Konkurrencebetingelser

Når du tilmelder dig konkurrencen, accepterer du automatisk følgende konkurrencebetingelser.

Ansatte hos Rito ApS og husstande må ikke deltage i konkurrencer.

Sociale Medier

Ved deltagelse i konkurrencer på sociale medier, herunder Facebook og Instagram: Konkurrencen er oprettet og drives udelukkende af Rito ApS. Konkurrencen er altså ikke oprettet eller drevet af Facebook Inc eller Instagram. Konkurrencen er kun gældende for personer bosiddende i landet, som Facebook siden/Instagram profilen er tilknyttet. Ved deltagelse i Facebook-konkurrencer giver du automatisk samtykke til, at Rito ApS må sende dig notifikationer på Facebook. 

Ved konkurrencer på de sociale medier vil vinder blive offentliggjort på konkurrence opslaget og/eller et separat opslag på det medie, hvorpå konkurrencen er afholdt. Offentliggørelsen af vinder vil ske senest førstkommende hverdag efter, at konkurrencen er afsluttet. Det er herefter vinderens eget ansvar at kontakte Rito ApS vedrørende præmie.

Tilfældighedsprægede konkurrencer

Når konkurrencen er slut, vil vinderen blive tilfældigt udvalgt imellem alle deltagere.

Vinderen vil få direkte besked på samme medie, som konkurrencen afholdes. Vinderens navn vil blive offentliggjort på konkurrenceopslaget, senest førstkommende hverdag efter, at konkurrencen er slut.

Præstationsprægede konkurrencer

Vær opmærksom på, at vi kun kan se dit opslag, hvis din profil er offentlig tilgængelig.

Når konkurrencen er slut, vil en jury kigge alle opslag igennem og udvælge en vinder. Juryen har 1 uge til at gennemgå deltagernes opslag og vælge en vinder.

Vinderen vil få direkte besked på samme medie, som konkurrencen afholdes. Vinderens navn vil blive offentliggjort på konkurrenceopslaget, senest en uge efter at konkurrencen er afsluttet.

Købsbetingede konkurrencer

Ved deltagelse i købsbetingede konkurrencer vil deltagerne give samtykke til at Rito Aps må sende nyhedsmails, webpush og eksklusive SMS-tilbud.

Vinderen vil blive kontaktet pr. mail eller telefon, senest først kommende hverdag efter konkurrencens afslutning.

Generelt

Rito ApS forbeholder sig retten til at finde en anden vinder, såfremt vinderen ikke har reageret indenfor 2 uger efter at vinderen er blevet kontaktet.

Alle konkurrencevindere vil blive kontaktet direkte af Rito ApS på det medie, hvor de har deltaget i konkurrencen, medmindre andet er oplyst herover. Er der tale om købsbetingede konkurrencer, vil vinderen blive kontaktet på den mailadresse eller telefonnummer, som er oplyst på ordren.

Præmie

Præmier kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter. Vinderen har ansvaret for at indberette eventuel gevinstafgift til SKAT.

Version: v1.c149.s1.l2