💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 80% rabat - Klik her 💥
Ny
 
29%
Azalea Sjalet af Rito Krea - Sjal Hæklekit 125x40cm
 

Azalea Sjalet af Rito Krea - Sjal Hæklekit 125x40cm

Før: 139,00 DKK

100,00 DKK

Prisfald!

KIT-RITO-0003
Producent: Rito Krea

Leveringstid 1-2 dage

Opskrift ikke inkluderet!


  • Vælg størrelse
    • Leveringstid 3-10 dage

Produktbeskrivelse

Elsker du tøj og tilbehør med farveskift, er dette sjal et must. Sjalet er hæklet i Infinity Hearts Azalea, som er et multifarvet akryl-uldgarn. Kombinationen af akryl og uld gør garnet både varmt, blødt og lækkert at gå med. Det hækles på hæklenål 4,00 mm. Derudover skal du bruge en stoppenål til at hæfte ender. Mens du hækler, vil du opleve de unikke farveskift, som Infinity Hearts Azalea er så kendt for. Opskriften er nem at følge både for en begynder og en erfaren i hækling.

Det eneste, du skal gøre, er at vælge hæklekittet i dropdown-menuen og derefter vælge den farve garn, du ønsker. Du kan nu tilføje 1 vare til kurven og gå til betaling. Dernæst kan du printe opskriften ved at klikke på ”Vis/print opskrift”.

Overhold altid hæklefastheden! Vær opmærksom på, at garnmængden er tilpasset hæklefastheden. Hvis du hækler løsere eller strammere end angivet i opskriften, vil dit garnforbrug muligvis variere. Det vil desuden påvirke størrelsen af det endelig projekt. Vær derfor meget opmærksom på at matche hæklefastheden. 

Azalea Sjalet fra Rito Krea er designet af bloggeren Louise Grimm Hansen, som også har siden KreaLoui.

    20 andre produkter fra samme kategori

    Kunder der købte dette produkt købte også: