RESTSALG - TILBUD UDLØBER: Få op til 72% rabat på udgående varer - Se mere her

Knitting Noodles Ovilla Lana

2 produkter
  • Indhold: 100% Uld
  • Vægt/længde: ca. 400 gram = ca. 50 meter
  • Anbefalede pinde: 30 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = ca. 3m
  • Skal renses

Knitting Noodles Ovilla Lana er en garnkvalitet i en klasse for sig. Vi sælger garnet i store garnnøgler og kan desuden tilbyde alt inden for tilbehør til dine strikkede- og hæklede projekter. Vi tilbyder prisgaranti på alle produkter, og vi tilbyder det største udvalg.

Knitting Noodles Ovilla Lana – Garn og tilbehør

I denne kategori finder du vores udvalg af garn og tilbehør fra Knitting Noodles Ovilla Lana. Der er tale om 100 % uldgarn, der er fremstillet af den fineste og blødeste merinould. Garnet forhandles i kæmpe garnnøgler á 400 gram med en cirka løbelængde på 50 meter.

Den tykke garn kan bruges til rigtigt mange strikke- og hækleprojekter, ligesom det kan bruges til filtning. Vil du arbejde med denne unikke garn, bør du også købe tilstrækkeligt store strikkepinde og / eller hæklenåle. Disse store strikkepinde og hæklenåle forhandler vi naturligvis også til overkommelige priser.

Vi forhandler Knitting Noodles Ovilla Lana i flere forskellige farvenuancer. Vi håber, at du kan finde en farvevariant efter din smag. Som du allerede er blevet bekendt med, yder vi prisgaranti på samtlige produkter. Har du spørgsmål eller inputs, skal du altid være velkommen til at kontakte os. Henvender du dig via telefon eller mail, så vil vi glædeligt hjælpe dig godt videre.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.