81%
100 blomster i hækling og strik - Bog af Lesley Stanfield
 

100 blomster i hækling og strik - Bog af Lesley Stanfield

Før: 249,00 DKK

49,00 DKK

Prisfald!

T-70908-55
Producent: Turbine

Leveringstid 1-2 dage

  • Titel: 100 blomster i hækling og strik
  • Forfatter: Lesley Stanfield
  • Sprog: dansk
  • Sider: 128
  • Indbinding: hæftet
  • Størrelse: 22,5x22,5 cm
  • ISBN: 978-87-7090-855-9

Produktbeskrivelse

100 blomster i hækling og strik  - Bog af Lesley Stanfield er en fantastisk, inspirerende bog med en masse opskrifter på forskellige blomster og planter. Alle opskrifter er opdelt efter sværhedsgrad - enkel, halvsvær og krævende.

100 blomster i hækling og strik indeholder både hækle- og strikkeopskrifter. Den indeholder hovedsagligt opskrifter på blomster og blade, men der er også opskrifter på insekter som en mariehøne, bi og sommerfugle og frugt og grønt som gulerødder, kirsebær, asparges, radisser og flere. 

Bogen er inddelt i sektioner. Der er et indledende kapitel med gennemgang af forkortelser og basisteknikker. Derefter er der en oversigt over de færdige modeller. De er alle mærket med et opskriftsnummer, så det er let at overskue. Derefter er der afsnit med opskrifterne delt op efter, om det er hækling eller strikning og også efter sværhedsgrad. Til sidst er der et kapitel med inspiration og ideer til projekter med opskrifterne fra bogen.

Ved hver opskrift er der angivet, hvilken type garn der er brugt fx tyk uld eller tynd bomuld. Der står også hvilke farver garn og eventuelle ekstra redskaber, du skal bruge. Og så er fremgangsmåden naturligvis tydeligt beskrevet. Der er billeder af de enkelte modeller ved hver opskrift og der er også diagrammer ved hækleopskrifterne.

100 blomster i hækling og strik er en pragtfuld bog, som byder på både strikkeopskrifter og hækleopskrifter.  Lesley Stanfield har skrevet denne bog, som er blevet solgt i utallige eksemplarer på det danske marked. I 100 blomster i hækling og strik har du rig mulighed for at suge til dig med inspiration, så du kan skabe din helt unikke kreation. Du kan hurtigt og let finde frem til den kreation, som tiltaler dig mest. Kan du lide at strikke og / eller hækle smukke blomster, så vil 100 blomster i hækling og strik med stor sandsynlighed være noget for dig. 

100 blomster i hækling og strik indeholder opskrifter skrevet på dansk.

  • Forfatter Lesley Stanfield
  • Emne Strik og hækling
  • EAN: 9788770908559 (9 788770 0908559)

30 andre produkter fra samme kategori

Kunder der købte dette produkt købte også: