34%
Til og med
28/02-17
ArtBin Garntaske Lilla
 

ArtBin Garntaske Lilla

Før: 225,00 DKK

149,00 DKK

Prisfald!

6936SA

Leveringstid 1-2 dage


Produktbeskrivelse

Er du en kreativ ildsjæl, som ikke kan lade være med at strikke, hækle eller sy, hvor du end befinder dig, sĂĄ er den lilla garntaske fra Artbin et must. Den praktiske garntaske gør det nemt at transportere garn, strikke- og hækleprojekter med pĂĄ farten. 

Den lilla taske er formet som en cylinder. Den er 30 cm høj og har en diameter på 28 cm.

Tasken er lavet af det vandafvisende materiale nylon og har en kraftig bund i PVC-plast, så indholdet ikke bliver vådt, hvis tasken står på en fugtig overflade. Den praktiske form gør, at tasken kan indeholde ca. 16 garnnøgler af standardstørrelse fordelt i to lag.

Tasken kan bæres på to måder. Der medfølger en aftagelig og fast skulderstrop, så du kan bære tasken på skulderen. Stroppen kan justeres, og den kan placeres på to forskellige måder. På garntaskens låg sidder der en hank, som gør, at du kan transportere dit garn ligesom en kuffert.

Ved siden af tasken sidder der et lille sort penalhus, som med en plastikkarabinhage kan klikkes af og på taskens yderside. Du kan også lægge penalhuset ind i tasken. Den lille taske er lavet af nylon og måler 4x6x21,5 cm. Penalhuset kan indeholde dine strikkepinde, hæklenåle, hakkenåle, saks og andet tilbehør. På siden af tasken sidder en sidelomme på 18x15 cm, hvor du kan opbevare opskrifter, strikkepinde, hæklenåle og andet tilbehør.

Tasken har to ĂĄbninger. PĂĄ selve taskens lĂĄg er der to sprækker med hver to runde huller for enden, sĂĄ du nemt kan fĂĄ fat i en garnende og lade den stikke ud af tasken, mens du arbejder pĂĄ dit projekt. Dermed kan den samtidig fungere som garnholder, sĂĄ nøglerne ikke hopper omkring. En anden mĂĄde at komme til garnet pĂĄ er ved at ĂĄbne lynlĂĄsen lige under taskens lĂĄg. PĂĄ den mĂĄde kan du hurtigt fĂĄ overblik over dit garn.   

Den lilla garntaske leveres i en transparent plastiklomme, sĂĄ den er nem at pakke sammen og opbevare.

Specifikationer

  • Artbin Garntaske Lilla
  • Materiale: nylon og PVC-plast
  • Størrelse: 30x28 cm
  • Farve: lilla

    EAN: 071617013363 (0 716170 013363)

30 andre produkter fra samme kategori

Kunder der købte dette produkt købte også: