9 DKK marked  - Vanvittigt tilbudsmarked med varer til 9 DKK - Spar op til 91% - Se alle tilbuddene her

Järbo Duo

Ingen produkter
  • Indhold: 100% Akryl
  • Garngruppe: D (12 - 15 masker)
  • Vægt/længde: 200 gram = ca. 312 meter
  • Anbefalede pinde: 5,5 – 6 mm
  • Anbefalede hæklenål: 6 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 14-15m x 19-20p
  • Finvask 40º / Tørres fladt

Järbo Duo er en garnkvalitet, der byder på rigtigt mange værdifulde kvaliteter. Der er tale om tykt garn, der er fremstillet af 100 % akryl. Dermed er det henvendt til dig, der har interesse i at strikke eller hækle med akrylgarn, der lever op til selv de strengeste krav til kvalitet og struktur.

Stort udvalg af Järbo Duo – Akrylgarn i høj kvalitet

Vi er officiel forhandler af Järbo Duo, hvorfor vi selvfølgelig kan tilbyde et stort udvalg af garnkvaliteten. Garnet bliver leveret i store bundter á 200 gram med en løbelængde på ca. 312 meter. De store bundter betyder, at du kan nøjes med at købe få garnnøgler – selv når du skal i gang med at større projekt. Hvor mange garnnøgler du skal bruge afhænger selvfølgelig af, hvilken kreation du vil lave (samt størrelse og strikkefasthed).

Järbo Duo er en nyhed fra en kendt garnproducent, som har formået at skabe en blød og lækker garnkvalitet. Du finder garnet i en masse smukke farvekombinationer, hvor du helt sikkert kan finde en farvekombination, der appellerer til din smag.

Akrylgarn fra Järbo er kendt for sin høje kvalitet og skønne struktur. Du kan finde en unik farveeffekt ved at kombinere de forskellige farvekombinationer på kryds og tværs.

Järbo Duo er en eftertragtet garnkvalitet, som kreative danskere har opnået glimrende resultater med at arbejde med. Garnet egner sig i særdeleshed til nybegyndere, da det er både let og hurtigt at strikke og hækle med. Hvad end du er nybegynder eller erfaren, så kan du få glæde af denne garnkvalitet.

Køb Järbo Duo garn – Vi yder prisgaranti

Køber du Järbo Duo på denne webshop, så får du prisgaranti på samtlige varer i sortimentet. Du er dermed garanteret den laveste pris, hvorfor du aldrig skal betale flere penge end højst nødvendigt. Vi har allerede faste lave priser, men det afholder os ikke fra at glæde dig og vores øvrige kunder med gode tilbud.

Kunne du godt tænke dig at arbejde med akrylgarn fra Järbo, men ved du ikke, hvilket projekt du skal gå i gang med? I så fald opfordrer vi dig til at købe en bog eller en specifik opskrift, hvor du kan finde masser inspiration. Vi forhandler både strikkebøger og hæklebøger, som du med fordel kan investere i, hvis du sætter pris på gode inspirationskilder.

Järbo Duo er hverken den dyreste eller billigste akrylgarn på markedet. Ikke desto mindre får du leveret akrylgarn med mange fantastiske egenskaber. Du kan bruge garnet til mange kreative projekter. Garnet er både varmt og blødt, hvilket gør det egnet til varmt tøj – især til efterår og vinter. Du kan f.eks. bruge dette akrylgarn til at lave huer, halsrør, ponchoer og halstørklæder. Dermed kan du forkæle dig selv med lun tøj og tilbehør.

Den høje kvalitet er med til at sikre en lang levetid. Strikker eller hækler du med denne garnkvalitet, så kan du forvente, at din kreation vil bevare sit flotte design og struktur i lang tid fremover. Producenten anbefaler, at garnet tørres fladt, og at man finvasker det ved 40 grader. Følger du disse anvisninger, og passer du godt på din kreation til daglig, så vil du opleve en fremragende holdbarhed.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.