BLACK WEEK TYVSTART Tilbud gælder kun til og med torsdag + GRATIS pakke med maskemarkører - TIlføj her

Mayflower Mega Hit

1 produkt
  • Indhold: 100% Akryl
  • Garngruppe: B (20 - 22 masker)
  • Vægt/længde: 400 gram = ca. 1400 meter
  • Anbefalede pinde: 4 mm
  • Strikkefasthed: 10 cm = 22m
  • Maskinvask 30º / Tørretumbles ved lav temperatur

Mayflower Mega Hit er en spændende garnkvalitet, der står i høj kurs blandt kreative danskere. Garnet kan naturligvis købes til faste lave priser på vores webshop, hvor vi præsenterer dig for et stort udvalg. Deler du vores store begejstring for garnet, kan du i dag gøre en enestående handel på akrylgarn fra Mayflower.

Forhandler af Mayflower Mega Hit – Stort og attraktivt farvekort

Rito er stolt forhandler af Mayflower Mega Hit – en garnkvalitet som du også kan få fingrene i. Garnet er fremstillet af 100 % akryl og byder på flere fremragende egenskaber. Vi sælger garnet i garnnøgler á 400 gram med en løbelængde på ca. 1400 meter. Det er vel at bemærke tale om store garnnøgler, der kan bruges til en lang række forskellige projekter. Sætter du pris på at arbejde med tyndt garn, vil denne populære garnkvalitet være tilegnet dig.

Mayflower Mega Hit har en anbefalet pindstørrelse på 4mm, som du bør følge, hvis din kreation skal blive vellykket. Vi forhandler selvfølgelig både strikkepinde og hæklenåle til formålet, så du får alt, hvad du skal bruge til dine kreative kreationer. Endvidere kan du købe tilbehør, så du kan sætte et unikt præg på dit næste strikke- eller hækleprojekt.

Vi introducerer dig for et stort farvekort på denne side, hvor du kan vælge mellem 15 forskellige farver. Såfremt du ikke kan finde den ønskede farve, kan du kontakte vores kundesupport, som kan hjælpe dig godt videre med din søgen. Du kan også købe garn fra Mayflower Hit Ta-Too og Mayflower Cotton 3, hvis du er vild med akrylgarn.

Shop Mayflower Mega Hit til attraktive netpriser

Vi forhandler Mayflower Mega Hit til attraktive netpriser, så du kan spare mange penge på akrylgarn i høj kvalitet. Strikker og / eller hækler du ofte med akrylgarn, bør du give denne garnkvalitet en chance. Garnkvaliteten betragtes som hverdagsgarn, som bl.a. er egnet til interiørprodukter som tæpper og puder. Det er også muligt at bruge garnet til forskellige former for beklædning, hvor bl.a. halstørklæder og trøjer er oplagte muligheder.

De store garnnøgler passer glimrende til store projekter, hvorfor du ikke vil føle dig begrænset. Følger du en opskrift, bør du være opmærksom på det anbefalede garnforbrug. Mayflower Mega Hit er egnet til hverdagsbrug, da garnet tåler maskinvask ved 30 grader og tørring i tørretumbler ved lav temperatur.

Mayflower Mega Hit er en prisvenlig garnkvalitet, der vil være henvendt til enhver hobbyentusiast. Garnet er særligt velegnet til folk, som ikke tåler uld. Er det tilfældet, kan du med fordel købe garnet til vores faste lave priser. Vi sender pakker ud på alle hverdage, så du hurtigt kan få leveret det bestilte akrylgarn til din adresse.

Vi yder prisgaranti på samtlige farvenuancer i vores sortiment. Det er din garanti for, at du kan købe kvalitetsgarn til markedets laveste priser. Skulle du imod forventning finde en lavere pris på denne garnkvalitet, matcher vi selvfølgelig prisen. Vores lager er fyldt godt op, så du altid kan handle garn, der stemmer overens med dine krav og behov. Kontakter du os pr. mail eller telefon, hjælper vi dig gerne med at finde din ideelle garnkvalitet – hvad end det er akrylgarn eller noget helt andet.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.