Rito holder fødselsdagsuge - STORE RABATTER - Se alle tilbuddene her - Få et sæt gratis spillekort her! 💛

Järbo Split

12 produkter
  • Indhold: 100% Akryl
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 50 meter
  • Anbefalede pinde: 7 mm
  • Anbefalede hæklenål: 7 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 12m x 18p
  • Maskinvask max 40°C / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Järbo Split er en nyhed på det danske garnmarked, der forventes at blive et stort hit. Garnet er dermed blevet en fast del af vores sortiment, hvilket vi er glade og stolte over. Vil du handle garn til de laveste markedspriser, kan du altid gøre en god handel hos Rito, hvor vi er specialister i garn og tilbehør.

Järbo Split – Akrylgarn i høj kvalitet

Järbo Split er en skøn form for akrylgarn, der er fremstillet af 100 % akryl. Der er altså tale om en helt naturlig akrylgarn, der ikke er fremstillet af andre materialer end akryl. Vi forhandler garnkvaliteten i garnnøgler á 50 gram, hvor du kan forvente en løbelængde på 50 meter.

Der er tale om en relativ tyk akrylgarn, som er særdeles nemt at strikke og hækle med. Vælger du denne kvalitet, kan du glæde dig til at arbejde med blødt og slidstærkt garn i høj kvalitet. Strikker du, skal du vælge en pindestørrelse på 7mm. Hækler du, skal du vælge en hæklenålestørrelse på 7mm. Det er disse anvisninger, som kommer fra producenten, og som du bør følge. Bruger du den rette strikkepind eller hæklenål, vil du opleve, at det er nemmere at fuldføre din kreation.

Järbo Split er en vaskeægte hverdagsgarn. Det er det bl.a. fordi, at det er nemt at vaske og tørre. Du kan maskinvaske garnet ved max 40 grader, og du bør tørre garnet fladt. I forhold til vask er det dog meget vigtigt, at du ikke bruger skyllemiddel, da det vil kunne gøre skade på garnets struktur og udtryk.

Järbo Split – Prisgaranti og gode tilbud

Har du skabt dig et overblik over vores udvalg af Järbo Split, vil du have opdaget, at der er tale om billigt akrylgarn. Stykprisen er ganske beskeden, hvilket giver dig mulighed for at springe ud i en hvilken som helst kreation uden at blive ruineret. Der er generelt mange muligheder med denne garn, hvor du f.eks. kan strikke eller hækle huer eller andre hobbybetonede ting. Du kan også give dig i kast med en trøje, cardigan, halstørklæde eller noget helt fjerde. Kunne du godt tænke dig at bruge en opskrift, bør du klikke dig ind på Järbos hjemmeside. Her vil du nemlig finde mange skønne opskrifter på voksen- og børnestrik.

Du må ikke glemme, at vi naturligvis har prisgaranti på al vores akrylgarn. I den anledning er Järbo Split naturligvis ingen undtagelse. Du finder nemlig den omtalte garnkvalitet til landets bedste netpris. Vi vil være den billigste forhandler, og derfor er prisgaranti en fast del af vores koncept. Selvom vi altid har faste lave priser, har vi også jævnligt gode tilbud med store besparelser. Vi gør opmærksom på, at du har mulighed for at følge med i vores aktuelle tilbud via vores nyhedsbrev og sociale medier.

Du skal blot gennem få trin, hvis du ønsker at handle akrylgarn fra Järbo. Det tager ganske få minutter, og du kan forvente levering til din bopæl eller pakkeshop på få hverdage. Du modtager naturligvis en mail, når din pakke forlader vores lager og er på vej til dig.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.