💥 20-90% RABAT på Garn og tilbehør fra Infinity Hearts - Klik her 💥
 
61%
Strik til lille og stor - Bog af Trine Angelsen
 

Strik til lille og stor - Bog af Trine Angelsen

Før: 249,00 DKK

99,00 DKK

Prisfald!

T-40610-90
Producent: Turbine

Leveringstid 1-2 dage

  • Titel: Strik til lille og stor
  • Forfatter: Trine Angelsen
  • Sprog: dansk
  • Sider: 112
  • Indbinding: hardback
  • Størrelse: 20,5x28,0 cm
  • ISBN: 9788740610901

Produktbeskrivelse

Strik til lille og stor af Trine Angelsen fra 2016 finder du opskrifter på strik til hele famillien. Far, mor, lillebror, storesøster og baby kan alle finde deres nye favorit blandt opskrifterne. Huer, vanter, sokker, sweatre, Strik til lille og stor har det hele. Der er flere sværhedsgrader, ensfarvet eller multifarvet, stort eller småt, hurtigt eller udfordrende. Alle uanset niveau fra nybegynder til garvet strikker kan være med.

Strik til lille og stor springer direkte ud i opskrifterne uden omsvøb. Der er energi og engagement bag bogen, så der skal gang i projekterne. Strik til lille og stor har opskrifter på på sweatre, vanter og huer til damer, mænd og børn i friske farver og med flotte detaljer, som giver trøjerne liv og personlighed. Der er opskrifter på pigekjoler, blødt strik til seje mænd, halsedisser, babytæppe og et bukse og sweater sæt til tumlingen. Der er også lidt til hjemmet i form af fire flotte karklude.

Detaljerne på mønstrene rangerer vidt med blade, mennesker, dyr og blomster, men også snirkler og andre krummelurer i flotte designs. Andre mønstre er mere simple i udtrykket fx med enkle striber, som gør dem lette at sammensætte med andet tøj og overtøj. Du kan strikke opskrifterne med alt fra en eller to farver til så mange, som du har lyst.

Alle mønstrene har flotte billeder af det endelige resultat, et lille afsnit om Trine Angelsens inspiration til opskriften, tydelig vejledning til udførelse samt diagrammer til mønstrene. Er der brug for montering, er der også vejledning til det. Der er desuden information omkring størrelse, materialer, pinde og strikkefasthed. Det gør det let at gå til projektet, hvis du vælger samme tykkelse garn, som der er brugt i bogen. Trine Angelsen gør opmærksom på, at hvis du vælger andet garn, skal du være opmærksom på at løbelængden kan være forskellig og at det endelige resultats størrelse afhænger af tykkelsen på dit garn. Flere af opskrifterne er angivet i flere størrelser fx børnetrøjer.

Strik til lille og stor er fuld af flotte billeder og glade mennesker i færd med at bruge deres nye strik i hverdag og leg. De mange flotte farver og designs indgyder inspiration i enhver strikker. Find dit eget favoritdesign og din perfekte farvekombination og sving strikkepindene. Trine Angelsen har opskriften.

Om forfatteren

Trine Angelsen finder idéer til sine designs i sine daglige omgivelser og har navngivet mange af hendes designs efter familliemedlemmer. Hun elsker at eksperimentere med farver, designs og garntyper - og kvaliteter, når hun leger med sit nyeste design. Når hun strikker, skal det være en god oplevelse og hun håber, det også bliver det for dem, som bruger hendes bøger.

  • Forfatter Trine Angelsen
  • Emne Strik
  • EAN: 9788740610901 (9 788740 0610901)

30 andre produkter fra samme kategori

Kunder der købte dette produkt købte også: