GRATIS: Få en gratis Fidget Spinner - Så længe lager haves - Du betaler kun fragt - Se mere her
 

Sjaler og sjælevarmere - Bog af Sys Fredens

50,00 DKK

9788764106176

Leveringstid 1-2 dage

  • Titel: Sjaler og sjælevarmere
  • Forfatter: Sys Fredens
  • Sprog: dansk
  • Sider: 32
  • Indbinding: hæftet
  • Størrelse: 15x15 cm
  • ISBN: 978-87-641-0617-6

Produktbeskrivelse

Forlaget Klematis har sammen med hækleentusiasten Sys Fredens i 2010 udgivet bogen Sjaler og sjælevarmere. Til alle årstider kan et sjal eller en sjælevarmer lune din skulder og ryg. I denne bog finder du inspiration på sjaler og sjælevarmere, som du enten kan forkæle dig selv eller din veninde med.

Bogen måler 15x15 cm, som er en udmærket størrelse. Den minder mere om et lille hæfte end om en bog. Takket være den praktiske størrelse kan du have bogen med dig på farten. Du kan læse i bussen, toget eller et helt tredje sted, hvis du har for inspiration til nye sjaler eller sjælevarmere.

Sjaler og sjælevarmere indeholder 14 opskrifter. Flere af modellerne er i mønsterstrik. Er det første gang, du prøver kræfter med mønsterstrik, er sjaler og sjælevarmere et godt sted at starte. Omme bagi er der information om garnkvaliteter og forkortelser, så du nemt kan finde forhandlere og få hjælp til opskrifterne.

Blandt de mest solgte hæklebøger ligger Sys Fredens’ udgivelser i toppen på det danske marked. Sjaler og sjælevarmere er ingen undtagelse. Den er blevet en stor salgssucces. Siden udgivelsen har bogen været efterspurgt af danske hækleentusiaster. Mange ser Sys Fredens som en stor inspirationskilde. Finder du Sjaler og sjælevarmere af Sys Fredens interessant, kan du bestille bogen allerede i dag med få klik.

Sjaler og sjælevarmere er skrevet på dansk.

Om forfatteren

Sys Fredens har altid haft en passion for garn. I 1970’erne blev interessen vækket fra en rejse til Paris. En veninde præsenterede hende for garnbutikker, som dengang var anderledes end de danske. De mange forskellige typer garn gav Sys Fredens blod på tanden til at åbne sin første garnbutik og sælge parisisk garn i København. I takt med garnmoden og skiftende interesser for strik og hækling har forfatteren åbnet og lukket flere garnbutikker både i Aarhus og København. Ved siden af arbejdet som butiksejer har Sys Fredens de siden 2003 udgivet bøger om strik og hækling. I første omgang har det været for at kunne sætte sig i kundernes sted, når de stillede spørgsmål til garnet eller opskrifterne, og siden for at hjælpe nybegyndere, give erfarne strikke- og hækleentusiaster tips og inspiration til nye opskrifter.

  • Forfatter Sys Fredens
  • Emne Strik og hækling
  • EAN: 9788764106176 (9 788764 4106176)

30 andre produkter fra samme kategori

Kunder der købte dette produkt købte også: