TILBUD 💥 Spar op til 55% på alle Järbo Garn - Klik Her 💥 Spar 70% på Mayflower Andes - Klik Her 💛 🥚 Gratis guide til DIY Påskeharer Her 🥚
10%
Til og med
31/03-18
Vinterbaby - Bog af Sys Fredens
 

Vinterbaby - Bog af Sys Fredens

Før: 100,00 DKK

90,00 DKK

Prisfald!

9788764108477
Producent: Klematis

Leveringstid 1-2 dage

  • Titel: Vinterbaby
  • Forfatter: Sys Fredens
  • Sprog: dansk
  • Sider: 48
  • Indbinding: hæftet
  • Størrelse: 18x18 cm
  • ISBN: 978-87-641-0847-7

Produktbeskrivelse

Venter du en vinterbaby, eller kender du en, som venter en vinterbaby, kan Sys Fredens Vinterbaby give dig inspiration til forskellige beklædningsgenstande og tilbehør til den lille.

Det er forlaget Klematis, som sammen med strikkeentusiasten Sys Fredens udgivet Vinterbaby i 2014. Bogen måler 18x18 cm og kan således følge med dig, hvad enten du er på farten og gerne vil kigge efter inspiration, eller hvis du har strikkeprojektet med dig. Bogen er udgivet som et hæfte snarere end en bog.

Bogens indhold spænder bredt fra djævlehue, halstørklæde, svøb, vest, hue, ragsokker, kjole, undertrøje, bukser, sweater, heldragt og tæppe. Inden du begynder kan du læse Sys Fredens’ forord, og mangler du hjælp til teknikker, forkortelser eller forslag til garn, er der bag i bogen hjælp at hente både med illustrationer på, hvordan du gør samt beskrivelser af fremgangsmåde. Opskrifterne er overskuelige, fordi de fleste af dem står på to sider, så du kan have opskriften bredt ud og samtidig se på billedet. Farverne er holdt neutrale, så du både kan strikke til drenge og piger. Alle opskrifter er strikket og hæklet til en vinterbaby i størrelserne 0-6 måneder og 6-12 måneder. Af garn er der brugt kvaliteter som merino, kashmir og babyalpaka, hvilket vil sige, at garnerne føles varme mod barnets hud. Der er i alt 17 opskrifter på babytøj og tilbehør.

Vinterbaby er på dansk. 

Om forfatteren

Sys Fredens har altid haft en passion for garn. I 1970’erne blev interessen vækket fra en rejse til Paris. En veninde præsenterede hende for garnbutikker, som dengang var anderledes end de danske. De mange forskellige typer garn gav Sys Fredens blod på tanden til at åbne sin første garnbutik og sælge parisisk garn i København. I takt med garnmoden og skiftende interesser for strik og hækling har forfatteren åbnet og lukket flere garnbutikker både i Aarhus og København. Ved siden af arbejdet som butiksejer har Sys Fredens de siden 2003 udgivet bøger om strik og hækling. I første omgang har det været for at kunne sætte sig i kundernes sted, når de stillede spørgsmål til garnet eller opskrifterne, og siden for at hjælpe nybegyndere, give erfarne strikke- og hækleentusiaster tips og inspiration til nye opskrifter. 

  • Forfatter Sys Fredens
  • Emne Strik og hækling
  • EAN: 9788764108477 (9 788764 4108477)

30 andre produkter fra samme kategori

Kunder der købte dette produkt købte også: