💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 90% rabat - Klik her 💥

Mayflower Da Capo

10 produkter
  • Indhold: 100% Uld
  • Garngruppe: B (20 - 22 masker)
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 150 meter
  • Anbefalede pinde: 4 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 22m x 32p
  • Finvask eller Uldvask 30ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Mayflower Da Capo er en ny garnkvalitet - uldgarn i særdeles høj kvalitet. Denne garnkvalitet er en nyhed fra Mayflower, som allerede har begejstret mange strikke- og hækleentusiaster i hele Norden. Er du allerede overbevist, kan du få fat i garnet ved at bestille fra din digital enhed.

Køb Mayflower Da Capo – Prisgaranti og hurtig levering

Vil du også købe kvalitetsgarn – Mayflower Da Capo, så kan vi tilbyde en rigtig god handel. Vi har nemlig æren af at kunne forhandle det komplette udvalg af kvalitetsgarn fra Mayflower. Denne garnkvalitet er en unik kvalitetsgarn, der er fremstillet af uld. Garnet består nemlig af 100 % uld, som naturligvis er i højeste kvalitet. Garnet forhandles i mindre garnnøgler á 50 gram med en løbelængde på omkring 150 meter.

Garnkvaliteten er blød og let, hvorfor den er egnet til mange kreative projekter. Garnet byder på en skøn superwash-behandlet overflade, der er egnet til hverdagsprojekter. Det er ganske simpelt at vaske garnet, som tåler finvask og uldvask ved 30 grader. Der er desuden mulighed for flad tørring, men det frarådes, at man anvender skyllemiddel.

Vi forhandler Mayflower da Capo til priser, hvor alle kreative personer kan være med. Vores priser er presset i bund, da vi har et ønske om, at alle skal kunne købe uldgarn til konkurrencedygtige priser. Vil du også arbejde med en garnkvalitet, der er fremstillet af 100 % uld, så kan du overveje, om denne garnkvalitet er det rette valg.

Det komplette farvekort består af 10 flotte farver, som naturligvis er en del af vores store sortiment. Du kan skabe dig et overblik over de forskellige farver på denne side. Ydermere kan du sammensætte farverne efter din smag.

Dansk forhandler af Mayflower Da Capo

Som dansk forhandler af Mayflower Da Capo kan vi naturligvis tilbyde hurtig levering til alle danske adresser. Afgiver du en bestilling på denne fantastiske uldgarn, så kan du forvente, at leveringen finder sted inden for få hverdage. Vi samarbejder nemlig med meget effektive og loyale fragtfirmaer, som tilbyder levering med og uden omdeling – hele året rundt.

Besidder du de rette kreative kompetencer, så kan du med sikkerhed opnå et godt resultat med denne uldgarn. Garnkvaliteten tilhører garngruppe B, hvor der findes mange potentielle projekter i form af diverse opskrifter. Garnet kan bruges til både børnestrik og voksenstrik, hvor du har et væld af muligheder. Er du interesseret i at få mere inspiration, så kan du benytte dig af nogle af de opskrifter, der er offentliggjort på nettet. Mayflower har designet og udviklet gratis opskrifter, hvor du f.eks. kan strikke eller hækle en jakke, sweater, trøje eller poncho.

Der er mange gode grunde til at handle Mayflower Da Capo på nettet. Du får bl.a. 365 dages returret, hvor du har mulighed for at returnere dine varer, hvis du ikke er hundrede procent tilfreds. Du kan naturligvis også kontakte os, hvis du har udfordringer med at bestille, betale eller noget helt tredje. Vores kundeservice er åbent på alle hverdage, hvor du kan skrive eller ringe ind med dine spørgsmål.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.