💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 80% rabat - Klik her 💥

Strikkepinde

Stikkemoden er en mode, som lige siden 1980’ernes boom er kommet til os for at blive. Det er i dag også en tendens, som en stor del af de unge bruger meget tid på – alene eller i fællesskab med andre. Dette er der mange grunde til – først og fremmest er det populært, fordi det er en let og billig måde, at udskifte garderoben på, lige når det passer dig. Alt du har brug for er lækkert garn, en god opskrift og vigtigst af alt – et par gode strikkepinde til børn og voksne.

Her i vores online webshop kan du til gode priser finde strikkepinde, som passer til netop dit behov. Vi sælger strikkepinde i både birketræ og i metal, strikkepinde til både begyndere og til øvede, lange som korte, tykke som tynde samt til alt slags strik. Dertil har vi altid gode priser og løbende gode tilbud og udsalg. Kig vores sortiment igennem allerede i dag og bliv fristet af god kvalitet til små penge. God fornøjelse!

Strik i flere timer uden at få ondt i hænderne – og få samtidig det perfekte resultat

På samme måde som vi alle sammen har forskellige hænder har vi også forskellige behov, når det kommer til de materialer vi arbejder med. På samme tid kræver de forskellige garnkvaliteter også strikkepinde af forskellige kvaliteter, for at opnå det bedste resultat. Vi sælger strikkepinde af to af de bedste kvaliteter – nemlig træ og metal.

Vores strikkepinde af træ består af birketræ af høj kvalitet. Birk er først og fremmest et rigtig stærkt materiale, hvilket har gjort det muligt at forme spidserne så fine og spidse som muligt. Dette gør, at du nemmere får fat i alle maskerne når du strikker. Som en ekstra bonus er strikkepinde af birk behagelige at strikke med. De ligger godt i hænderne, giver en god varme fra sig og så er de næsten lydløse.

Vores metal strikkepinde består af aluminium, som først og fremmest er utrolig let. Dette gør vores strikkepinde af metal dejlig lette at strikke med, selv efter flere timer. Da aluminium er et stærkt materiale har disse strikkepinde – på samme måde som strikkepindende af træ – meget fine og spidse spidser, så maskerne bliver lettere at få fat i. På samme måde giver de en god og behagelig varme fra sig, mens du strikker. Da aluminium er nikkelfrit, er disse strikkepinde specielt velegnet til personer med nikkelallergi.

Hvilke strikkepinde er bedst til dig?

Uanset om du vælger vores strikkepinde af birk eller af metal er du sikret strikkepinde af to gode kvaliteter, med hver deres egenskaber. Én ting de har tilfælles er, at de begge er lette og glatte materialer, som får maskerne til at glide let og ubesværet henover pindene. Hvilke strikkepinde, der sikrer dig det bedste resultat afhænger af dig, dine behov og det garn du strikker med. Råd som disse er ofte oplyst sammen med en opskrift eller en garnkvalitet. Er det ikke oplyst kan du med fordel prøve dig frem og finde din favorit!

Strikkepinde til små og store kreationer – til begyndere og øvede

Mulighederne er uendelige når det kommer til at strikke – der findes ikke den trøje, det sjal, den kjole, den taske og meget mere, du ikke kan strikke, så længe du har de strikkepinde du skal bruge. Derfor kan du i vores sortiment finde strikkepinde i forskellige former, modeller, tykkelser og længder.

De bedste strikkepinde til dig, der er begynder er vores jumperpinde. Vores jumperpinde er simple strikkepinde, som alle måler 35 cm i længden og kan fås helt fra 2 mm til 9 mm i tykkelsen. Disse giver dig mulighed for at eksperimentere med en bred vifte af forskellige opskrifter der gælder alt fra sjaler og veste til halstørklæder og meget mere.

Ønsker du i stedet at strikke strømper skal du kigge på vores strømpepinde. Disse måler alle 20 cm i længden, hvilket gør dem utrolig lette at arbejde med. Ligesom med vores jumperpinde fås disse i små størrelser fra 2 mm til store størrelser op til 9 mm i tykkelsen. Strømpepinde kan både bruges af en begynder såvel som en øvet.

Af rundpinde sælger vi et meget bredt sortiment af forskellige længder, tykkelser og af to forskellige kvaliteter – normale rundpinde samt vores pro version.  Det karakteristiske ved rundpinde er, at det er to almindelige strikkepinde,  forbundet af en blød og fleksibel wire, som er let at arbejde med. I pro versionen består strikkepindene af stål, hvilket kan siges at være luksus strikkepinde – glatte, lette, gode at strikke med og af et materiale, der holder for evigt. Begge kvaliteter fås i tre forskellige længder: 40 cm., 60 cm., og 80 cm. samt i størrelser fra 2 mm til 10 mm.

Vi har i vores webshop også oplyst alle vores størrelser i us størrelser, så du uden problemer kan følge amerikanske opskrifter og samtidig opnå det bedste resultat med de rigtige strikkepinde! Du kan også finde et stort udvalg af strikkepindesæt, hvor du kan gøre en særlig god handel. Et strikkepindesæt er til dig, som vil have alle dine behov dækket ind.

Køb dine strikkepinde her i vores webshop og spar penge på god kvalitet!

Udover at sælge strikkepinde af god kvalitet sælger vi dem oven i købet til dig til små penge. Vi er nemlig af den opfattelse, at god kvalitet skal være for alle. Vi har derfor altid gode priser og vi har løbende gode tilbud og udsalg på forskellige størrelser og modeller. Ved køb af flere strikkepinde på én gang, kan vi tilbyde dig mængderabatter – jo flere du køber, jo flere penge sparer du.

Ved køb af strikkepinde online i vores webshop sparer du ikke kun penge – du sparer også en masse tid. I stedet for at tage ind til en fysisk butik kan du hjemmefra sofaen af bestille de strikkepinde du ønsker dig, også uden for de fysiske butikkers åbningstider. Du sparer både transporttid og kø-tid. Vi har på vores hjemmeside en nøje beskrivelser af de forskellige størrelser og modeller, så du let og hurtigt finder præcis de strikkepinde du skal bruge. Som prikken over i’et bliver din bestilling sendt direkte til din hoveddør. Let og ligetil!

Underkategorier