💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 90% rabat - Klik her 💥

Mayflower Sky

9 produkter
  • Indhold: 41% Alpaca, 41% Uld, 18% Nylon
  • Garngruppe: C (16 - 19 masker)
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 150 meter
  • Anbefalede pinde: 6 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 16m x 24p
  • Håndvask, max 30°C / Tørres fladt

Mayflower Sky er en let og elegant garn, der er fremstillet af 41 % alpaca, 41 % uld og 18 % nylon. Du får en skøn blandingsgarn, hvor den høje kvalitet er vægtet højest. Vi er dansk forhandler af denne garnkvalitet, som du kan købe til attraktive priser. Vi forhandler mange garnkvaliteter fra Mayflower, hvor bl.a. denne garnkvalitet er repræsenteret.

Bestilling af Mayflower Sky på nettet

Mayflower Sky er garn, der både er stærkt, naturligt og let. Som du er blevet bekendt med er det en garnkvalitet, der er fremstillet af henholdsvis alpaca, uld og nylon. Det komplette farvekort består af 6 farver, som egner sig til hverdagsstrik.

Blandingen af alpaca, uld og nylon er hemmeligheden bag denne garn, som er både let og varm. Den behagelige og bløde kvalitet er medvirkende til, at garnet kan bruges til kreationer til børn såvel som voksne. Investerer du i garnet, så kan du kaste dig ud i mange forskellige kreative projekter. Mayflower Sky kan bl.a. bruges til halstørklæder, ponchoer og sweatere. Søger du mere konkrete tips til, hvad du kan strikke, så kan du gå på udkig efter en opskrift.

Mayflower Sky er en garnkvalitet i en klasse for sig. Vælger du at arbejde med garnet, og følger du de basale instrukser, så har du gode forsætninger for at opnå et tilfredsstillende resultat. Det er f.eks. værd at tage højde for, at den anbefalede pindstørrelse er 6mm.

Garnet henvender sig til både nybegyndere og øvede, som er bekendt med, hvorfor det er mest hensigtsmæssigt at arbejde med kvalitetsgarn. Garnet bliver leveret i garnnøgler á 50 gram med en løbelængde på 150 meter.

Prisgaranti på Mayflower Sky garn

Vi yder prisgaranti på Mayflower Sky garn, så du kan handle garn til de laveste priser fra din digitale enhed. Skal dine kreationer bevare den længst mulige levetid, så bør du følge producentens vaskeanvisninger. Der anbefales håndvask ved maksimalt 30 grader, mens vask i vaskemaskine frarådes.

Køber du denne garn fra Mayflower, så kan du få glæde af vores fordelagtige priser. Vi yder prisgaranti på garnkvaliteten, hvor din pris afhænger af, hvor mange garnnøgler du ønsker at købe. Følger du en opskrift, bør du være opmærksom på, hvor meget garn du skal bruge til den pågældende kreation. Skal du være på den sikre side, kan du med fordel købe lidt ekstra garn.

Mayflower Sky er tilsyneladende en garnkvalitet, der er kommet for at blive. Selvom garnet kommer med mange egenskaber, så befinder priserne sig på et meget acceptabelt niveau. I vores store sortiment finder du også Mayflower Easy Care og Mayflower Life.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.