Returret

Hos Rito.dk har vi indført udvidet returret, som giver dig mulighed for at fortryde dit køb i op til 365 dage

Såfremt du vælger at sende en eller flere varer retur, beder vi dig om at medsende dit ordrenummer. Hent en returseddel her. Som privatperson får du altid 365 dages returret, når du handler hos Rito.dk, såfremt varen fremstår 100 % ny i ubeskadiget stand og i ubrudt emballage.

Returadresse: Rito.dk - Gyrovej 1 - 7800 Skive

Varer der returneres på efterkrav nægtes modtaget. Vi gør desuden opmærksom på, at returpakker uden omdeling ikke vil blive afhentet. Returpakker skal altid sendes til den oplyste adresse. Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Returnering/Ombytning af varer

Skulle du imod forventning ikke være tilfreds med dit køb, kan du gøre brug af din 365 dages returret. Såfremt betingelserne er overholdt, kan du naturligvis returnere dine varer, hvis det sker inden for 365 dage. I tilfælde af at du sender en vare retur, hvor returneringen ikke skyldes en fejl af Rito ApS, skal du selv afholde omkostningerne til forsendelsen. Du har mulighed for at få pengene retur, hvis den refunderede vare overholder følgende betingelser:

  • Varen er intakt og i ubrugt stand
  • Varen skal returneres inkl. den originale emballage
  • Varen lugter ikke af røg eller mados
  • Varen er ikke blive udsat for fugt e.l.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke refunderer penge for brugte eller beskadige varer. Returnerer du garnnøgler, er det et krav, at banderolen er intakt. Vi beder dig om at sende varen forsvarligt emballeret, så den ikke tager skade undervejs med posten. I returpakken skal du medsende din faktura.

Ombytning af en vare og returnering af en vare har samme procedure. Den købte vare sendes retur til vores adresse, og når vi har modtaget din returvare og godkendt den, vil købesummen blive refunderet til dit kreditkort indenfor få dage. Ønsker du varen i en anden størrelse/farve skal lave en ny ordre på www.rito.dk. Omkostninger til returneringen skal du selv afholde.

Hvis du bor i området, er det også muligt at komme forbi Gyrovej 1, og lægge returposen i den sorte kasse udenfor døren.

Refundering

Har du et ønske om at få dine penge retur, vil pengene blive tilbageført til den anvendte betalingsmetode.
Typisk vil det tage op til 10 arbejdsdage for at behandle din returnering.

Ved refundering får du hele varebeløbet retur. Vælger du at returnere hele ordren, vil du også få den oprindelige forsendelsesudgift retur. 

Nægter du at modtage varen, vil vi opfatte det som et ønske om refundering.

Reklamation

Såfremt din vare er beskadiget eller defekt, kan du kontakte os med henblik på reklamation. Skulle det være tilfældet, så skal du kontakte os, inden du sender varen retur. Såfremt reklamationen bliver godkendt, tilbagebetaler vi naturligvis pengene for dine fragtomkostninger, ligesom vi sørger for at erstatte varen.  Dog gør vi opmærksom på, at vi ikke afholder omkostninger for emballage. Bliver det konstateret, at varen er blevet beskadiget som konsekvens af ualmindelig slid eller forkert brug, vil dine forsendelsesomkostninger ikke blive dækket. Benytter du dig af din reklamationsret, beder vi dig om at oplyse, hvilke problemer der er med varen. Vi har skrevet et afsnit om reklamation i vores handelsbetingelser, hvor du læse mere om vilkår og betingelser.

Returneringsfrist

Vi yder 365 dages returret til privatpersoner

Returneringsanvisning

Returvarer bedes sendes til vores adresse:

Rito ApS

Gyrovej 1

DK - 7800 Skive

info@rito.dk

Efterkrav, pakker uden omdeling og pr. anbefaling

 

  • Varer, der bliver returneret til Rito ApS pr. efterkrav vil blive nægtet modtaget
  • Varer, der bliver returneret til Rito ApS uden omdeling vil ikke blive afhentet
  • Varer, der bliver sendt pr. anbefaling vil blive modtaget, men udgifterne hertil bliver ikke dækket
  • Rito ApS dækker almindelige udgifter til forsendelse (ikke rekommanderet, pakker med forsikring eller tilsvarende tillægsydelser)

 

Forsendelsesomkostninger ved returnering

Som udgangspunkt skal forsendelsesomkostninger ved returnering af varer betales af kunden. Rito ApS vil kun afholde omkostningerne, hvis returneringen skyldes en fejl, der er forårsaget af Rito ApS.

 

 

Version: v6.c71.s1.l2