TILBUD 💥 Spar op til 55% på alle Järbo Garn - Klik Her 💥 Spar 70% på Mayflower Andes - Klik Her 💛 🥚 Gratis guide til DIY Påskeharer Her 🥚
81%
Til og med
31/03-18
Kækt Kattelegetøj - Bog af Sara Elizabeth Kellner
 

Kækt Kattelegetøj - Bog af Sara Elizabeth Kellner

Før: 249,00 DKK

49,00 DKK

Prisfald!

T-40611-43
Producent: Turbine

Leveringstid 1-2 dage

  • Titel: Kækt Kattelegetøj
  • Forfatter: Sara Elizabeth Kellner
  • Sprog: dansk
  • Sider: 112
  • Indbinding: hardback
  • Størrelse: 20,5x28,0 cm
  • ISBN: 9788740611434

Produktbeskrivelse

I Kækt Kattelegetøj af c.png?aHR0cHM6Ly9yaXRvLmRrL3N0cmlra2Vib2Sara Elizabeth Kellner fra 2016 finder du 25 strikkeopskrifter på legetøj din kat vil elske dig for. Hvis din kat er blevet for tyk eller bare er en vildbasse, der trænger til nye legesager, er Kækt Kattelegetøj lige noget for dig. Strik killingen en donut at hygge med på sofaen eller strik Mis et af de mange insekter, hun kan jagte gennem hele stuen. De mange opskrifter er spækket med flotte billeder af søde katte, som er helt optagede af leg og knap nok bemærker kameraet. Det gør dem nu ikke mindre elskelige, for det er tydeligt, at de har fundet deres nye yndlingsbeskæftigelse.

Kækt Kattelegetøj er opdelt i to afsnit. Første afsnit er de 25 opskrifter på kager, bamse, mus, bjældebold, fisk, blomster, kattehoved, slange og et utal af insekter, fx kålorm, bi, snegl, græshoppe og edderkop. Hver opskrift har flotte billeder, der viser legetøjet i brug, så du kan du idéer til fx hvor du kan hænge det, så Tiger får mest muligt ud af det, med eller uden din hjælp. Alle opskrifter har desuden en klar og tydelig trin-for-trin guide til hvordan du laver legetøjet - lige fra start til montering. Der er også informationer om materialer og endelig størrelse. Der står desuden ved hver opskrift, hvilket erfaringsniveau du helst skal have for at kunne gennemføre opskriften uden besvær. Mangler du hjælp, kan du tage et kig i anden del af bogen, som kan hjælpe dig videre.

Anden del indeholder afsnit omkring materialer og værktøj, vigtige teknikker og grundlæggende masker. Det betyder, at enhver kan være med, når der skal strikkes legetøj til katten. Er du nybegynder, er projekterne ligetil efter du har læst guiden igennem. Er du mere erfaren eller øvet, kan du let springe til en opskrift og eksperimentere med, hvad din kat bedst kan lide. Sara Elizabeth Kellner foreslår, at hvad enten du er nybegynder eller har strikket i mange år, så er det en god idé at tage et kig på denne sektion. Hun taler blandt andet om fordele og ulemper ved at fylde legetøjet med katteurt. Og så er der trin-for-trin guides til løbeknuder, opslagning, at strikke rundt på strømpepinde, at samle masker op, hestetømme, aflukning, slå om og meget mere. Hun viser på samme vis de mest grundlæggende masker: ret, vrang, udtagning og indtagnng. Hun viser også, hvordan du broderer detaljer på dit strik, så det bliver mere livagtigt og realitetstro. Alt sammen er let at se og forstå, så du ikke skal bruge tid på at tyde guiden, inden du kan lære teknikken.

Bagerst er der en liste over forkortelser og et register, hvilket gør det let for dig at slå op, hvis du bliver i tvivl eller leder efter noget bestemt. Til sidst kan du møde de fantastiske katte, som stod model til billederne. Mød blandt andet Annelis, Charlie-Girl, Tilly og Ophelia.

Om du kan strikke, gerne vil lære det, mangler nyt til Misser eller bare elsker at se på legende katte, er Kækt Kattelegetøj et must. Projekterne tager ikke lang tid, da de er små og hurtigt lavet. Og så kan du jo lige nå en mere inden sengetid, så Simba har noget at lave, når han spæner rundt og vækker dig kl 3 i nat.

  • Forfatter Sara Elizabeth Kellner
  • Emne Strik
  • EAN: 9788740611434 (9 788740 0611434)

30 andre produkter fra samme kategori

Kunder der købte dette produkt købte også: