💥 20-90% RABAT på Garn og tilbehør fra Infinity Hearts - Klik her 💥

Järbo Miniraggi

3 produkter
  • Indhold: 75% Uld, 25% Polyamid
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 200 meter
  • Anbefalede pinde: 2,5 - 3 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 27-28m x 40p
  • Finvask eller Uldvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Järbo Miniraggi er en skøn garnkvalitet, der er fremstillet af 75 % uld og 25 % polyamid. Garnkvaliteten kommer i et bredt farvekort, som vi forhandler på denne side. Garnet fra Järbo er tilegnet dig, der har interesse i at arbejde med uldgarn i højeste kvalitet.

Køb Järbo garn Mini Raggi – Stort farvekort

På denne side bliver du præsenteret for faste lave priser på Järbo Mini Raggi garn. Vi byder på et stort farvekort, så du har bedre forudsætninger for at finde en farve, der stemmer overens med din smag. Vi bestræber os på at have hele farvekortet på lager, så du kan finde den farve, du er på udkig efter.

Järbo Miniraggi er fremstillet af henholdsvis uld og polyamid, som er en populær og praktisk materialekombination. Du køber garnet i garnnøgler á 50 gram, hvor løbelængden er ca. 200 meter. Du kan meget vel få glæde af garnet, hvis du ønsker at strikke eller hækle med strømpegarn. Der er tale om den tyndeste garnvariant i dens serie. I serien finder du også Järbo Raggi, Järbo Mellanraggi og Järbo Soft Raggi, som ligeledes er nogle ganske populære garnkvaliteter. Selvom Järbo Miniraggi er en tynd garn, så er den lige så slidstærk som de øvrige garnkvaliteter fra den eftertragtede serie.

Køber du Järbo garn Mini Raggi, så får du superwash garn, som du med sikkerhed kan få glæde af, når du skal være kreativ. Skal dit kreative projekt blive en succes, så anbefaler vi, at du arbejder med en strikkepind eller hæklenål i pindstørrelse 2,5 – 3mm. Der anbefales desuden finvask eller uldvask ved 40 grader, ligesom anvendelse af skyllemiddel frarådes. Garnet skal tørres fladt for at bevare sin struktur.

Brug Järbo Miniraggi til dine kreative projekter

Bruger du Järbo Miniraggi til dine kreative projekter, kan du skabe nogle unikke kreationer, som din omgangskreds vil beundre. Der er blevet udviklet mange opskrifter, hvor det bliver anbefalet at bruge Mini Raggi fra Järbo. Der er mange situationer, hvor det vil være en god idé at arbejde med netop denne garnkvalitet. Det kan du f.eks. gøre, hvis du vil lave huer, vanter, trøjer, halstørklæder, sokker eller et helt sjette varmt projekt. Søger du inspiration, kan du med fordel benytte dig af en af de mange strikkeopskrifter eller hækleopskrifter, der er blevet offentliggjort.

Järbo Miniraggi egner sig til både børnestrik og voksenstrik. Det hænger bl.a. sammen med, at det er nemt at vaske garnet med maskinvask, da det er blevet superwashbehandlet. Det er relativt nemt at arbejde med Järbo Mini Raggi, som kommer med mange funktionelle og praktiske egenskaber.

Vi gør os bemærket med landets bedste priser på Mini Raggi fra Järbo. Vores priser kan i øvrigt garanteres med vores prisgaranti, hvor du altid er sikret den bedste pris. Du får altid hurtig levering af Järbo garn Mini Raggi til din adresse. Du får tilsendt en e-mail, når din ordre har forladt vores lager og er på vej til dig. Har du nogle spørgsmål, kan du altid tage kontakt til vores hjælpsomme kundeservice.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.