💥 20-90% RABAT på Garn og tilbehør fra Infinity Hearts - Klik her 💥

Mayflower Alpakka

26 produkter
  • Indhold: 100% Alpaca
  • Garngruppe: A (23 – 26 masker)
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 200 meter
  • Anbefalede pinde: 3,0 – 3,5 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 26m x 39p
  • Finvask eller Uldvask max 30°C / Tørres fladt 

Mayflower Alpakka er blevet en del af vores store (og voksende) garnsortiment. Garnkvaliteten fra Mayflower er tilegnet dig, der sætter pris på at arbejde med alpaca garn, når du strikker eller hækler. Vi har købt stort ind, så du kan købe de garnnøgler, du skal bruge til at kickstarte dine kommende projekter.

Dansk garnbutik – Vi forhandler Mayflower Alpakka

Vi kan med stolthed præsentere dig for et indbydende udvalg af Mayflower Alpakka, som er en eftertragtet garnkvalitet. Garnet er fremstillet af 100 % alpaca og kommer i et stort farvekort. Garnnøglerne vejer 50 gram / stk. og kommer med en løbelængde på omkring 200 meter.

Skal du arbejde med Mayflower Alpakka, anbefaler vi, at du bruger pindstørrelse 3,0-3,5mm. Følger du den anbefalede pindstørrelse, har du de bedste forudsætninger for at opnå et tilfredsstillende resultat. Det er desuden vigtigt, at du er opmærksom på strikkefastheden, som ligeledes har indflydelse på det endelige resultat.

Køb Mayflower Alpakka – Alpakauld i høj kvalitet

Mayflower Alpakka er varmt og komfortabelt, hvis man tager tykkelsen taget i betragtning. Det er oplagt at bruge denne garnkvalitet af alpakauld til sweatere og hjemmestrikkede trøjer. Ydermere er garnet egnet til tæpper, tørklæder og sjaler. Garnet tilhører garngruppe A, hvortil du kan finde mange opskrifter.

Du kan vaske garnet i vaskemaskinen, hvor du skal vælge finvask eller uldvask ved maksimalt 30 grader. Garnet skal tørres fladt, og det skal generelt behandles med forsigtighed. Mayflower Alpakka sælges til fordelagtige priser i vores sortiment, da vi ønsker at være den billigste forhandler på det danske garnmarked. Den ønskede farve vil aldrig være mere end ét klik væk, da vi har samlet hele farvekortet på denne side. Mayflower Alpakka er det sikre valg for den kvalitetsbevidste forbruger.

Er du vild med at arbejde med garn, der er fremstillet af alpakauld, kan du også kigge nærmere på DROPS Alpaca, som er en fremragende uldkvalitet.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.