Järbo Tropik fra din digitale enhed

Järbo er bambusgarn, der er fremstillet af 50 % bambus, 25 % bomuld og 25 % akryl. Der er altså tale om blandingsgarn, der byder på flere slidstærke og lækre materialer. Garnet har efterhånden været på markedet i lang tid, hvor det har skabt stor begejstring blandt både strikke- og hækleentusiaster.

Skal du strikke eller hækle med Järbo Tropik, skal du vælge den helt rigtige strikkepind eller hæklenål til formålet. Vi anbefaler følgende

Anbefalet strikkepind: 4 mm.

Anbefalet hæklenål: 3,5 mm.

Bruger du overstående anbefalinger, vil du som udgangspunkt opnå det mest tilfredsstillende resultat. Ydermere er det vigtigt, at du overholder den oplyste strikkefasthed, da det kan have indflydelse på bl.a. garnforbrug. Denne garnkvalitet byder på et omfattende farvekort bestående af unicolors – i alt 18 skønne farver. Der er farver for enhver smag, som kan være egnet til bestemte årstider eller hele året rundt.

Garnet købes i nøgler á 50 gram med en cirka løbelængde på 123 meter. Garnet tilhører garngruppe B, hvor der findes rigtigt mange spændende opskrifter. Denne bambusgarn kan maskinvaskes ved 40 grader, og det anbefales at tørre det fladt.

Billigste forhandler af Järbo Tropik af garn

Rito er landets billigste forhandler af Järbo Tropik. Det sætter vi en stor streg under ved at tilbyde prisgaranti på samtlige varer i vores sortiment. Finder du en billigere forhandler af garnet, så matcher vi prisen. Vi har jævnligt gode tilbud på denne populære bambusgarn, som du kan købe til fordelagtige priser.

Vi har gjort det muligt for dig at handle Järbo Tropik garn med få klik på din mus. Bestiller du i dag, vil vi sørge for, at du får leveret de bestilte garnnøgler i løbet af få hverdage. Du vil altid modtage en mail, når din bestilling er blevet håndteret og er på vej til dig.

I vores store sortiment kan du også shoppe Järbo 8/4 og Järbo Skrållan, som vi ligeledes har et meget store udvalg af.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.