💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 90% rabat - Klik her 💥

Mayflower Paris

9 produkter
  • Indhold: 60% Polyamid, 40% Akryl
  • Garngruppe: C (16 - 19 masker)
  • Vægt/længde: 100 gram = ca. 245 meter
  • Anbefalede pinde: 5,5 - 6 mm
  • Anbefalede hæklenål: 3 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 18m x 25p
  • Håndvask / Tørres fladt

Mayflower Paris er en nyhed fra den kendte garnproducent - Mayflower. Der er tale om en ny og lækker garnkvalitet, der tilhører garngruppe C. Vi kan med stolthed i stemmen præsentere vores kunder for et stort udvalg af den omtalte garnkvalitet, hvor der findes et stort farvekort.

Mayflower Paris – Skøn blandingsgarn

Mayflower Paris er en blandingsgarn, der består af 60 % polyamid og 40 % akryl. Kan du lide polyamidgarn og akrylgarn, så vil du med sikkerhed elske denne skønne kvalitet. Garnet er nemlig blevet fremstillet af to forskellige materialer, der kommer med rigtigt mange nyttige egenskaber.

Garnet kan købes i garnnøgler á 100 gram, hvor løbelængden er 245 meter. Køber du dette fine garnalternativ, kan du beskæftige dig med både strikning og hækling. Paris fra Mayflower kan nemlig kategoriseres som både strikkegarn og hæklegarn, så dine muligheder bliver på ingen måde begrænset. Afhængig af om du ønsker at strikke eller hækle med dette garn, skal du være opmærksom på pindestørrelsen. Vi kommer med følgende anbefalinger i den sammenhæng:

  • Strikkepinde: 5,5 – 6mm
  • Hælenåle: 3mm

Ejer du ikke allerede en passende strikkepind eller hæklenål, så kan du med fordel finde det i vores sortiment. Ligesom vi sælger garn til attraktive priser, så sælger vi også strikkepinde og hæklenåle til fine priser

Leder du efter en opskrift, så kan du altid finde det på Mayflowers hjemmeside. Mayflower er nemlig flinke til at dele strikke- og hækleopskrifter på deres hjemmeside. Du kan f.eks. finde inspiration til, hvordan du strikker eller hækler en bluse, cardigan eller bolero. Der er hovedsageligt tale om damestrik, men der er også mulighed for at beskæftige sig med mange andre kreationer til mænd og børn.

Køb Mayflower Paris garn – Hurtig levering

Vil du gøre en god handel på kvalitetsgarn, behøves du ikke nødvendigvis besøge din lokale garnbutik. Du kan nemlig også handle på nettet, hvor du f.eks. kan investere i Mayflower Paris til en yderst fordelagtig pris. Selvom garnet byder på kompromisløs kvalitet, forhandles det til priser, hvor alle forbrugere kan være med. Vi har presset vores priser så langt ned, at vi kan garantere, at vi er den billigste online forhandler i landet. Skulle det ske, at du finder en billigere forhandler, så vil vi matche prisen. Det er vigtigt, at man ikke forveksler denne garnkvalitet med DROPS Paris, da der er stor forskel på de to kvaliteter.

Vi beder dig om at være opmærksom på vores vaske- og tørreanvisninger. Anvisningerne er ret simple og lyder på, at du bør håndvaske garnet og tørre det fladt. Du bør altså undgå både vaskemaskine og tørretumbler, hvis du vil passe godt på din kreation. Det er en rigtigt god idé at følge disse anvisninger, hvis man vil bevare den længste levetid.

Vi har jævnligt gode tilbud på garn til strikning og hækling – heriblandt Mayflower Paris. Det store farvekort omfatter mange skønne farver, der kan bruges til stort set alle tænkelige kreationer. Du har rig mulighed for at skabe netop den farveeffekt, som du synes passer bedst til den pågældende kreation. Det kan ske ved, at du kombinerer de mange farver.

Garnet er kendt for at være blødt, lækkert og slidstærkt. Bruger du garnet til din kommende kreation, kan du forvente et dejligt, vamset og blødt resultat. Tilmed vil du opleve et luftigt, jævnt og ensartet udtryk. Du skal købe Mayflower Paris fra vores shop, da vi har et stort udvalg, nettets bedste priser og ikke mindst hurtig levering.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.