💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 80% rabat - Klik her 💥

Regia Silk

8 produkter
  • Indhold: 55% Uld, 25% Polyamid, 20% Silke
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 200 meter
  • Anbefalede pinde: 2 – 3 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 30m x 42p
  • Finvask eller Uldvask 40ºC / Tørres fladt eller tørretumbles ved lav temperatur

Regia Silk er egnet til dig, der leder efter strømpegarn i højeste kvalitet. Vi forhandler denne garnkvalitet i vores sortiment, og vi kan tilbyde nettets laveste priser. Dermed er der garanti for en god handel, hvis du vælger at handle på nettet. Vi vil i hvert fald hjertens gerne servicere dig og give dig en god oplevelse.

Regia Silk – Strømpegarn i verdensklasse

Strikker eller hækler du, vil du vide, at der er forskel på kvaliteten af strømpegarn. Samtidig vil du højst sandsynligt være klar over, at Regia Silk byder på kvalitet, som de færreste alternative garnkvaliteter kan hamle op med. Denne skønne garnkvalitet er fremstillet af 55 % uld, 25 % polyamid og 20 % silke. Det er en blandingsgarn, der er en anelse atypisk, men ikke desto mindre er der stor sikkerhed for at opnå et tilfredsstillende resultat.

Regia Silk kommer i garnnøgler á 50 gram, hvor løbelængden er på 200 meter. I forhold til strikkepinde og hæklenåle, anbefaler vi at arbejde med en pindestørrelse på 2-3mm. Det er en meget almindelig pindestørrelse, der naturligvis er en del af vores sortiment. Det er en garnkvalitet, der byder på mange skønne egenskaber. Det er f.eks. muligt at vaske garnet ved 40 grader – vi anbefaler, at du vælger enten finvask eller uldvask. Når det kommer til tørring, anbefaler vi, at du tørrer garnet fladt eller tørretumbler garnet ved lav temperatur. Det er relativt simple vaskeanvisninger, som du aldrig kan gå helt galt i byen med.

Regia Silk – Stort farvekort og konkurrencedygtige priser

Denne garnkvalitet kommer i et stort farvekort, hvor du kan vælge mellem et utal af farver. Det komplette farvekort fremgår af vores sortiment, hvor vi tilbyder alle de hotteste farver. Garnet kan bruges året rundt, men der er selvfølgelig nogle farver, der er mere henvendt til specifikke årstider end andre. Farverne kan kombineres på kryds og tværs, hvis du ønsker at skabe en unik farvekombination. Du har mange muligheder, hvis du sidder med Regia Silk ved hånden. Selvom der er tale om strømpegarn, kan garnet bruges til meget andet end blot strømper. Det er nemlig egnet til en lang række forskellige beklædningsgenstande, hvor huer, vanter og babytæpper kan nævnes som nogle af de mest almindelige. Tilmed kan det bruges til både baby, børn og voksne, hvor mulighederne er mange.

Garnet er fremstillet af materialer, der byder på forskellige egenskaber. Til fremstillingen er der blevet anvendt henholdsvis merinould, polyamid og silke. Merinould har til formål at sikre varme, polyamid sikrer holdbarhed, mens silke har til formål at sikre den højeste komfort og elegance. Det er samlet set nogle rigtigt vigtige egenskaber, der er med til at udgøre en rigtig skøn garnkvalitet.

Det er ingen hemmelighed, at Regia Silk er en eksklusiv garnkvalitet. Det er dog ikke ensbetydende med, at det er en dyr garnkvalitet. Faktisk har du mulighed for at handle denne populære strømpegarn til fornuftige priser på nettet. Vores prisniveau er det laveste på markedet, hvilket vi garanterer med vores prisgaranti. Vi ønsker at tilbyde det største udvalg, de laveste priser og ikke mindst den bedste service. Det er fordele, som du altid kan få glæde af, hvis du vælger at gøre en handel med os.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.