Järbo Raggi

1 produkt
  • Indhold: 70% Uld, 30% Polyamid
  • Garngruppe: C (16 - 19 masker)
  • Vægt/længde: 100 gram = ca. 150 meter
  • Anbefalede pinde: 4,5 – 5 mm
  • Anbefalede hæklenål: 4,5 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 18-19m x 23-24p
  • Finvask eller Uldvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Järbo Raggi er en anerkendt strømpegarn, der består af både uld og polyamid. Vi har investeret i denne skønne garnkvalitet fra Järbo, som du selvfølgelig skal have mulighed for at arbejde med i forbindelse med dine kreative projekter. Er kun det bedste strømpegarn godt nok til dig, så kan vi varmt anbefale dig at købe garnnøgler fra denne garnkvalitet.

Järbo Raggi – Lækker strømpegarn i høj kvalitet

Järbo Raggi er fremstillet af 75 % uld og 25 % polyamid, som er en formidabel blanding. Du får det bedste fra begge verdener ved at kombinere uld og polyamid, som har mange skønne egenskaber. Uld giver varme og komfort, mens polyamid er med til at styrke holdbarheden. Vi forhandler disse 100-grams garnnøgler med en løbelængde på ca. 150 meter. Garnet er henvendt til dig, der gerne vil investere i strømpegarn, der kommer i mange forskellige farvekombinationer. Der er tale om printfarver, som egner sig til et hav af kreationer.

Du får superwash-behandlet garn, hvor der ikke er en finger at sætte på hverken kvalitet eller struktur. Garnet er tykt og lækkert, hvilket helt naturligt har påvirket efterspørgslen i en positiv retning. Det er mest normalt at strikke eller hækle garnet på pindstørrelse 4,5-5mm, som er den optimale pindstørrelse.

Järbo Raggi er efterhånden gået hen og blevet et must-have. Vi har selvfølgelig købt stort ind for at sikre os, at garnet altid er på lager. Bliver garnet udsolgt, så sørger vi naturligvis for at bestille det hjem så hurtigt som muligt. Sidder du og savner en specifik printfarve, så kan du altid kontakte vores kundeservice med dit ønske. Dette klassiske strømpegarn er velegnet til strikning såvel som hækling, hvor du for alvor kan sætte dine kreative kompetencer på prøve.

Shop Järbo Raggi online – Nettets laveste priser

Du kan arbejde med Järbo Raggi i mange forskellige henseende. Det er naturligvis mest oplagt til sokker, men kan også sagtens bruges til trøjer, huer og meget mere. Du kan finde meget mere inspiration i diverse bøger og hæfter. Järbo har udviklet og udgivet en masse opskrifter, som du kan benytte dig af. Disse opskrifter kan du vel at bemærke downloade og printe ud ganske gratis.

Printgarnet fra Järbo Raggi egner sig til både mænd og kvinder i enhver aldersgruppe. Det slidstærke, varme og bløde garn er kvalitetsmæssigt i en klasse for sig. Selvom vi har at gøre med strømpegarn i høj kvalitet, så har vi valgt at sælge det til priser, hvor alle forbrugere kan være med. Vi garanterer, at vi fører nettets laveste priser. Det sikrer vi dig ved at yde prisgaranti, som gælder på alle printfarver i sortimentet.

Vi sælger selvfølgelig også Järbo Soft Raggi og Järbo Mellanraggi, som ligeledes er strømpegarn i enestående kvalitet. Vi har altid et stort udvalg af Järbo garn til den kvalitetsbevidste forbruger.

Du kan altid købe billig garn fra bl.a. Järbo Raggi, som er en garnkvalitet, der er kommet for at blive. Vil du også opleve, hvor fantastisk det er at strikke og hækle med strømpegarn af uld og polyamid, så kan du afgive en bestilling med det samme. Vores ihærdige lageransatte pakker ordrer på alle hverdage, så du kan få leveret din pakke inden for kort tid.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.