Afsendelse ! Bestil inden

Er du blogger?

Hos Rito.dk sætter vi utrolig stor pris på bloggere, som skriver om deres erfaringer og meninger om forskellige produkter inden for hobbybranchen. Vi følger løbende med på blogs og Facebook-sider, som omhandler emnet garn og hobby.

Vi samarbejder i dag allerede med en lang række blogs, hjemmesider og Facebook-sider, der får tilsendt varer fra os, som interesserer dem. De har herefter mulighed for at skrive deres personlige og ærlige mening om produktet og/eller at udlove det i en konkurrence. På den måde finder vi sammen ud af, hvilke varer der er værd at købe og sælge.

Kom i gang

Før du kan få tilsendt varer fra os, er det vigtigt for os at kende forskellige forhold om dig og din blog, hjemmeside eller Facebook-side.

Vi vil gerne kende disse informationer vedrørende din side:

  • Hovedemne
  • Ca. antal besøgende pr. måned
  • Hvor lang tid har du blogget/været i gang
  • Et link til din side

Kontakt os på sponsor@rito.dk.

Bemærk, at der kan være lidt længere svartid på denne type mails.

For at det skal være interessant for os, skal det selvfølgelig være en side, som har nogle læsere/fans og er relevant for Rito.dk. Vi vurderer fra gang til gang, om et samarbejde er relevant, og hvor mange produkter vi kan give. Vi kan ikke garantere, at vi samarbejder med alle, der kontakter os.

PS. Du kan tjene penge ved at have vores bannerannoncer eller tekstlinks på din side. Læs mere om hvordan du kan tjene penge her.

Version: v2.c17.s1.l2