KUN DENNE UGE: Få en gratis plastikboks til opbevaring - Du betaler kun fragten - Husk at tilføje den til kurven

Järbo Rå

Ingen produkter
  • Indhold: 100% Uld
  • Garngruppe: B (20 - 22 masker)
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 125 meter
  • Anbefalede pinde: 4 – 4,5 mm
  • Anbefalde hæklenål: 4 – 4,5 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 20-22m x 28-30p
  • Finvask 40º / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Järbo Rå er en garnkvalitet, man bør stifte bekendtskab med, hvis man ønsker at købe uldgarn i høj kvalitet. Der er nemlig tale om en vaskeægte uldkvalitet, som bliver revet ned fra garnhylderne i øjeblikket. Vi har fornøjelsen af at sælge garn fra Järbo Rå, som du finder på denne side.

Järbo Rå – Uldgarn med mange egenskaber

Järbo Rå hører til blandt de fineste uldkvaliteter, som bliver efterspurgt i højere og højere grad. Garnet er fremstillet af 100 % blød merinould, som er et eksklusivt materiale. Garnkvaliteten kommer fra den svenske producent, Järbo, som har formået at designe, udvikle og fremstille uldgarn i den højeste elite.

Garnet kommer med mange forskellige egenskaber, som du skal introduceres for. Uldgarnet er først og fremmest nemt at arbejde med, fordi det er blødt og lækkert. De varme og bløde egenskaber betyder også, at garnet er velegnet til varme kreationer. Går du rundt og fryser i det danske klima, så kan du strikke eller hækle en varm kreation, så du kan holde din krop varm og komfortabel.

Järbo Rå bliver leveret i garnnøgler – eller nærmere betegnet bundter á 50 gram med en løbelængde på ca. 125 meter. Garnkvaliteten er superwash-behandlet, hvorfor det er nemt at vaske det. Det egner sig dermed fantastisk til hverdagsstrik til både børn og voksne. Vi har et stort udvalg af superwash garn, som du kan undersøge nærmere, hvis du vil arbejde med garn, der er superwash-behandlet.

Du får en lækker garnkvalitet, der tilhører garngruppe B. Den anbefalede størrelse til strikkepinde og hæklenåle er 4-4,5mm., hvilket du bør være opmærksom på, hvis du skal arbejde med garnet. Du finder et fuldkomment farvekort bestående af 5 farver. Du får valget mellem de mange naturfarver, som kan kombineres på kryds og tværs.

Dansk forhandler af Järbo Rå – Fast lavpris

Rito er en dansk forhandler af Järbo Rå, som selvfølgelig præsenterer dig og alle andre forbrugere for de laveste priser på markedet. Vi nyder at forkæle danske strikkeentusiaster og hækleentusiaster med uldgarn i høj kvalitet fra svenske Järbo. Du skal ikke blot forkæles med det største udvalg, men også de bedste priser. Vi ønsker at være den billigste forhandler af Järbo garn, hvorfor du selvfølgelig kan købe strikkegarn og hæklegarn til reducerede priser. Finder du en billigere forhandler, så bliver du henvist til vores prisgaranti – og dertilhørende betingelser.

Som du allerede er bekendt med, er garnet nemt at vaske og tørre. Det kan maskinvaskes (finvask ved 40 grader), da det er superwash-behandlet. Det bør tørres fladt, og vi fraråder desuden, at man bruger skyllemiddel i forbindelse med maskinvask. Der findes mange opskrifter med Järbo Rå, som du kan finde på producentens hjemmeside. Du får bl.a. inspiration til at strikke / hækle tøj i form af trøjer og sweatere. Ydermere er garnet egnet til diverse tilbehør – bl.a. huer, tæpper, halsrør, halstørklæder og armvarmere.

Bestil Järbo Rå garn i dag og få det leveret til din hoveddør. Vi leverer uldgarn fra Järbo med og uden omdeling, så du kan få leveret alle de garnnøgler, du har brug for. Vi sælger selvfølgelig også Järbo Duo og Järbo Tindra.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.