TILBUD 💥 Spar op til 55% på alle Järbo Garn - Klik Her 💥 Spar 70% på Mayflower Andes - Klik Her 💛 🥚 Gratis guide til DIY Påskeharer Her 🥚

Järbo Rio

8 produkter
  • Indhold: 69% Akryl, 25% Bomuld, 6% Uld
  • Garngruppe: B (20 - 22 masker)
  • Vægt/længde: 100 gram = ca. 300 meter
  • Anbefalede pinde: 3,5 - 4 mm
  • Anbefalede hæklenål: 4 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21-22m x 30-31p
  • Maskinvask 40º / Tørres fladt

Järbo Rio er en blandingsgarn, der består af 69 % akryl, 25 % bomuld og 6 % uld. Det er en lidt utraditionel garnkvalitet, der ikke desto mindre er blevet populær på det danske garnmarked. Det er garn, der byder på mange unikke egenskaber og farver. Garnet er egnet til både voksen-, børne- og babystrik

Køb Rio garn fra Järbo

Rio garn er en kvalitet, der er alt andet end kedelig. Som du allerede er blevet bekendt med, er der tale om en kombination af akrylgarn, bomuldsgarn og uldgarn. Det er nogle af de mest efterspurgte materialer, der fungerer særdeles godt sammen i fællesskab. Der er tale om et mindre, men spændende farvekort bestående af 8 farvenuancer. Garnet er blevet designet og produceret i glade og flotte farver, der vil skabe glæde på sin vej. De mange farverige nuancer er især egnet til børne- og babystrik, hvor der gerne må være ekstra fokus på pang- og pastelfarver. Der er udelukkende tale om mixfarver, hvor man har blandet en lang række farver. Dog kan du selvfølgelig også bruge garnet, hvis du skal strikke trøjer og tilbehør til voksne. Voksenstrik er en mulighed takket være garnets tykkelse. Generelt er der rigtigt mange muligheder med dette garn, hvor man ikke skal lade sig begrænse af manglende egenskaber. Det er nemlig en garnkvalitet, der besidder alle de nødvendige egenskaber.

Denne blandingsgarn købes i garnnøgler á 100 gram, hvilket svarer til en løbelængde på ca. 300 meter. Følger du en opskrift, vil du få oplyst det anbefalede garnforbrug, hvorefter du kan beregne, hvor mange garnnøgler du har brug for. Hvis du er i tvivl om mængden, er det en god idé at købe lidt ekstra garn. Det er aldrig sjovt at løbe tør for garn, hvis man er midt i en kreation, så det anbefales at købe tilstrækkeligt stort ind. Skulle du være i den mindste i tvivl om dit garnforbrug, vil vi gerne komme med vores umiddelbare vurdering.

Vil du bruge garnet, skal du naturligvis have investeret i strikkepinde og hæklenåle i en passende størrelse. Vi anbefaler strikkepinde på 3,5-4mm til strikning, mens vi anbefaler hæklenåle på 4mm til hækling.

Järbo Rio – Garngruppe B – Her finder du de bedste opskrifter

Järbo Rio er garn, der tilhører garngruppe B. Det er en vigtig information at kende til, hvis du skal på udkig efter opskrifter. Der er nemlig designet rigtigt mange opskrifter, hvor man kan bruge denne kvalitet eller andre kvaliteter fra den samme garngruppe. Ligesom det gør sig gældende for mange andre garnproducenter, har Järbo også udgivet sine egne opskrifter. Disse opskrifter kan du downloade fra din enhed, så du altid har dem lige ved hånden. Det er altid en fordel at følge en opskrift fra den officielle producent, så man er sikker på, at opskrifterne lever op til den endelige kreation. Vi kan dog ikke garantere, at alle opskrifter er skrevet på dansk. Engelsk, svensk og norsk er også nogle af de sprog, der kan være repræsenteret i forbindelse med en opskrift. Opskrifterne er beskrevet i et sprog, hvor alle kan være med.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.