TILBUD 💥 Spar op til 55% på alle Järbo Garn - Klik Her 💥 Spar 70% på Mayflower Andes - Klik Her 💛 🥚 Gratis guide til DIY Påskeharer Her 🥚

Knyttegarn / Knyttesnor

23 produkter

Knyttegarn – eller også kendt som knyttesnor er en garnkvalitet, som er henvendt til personer med interesse for knytning. Der er hovedsageligt tale om et tykt og blødt garnmateriale, som er velegnet til at knytte med. Det er altså en specialfremstillet garnkvalitet, som ikke er egnet til strikning og hækling i modsætning til vores øvrige garnkvaliteter

Knyttegarn og knyttestor samt tilbehør i enestående kvalitet

Vi er kompromisløse, når det handler om, hvilke former for garn og snor, vi forhandler på shoppen. Dermed kan du altid være sikker på, at de produkter du vil blive præsenteret for er i enestående høj kvalitet. Udvalget består af både garn, snor og diverse knyttetilbehør. Vores tilbehør består af bl.a. knyttebræt, knyttekroge, knyttegafler og knyttestjerner. Vi har stort set alle tænkelige varer, når det handler om knyttegarn, knyttesnor og diverse tilbehør.

Vi forhandler bl.a. knyttegarn og tilbehør fra Prym og andre anerkendte brands. Udvalget bliver løbende udvidet med nye og spændende produkter, som er henvendt til knytteentusiaster. Vores produkter er nemme at arbejde med, og du er altid sikret et godt resultat.

Hvis du mangler til inspiration til fremtidige knytteprojekter, så er der rig mulighed for at hente inspiration fra diverse opskrifter. Der findes rigtigt mange nemme knytteopskrifter, hvor det vil være nødvendigt at have garn, snor og muligvis diverse tilbehør til rådighed. Har du bestemt dig for, hvad dit kommende projekt skal indeholde, så er det måske nu, at du skal bestille garn og snor hjem til det pågældende projekt. Hvis du er i tvivl om, hvilken kvalitet og mængde du skal bruge, så står vi gerne til rådighed. Du skal i den forbindelse være velkommen til at kontakte os, hvis du sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål.

Garn og snor kan bruges til en lang række formål. Det er bl.a. muligt at bruge garn og snor til at knytte et fint armbånd i en eller flere ønskede farver. Der er også mulighed for at knytte nøgleringe, halskæder og net. Mulighederne er mange, og det er stort set kun fantasien, der sætter grænser, når man beskæftiger sig med knyttegarn og knyttesnor. Hvis du er nybegynder eller blot mangler inspiration, så kan du med fordel kaste dig ud i de mange tilgængelige knytteopskrifter. Hvis du har mod på det, kan du også springe ud i dine egne opskrifter, hvis du er den kreative type. Inden for garnkategorien kan vi selvfølgelig også tilbyde hørgarn og tekstilgarn, der byder på masser fordele.

Mængderabat og prisgaranti på garn og snor

Vil du gøre en god handel på garn og snor til knytning, så står vi til rådighed. Vores omfattende udvalg af garn og snor til knytning befinder sig i et prisleje, hvor alle kan være med. I den sammenhæng belønner vi kunder, som køber større mængde garn og snor, hvor vores prisgaranti vil gøre sig gældende. Du kan få glæde af mængderabatten, hvis du køber flere styks af samme kvalitet og farvevariant. Takket være vores store udvalg kan du med sikkerhed også finde en passende farve til dit kommende knytteprojekt. Der er endda mulighed for at kombinere flere forskellige farver, hvis du ønsker at skabe et unikt og levende udtryk. Det er f.eks. moderne at anvende flere farver, hvis man vil knytte et armbånd til et barn eller voksen.

Prisgaranti er også en fordel du får, hvis du handler garn og snor på shoppen. Det er din garanti for, at du altid får den laveste markedspris. Støder du på en billigere forhandler, så matcher vi prisen. Denne prisgaranti gælder for alle vores varer i denne kategori Dermed kan du købe billigt garn og snor, som af og til er på tilbud.

Hurtig levering er ligeledes en fordel, som du får ved at handle på nettet. Vi tager hånd om din ordre hurtigst muligt, hvorefter din bestilling bliver overladt til vores posthåndtering. Leveringen vil enten ske til privatadresse eller nærmeste pakkeshop. Dermed kan du få leveret dine varer inden for få hverdage. Skal du springe ud i et nyt projekt, så ved vi, hvor vigtigt det er at have den rette garnkvalitet til rådighed.

Skab dig et overblik over vores udvalg af garn og snor og læg de ønskede varer i kurven. Såfremt de ønskede varer er på lager, vil de blive pakket og sendt med posten hurtigst muligt. Du vil altid modtage besked pr. mail, når din bestilling er blevet behandlet og er på vej til levering. Dermed kan du altid følge din ordre, så du er klar over, hvornår det bestilte knyttegarn og / eller knyttesnor bliver leveret.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.