💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 80% rabat - Klik her 💥
 

150 Strikkede og hæklede motiver - Bog af Heather Lodinsky

249,00 DKK

T-40610-30
Producent: Turbine

Leveringstid 1-2 dage

  • Titel: 150 Strikkede og hæklede motiver
  • Forfatter: Heather Lodinsky
  • Sprog: dansk
  • Sider: 144
  • Indbinding: hæftet
  • Størrelse: 22,5x22,5 cm
  • ISBN: 9788740610307

Produktbeskrivelse

I bogen 150 Strikkede og hæklede motiver siger forfatter c.png?aHR0cHM6Ly9yaXRvLmRrL3N0cmlra2Vib2Heather Lodinsky, at hun personligt synes, de flotteste projekter kombinerer strik og hækling. Hun mener også, at sjove, små former gør projekter lette at have med og spændende at arbejde på. Derfor har hun lavet en samling af forskellige former i hæklede og strikkede motiver i forskellige sværhedsgrader. Motiverne kan sammensættes på kryds og tværs til hendes foreslåede projekter eller laves til nye spændende kreationer efter din fantasi.

150 Strikkede og hæklede motiver begynder med en introduktion til bogens opsætning og en forklaring af symboler og størrelser brugt i bogen. Indholdsfortegnelsen er et galleri af de mange opskrifter med sidetal ved hvert billede så dit valg er let at finde. Opskrifterne er delt op efter former og du får derfor sektioner om cirkler, ruder, firkanter, trekanter, sekskanter, ottekanter, femkanter, snefnug, stjerner, blomster, hjerter, muslinger, blade og forbindelsesmotiver.

I den del, Heather Lodinsky kalder første kapitel, finder du opskrifterne på de mange motiver. På hver opskrift står der tydeligt designnavn, sværhedsgrad, strik/hækling og farvekombination. Der er også en overskuelig forklaring og billeder til hver opskrift og et diagram ved hækling. Du kan altså bruge netop den metode, du foretrækker, når du skal læse opskriften.

I andet kapitel er der forslag til projekter, som gør brug af formerne fra kapitel et. I spændende formkombinationer viser 150 Strikkede og hæklede motiver, hvordan du laver et femkantet stjernetæppe, en halvmånetaske, et tørklæde med hjerter og blomster, en muslingepude og et firkanttæppe. Måden, formerne er sat sammen på, inspirerer til videre leg med, hvordan former kan sættes sammen og hvad det kan blive til.

Andet kapitel indeholder også en række hjælpemidler, fx hvordan motiver kan sammensættes, hvordan du laver halve og kvarte motiver, hvordan du kan arrangere motiver og bringe nye udtryk frem og hvordan du planlægger dit eget design. Hele processen kan minde meget om patchwork. Der er også afsnit om farvevalg, garnvalg, strikke/hæklefasthed, montering, garnforbrug og oversigter over forkortelser og symboler samt hvordan du læser diagrammerne.

Mangler du en inspirationsbog til et sjovt projekt af mange forskellige former lapper og er kreativiteten i højsæde så er 150 Strikkede og hæklede motiver lige noget for dig. De flotte farver, klare billeder og forståelige forklaringer gør planlægning og udførelse legende let.

  • Forfatter Heather Lodinsky
  • Emne Strik og hækling
  • EAN: 9788740610307 (9 788740 0610307)

30 andre produkter fra samme kategori

Kunder der købte dette produkt købte også: