💥 JANUARUDSALG - Op til 80% rabat - Klik her 💥

DROPS Loves You 7 - Bomuld 8/4

24 produkter
  • Indhold: 100% Bomuld
  • Garngruppe: A (23 - 26 masker)
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 170 meter
  • Anbefalede pinde: 3,5 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 23m x 30p
  • Maskinvask 40º / Tørres fladt

DROPS Loves You 7 er en ny garnkvalitet fra Garnstudio, som forventes at blive en af de foretrukne garnkvaliteter inden for en kort tidshorisont. Det er en ny bomuldsgarn, som kvalitetsmæssigt er i en klasse for sig. Vi er både stolte og glade for at kunne præsentere vores kunder for dette fantastiske garn, som kan bruges til mange skønne strikke- og hækleprojekter.

DROPS Loves You 7 bomuld 8/4

Sætter du pris på at arbejde med bomuldsgarn i særdeles høj kvalitet, så vil DLY7 bomuldsgarn 8/4 være det helt rette valg for dig. Den nye garnkvalitet er fremstillet i 100 % bomuld, som kan bruges året rundt. Der er tale om garn i tykkelsen 8/4, som er en særlig populær tykkelse blandt strikke- og hækleentusiaster. Det er en klassisk og populær 8/4 kvalitet i bomuld, som kommer i 19 friske farver. Der er rig mulighed for at kombinere de forskellige farver, så man kan skabe et unikt og personligt udtryk.

DROPS Loves You 7 er egnet til både dame- og herrekollektioner, men kan også bruges til større interiørprojekter, hvor man f.eks. kan lave tæpper, puder, vaskeklude og meget mere. Det er stort set kun fantasien, som sætter grænser for, hvad man kan udrette med denne pragtfulde bomuldskvalitet. Du kan også bruge DLY7 bomuldsgarn 8/4 til sjaler, cardigans og sommertøj. Ydermere kan du bruge bomuldsgarn til børnetøj og legetøj, da det er en perfekt garnkvalitet til hverdagsbrug.

Da der er tale om 100 % bomuldsgarn, er der nemlig mulighed for at maskinvaske garnet på op til 40°. Takket være den høje kvalitet er det muligt at vaske garnet gang på gang, uden at det vil påvirke hverken kvalitet eller tekstur. Vil du bevare den bedste holdbarhed, så er det vigtigt, at du altid er opmærksom på de pågældende vaskeanvisninger. Når du har afsluttet en vask, så skal det tørres fladt. Det kan også komme i tørretumbleren, men det skal ske ved lav tørretemperatur. Vask ved for høje temperaturer kan medfølge, at dine kreationer krymper, men det kan heldigvis undgås ved at følge de anbefalede vaskeanvisninger.

Loves You 7 garn fra DROPS / Garnstudio tilhører garngruppe A. Dermed er der rigtigt mange frit tilgængelige opskrifter, hvor det vil være oplagt at bruge denne garnkvalitet. Garnstudio har udviklet en masse spændende opskrifter, som du kan benytte dig af, hvis du har brug for inspiration til dit kommende projekt. Garnet kan bruges til de opskrifter, som oprindeligt er designet til DROPS Safran. Du kan med høj sandsynlighed finde en opskrift, som du vil synes er spændende at arbejde med.

Garnet er fremstillet i EU og er desuden Oeko-Tex®certificeret. Det er et kvalitetsstempel i sig selv, som giver dig mulighed for at arbejde med kvalitetsgarn i blød og lækker bomuld.

DROPS DLY7 bomuldsgarn 8/4 – Faste lave priser og prisgaranti

DROPS Loves You 7 8/4 er som bekendt det nyeste skud på stammen fra Garnstudio. Garnkvaliteten er en af del af Loves You serien, som har fået mange rosende ord med på vejen fra danske strikke- og hækleentusiaster. Denne garnkvalitet købes i nøgler á 50 gram – svarende til en længde på 170 meter. Under vores enkelte produkter får du anbefalet, hvilke strikkepinde du skal bruge. De rette strikkepinde er nemlig vigtige, når man skal beskæftige sig med garn i bomuld.

Uanset om du er mest til lyse- eller mørke farvenuancer, så kan du finde det i vores sortiment. Som sagt kommer DROPS med et farvekort på hele 19 farver, så der er helt sikkert også en passende farve til dit kommende projekt. Du kan tilpasse dine kreationer til netop din stil eller til den pågældende årstid. Vi kan tilbyde lyse og naturlige farver såsom hvid og gul, ligesom vi kan tilbyde friske og delikate farver såsom turkis og lilla. Når sommeren nærmer sig, kan du udskifte de traditionelle og lyse varmer med varme og friske sommerfarver. Du finder også en masse praktiske farver til at frembringe den rette forårs-, efterårs- eller vinterstemning. Det er muligt at bruge farverne enkeltvis, men de kan naturligvis også blandes på kryds og tværs. Det er værd at bemærke, at kvaliteterne kan variere i forhold til farve og tykkelse. Ikke desto mindre er det en realitet, at alle varianter er i højeste kvalitet.

DROPS DLY7 er henvendt til dig, som sætter pris på billig bomuldsgarn, som du kan få glæde af i forbindelse med en lang række interessante projekter inden for strik og hækling. Prisen er lavere end de fleste andre lignende kvaliteter på markedet. Dermed kan du købe kvalitetsgarn, som ikke koster en formue. Vi har faste lave priser på DROPS Loves You 7, da vi ønsker at vores kunder skal have mulighed for at arbejde med bomuld uden at skulle føle sig ruineret.

Køb DROPS Loves You 7 med mængderabat og prisgaranti

Selvom vi allerede har faste lave priser, så kan vi også tilbyde øvrige fordele. Vi har nemlig mængderabat, hvor stykprisen vil blive reduceret, hvis du køber et større antal garnnøgler. Tilmed har vi prisgaranti, hvilket er din garanti for, at du altid kan købe garn til de laveste priser på markedet. Finder du imod forventning en billigere forhandler, så matcher vi prisen, så du ikke skal betale mere end højst nødvendigt.

DROPS Loves You 8/4 er en limited editon, som kun bliver solgt i en begrænset periode. Det er endnu uvist, hvor længe denne bomuldsgarn vil være en del af vores sortiment, så det gælder om at være hurtig. Skal du sikre dig den eftertragtede garnkvalitet, så kan du med fordel handle med det samme. Udover et stort udvalg og billige priser, så kan vi også tilbyde kundeservice alle hverdage på mail og telefon samt hurtig levering. I vores sortiment kan du hurtigt finde frem til den eller de farve(r), som du leder efter til dit næste projekt. Du kan læse om de forskellige farvenuancer og egenskaber ved at klikke dig ind på det ønskede produkt.

Har du spørgsmål til den nye DROPS Loves You 7 8/4 garnkvalitet, så skal du være velkommen til at kontakte os. Vi er stolt forhandler af denne bomuldsgarn, og vi vil naturligvis gerne svare på de spørgsmål, som måtte dukke op.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.