BLACK WEEK TYVSTART Tilbud gælder kun til og med torsdag + GRATIS pakke med maskemarkører - TIlføj her

Mayflower Wolly

1 produkt
  • Indhold: 55% Uld, 30% Akryl, 15% Alpaca
  • Garngruppe: D (12 - 15 masker)
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 75 meter
  • Anbefalede pinde: 6 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 15m x 20p
  • Håndvask, max 30ºC  / Tørres fladt

Mayflower Wolly er en eftertragtet blandingsgarn, der består af materialerne uld, akryl og alpaca. Vi har fået fornøjelsen af at forhandle denne garnkvalitet, som du nu kan få fingrene i. Garnet kommer med et væld af fordele, som du kan få glæde af, når du beskæftiger dig med kreative projekter.

Stort udvalg af Mayflower Wolly garn

Vi byder på et stort udvalg af Mayflower Wolly garn, hvor du kan gøre en ekstraordinær god handel. Garnet er fremstillet af 55 % uld, 30 % akryl og 15 % alpaca. Mayflower Wolly er kendt som en blød og vamset garnkvalitet, som egner sig til rigtigt mange forskellige kreationer. Du kan f.eks. arbejde med garnet, når du skal strikke eller hækle en blød sweater, poncho eller cardigan.

Denne garnkvalitet byder på en masse egenskaber, som har været med til at påvirke efterspørgslen. Garnet er bl.a. kendetegnet ved at være luftigt og elastisk, hvilket er to vigtige egenskaber. Tilmed er det værd at nævne, at garnet er kabelspundet i modsætning til de fleste relaterede garnkvaliteter. Garnkvaliteten består af tynde tråde spundet til et kabel, som er en speciel, men moderne teknik.

Du kan købe Mayflower Wolly i mindre garnnøgler á 50 gram med en cirka løbelængde på 75 meter. Vi anbefaler pindstørrelse 6, hvor du kan opnå hurtige og beundringsværdige resultater. Garnet tilhører garngruppe A, hvor du selvfølgelig kan finde en masse spændende strikkeopskrifter og hækleopskrifter. Garnkvaliteten egner sig i særdeleshed til bløde kreationer til både mænd og kvinder. Således kan du forkæle dig selv eller en du holder meget af med en blød sweater, sjal e.l.

Skal du vaske garnet, anbefaler vi håndvask ved 30 grader. Ydermere anbefaler vi, at du tørrer garnet, så du kan passe rigtigt godt på din nye kreation.

Forhandler af Mayflower Wolly – Faste lave priser

Rito er officiel forhandler af Mayflower Wolly, og det er vi selvfølgelig stolte af. Vi har et ønske om, at du altid skal kunne gøre en god handel, hvorfor vi har valgt at tilbyde faste lave priser på denne garnkvalitet. I vores sortiment finder du et bredt farvekort, hvor der er rigtigt mange farver repræsenteret. Vi sælger garnnøglerne enkeltvis, men du har også mulighed for at shoppe garnpakker, hvis du kunne tænke dig at spare ekstra mange penge.

Vi bestræber os på at være den billigste forhandler af strikkegarn og hæklegarn fra alle aktuelle brands. Med udgangspunkt i det kan vi tilbyde prisgaranti, hvor vi altså garanterer dig, at du kan købe garn til markedets laveste netpriser.

Bestiller du i dag, så gør vi vores bedste for at håndtere din bestilling så hurtigt som muligt. Således kan du forvente hurtig levering, når du bestiller Mayflower Wolly fra din digitale enhed. Vi holder åbent året rundt, og vi står altid til rådighed med rådgivning og kundeservice, hvis du skulle få brug for det. Det kræver blot, at du sender en mail eller ringer til os.

Savner du eller flere farver fra Mayflower Wolly, så skal du være velkommen til at kontakte os. Vi har nemlig en stor interesse i at tilfredsstille enhver kundes ønsker.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.