💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 80% rabat - Klik her 💥
Ny
 
29%
Tørklæde af Louise Grarup - Sjal Hæklekit 165cm
 

Tørklæde af Louise Grarup - Sjal Hæklekit 165cm

Før: 139,00 DKK

100,00 DKK

Prisfald!

KIT-AMB-0001
Producent: Rito Krea

Leveringstid 1-2 dage

Opskrift ikke inkluderet!


  • Vælg størrelse
    • Leveringstid 3-10 dage

Produktbeskrivelse

Flerfarveskift er populært i tøj. Ønsker du tøj og tilbehør med multifarvet garn, er dette sjal hæklekit en oplagt mulighed for at stifte bekendtskab med flerfarvet garn. Sjalet måler 165 cm på det bredeste stykke og er designet i et simpelt rib look, som nemt kan læres både af nybegyndere og erfarne. Tørklædet er one size og kan bruges ved mange lejligheder, uanset om det til hverdag eller fest.

Det multifarvede garn Infinity Hearts Azalea er et blandingsgarn, som består af 55% uld og 45% akryl. Med denne sammensætning får du et lækkert uldgarn, som føles varm og samtidig let. Det flerfarvede garn fra Infinity Hearts har minimum tre farveskift, som glider over hinanden. Det kan for eksempel være sort, grå og hvid, hvor nuancerne langsomt skifter og bliver lysere. Med de mange overgange får du et særligt udtryk og et farvespil, som gør dit projekt unikt.

Til opskriften skal du bruge et nøgle Infinity Hearts Azalea, en hæklenål str. 4,00 mm og en stoppenål til at hæfte ender med.

Alt, du skal gøre, er at vælge sjalet i dopdown-menuen. Dernæst skal du vælge, hvilket garnnøgle du ønsker til tørklædet. Når du har tilføjet de to ting til kurven, kan du videre til bestilling. Når bestillingen er modtaget, kan du gå tilbage og få vist eller printe opskriften fra designeren Louise Grarups hjemmeside. Klik på ”Vis/print opskrift”, og du er nu klar til at gå i gang.

NB! Det er vigtigt, at du overholder hæklefastheden, som står skrevet i opskriften. Hækler du løsere eller strammere end angivet i opskriften, vil dit garnforbrug muligvis variere. Desuden vil det påvirke størrelsen af det færdige projekt.

Tørklædet i uld er designet af bloggeren Louise Grarup, som også skriver indlæg på hjemmesiden ByGrarup.

    20 andre produkter fra samme kategori

    Kunder der købte dette produkt købte også: