💥 20-90% RABAT på Garn og tilbehør fra Infinity Hearts - Klik her 💥
 

Den meget lette guide til Fair Isle Strik - Bog af Lynne Watterson

249,00 DKK

T-40611-69
Producent: Turbine

Leveringstid 1-2 dage

  • Titel: Den meget lette guide til Fair Isle Strik
  • Forfatter: Lynne Watterson
  • Sprog: dansk
  • Sider: 144
  • Indbinding: indbundet
  • Størrelse: 21,5x25,4 cm
  • ISBN: 9788740611694

Produktbeskrivelse

Den meget lette guide til Fair Isle Strik af c.png?aHR0cHM6Ly9yaXRvLmRrL3N0cmlra2Vib2Lynne Watterson fra 2017 viser dig, hvordan du let kan komme til at strikke de flotte Fair Isle mønstre, som ellers ser så svære ud. Lynne Watterson siger, at guiden kan gøre enhver begynder til strikkeekspert, så bogen egner sig til dig, der gerne vil lære Fair Isle strik uanset dit erfaringsniveau.

Bogen er inddelt i tre hoveddele med hver et antal lektioner, som du kan tage en af gangen i dit eget tempo. Tager du dem i rækkefølge, vil du blive guidet gennem teknikkerne, efterhånden som de bliver sværere og giver dig det næste ryk i læringen. I de første tre lektioner fortæller Lynne Watterson dig om forskellige garntyper, valg af farver og hvad hun foreslår skal være i dit strikkekit, når du går i gang med Fair Isle strik.

Derefter starter den første del omkring de grundlæggende strikketeknikker. Her er der 12 lektioner om opslagning, ret og vrang, vendbare stoffer, aflukning, udtagning, indtagning, strikkefasthed, rundstrikning, hvordan du holder garnerne, Jacquardstrik, medløbstråde og diagrammer. Hver lektion har gode trin-for-trin guides til, hvordan du udfører maskerne med både billeder og skrevne beskrivelser. Dermed kan du let vende ord til praksis og holde dit strik op mod rigtige. Lynne Watterson har også inkluderet tips og tricks gennem hele bogen, så det bliver endnu nemmere for dig at lære Fair Isle strik. Efter du har været igennem denne del, har du en god basis til at gå videre med anden del. 

Anden del af bogen tager dig igennem fire lektioner om flerfarvede ribmønstre, luse- og ternmønstre, Fair Isle-bånd og fladedækkende Fair Isle-mønstre. Du lærer over 60 forskellige mønstre i flotte farver og med spændende detaljer. Først er der et galleri af de smukke mønstre, så du kan forsøge at vælge det ene, som du skal starte med. Mønstrene er tydeligt afbildet med klare strikkeprøver, letforståelige mønsterbeskrivelser, diagrammer og al den information om pinde og garntype, som du har brug for at vide for at kunne gå i gang med din egen strikkeprøve. I denne del kommer der sammen med teknikkerne også 11 flotte projekter, som du kan gå i gang med. Projekterne bruger mønstrene, du lige har lært, men du kan også erstatte dem med nogle af de andre mønstre. Dermed kan du allerede begynde at designe dine egne projekter. De 11 projekter inkluderer barnecardigan, fingerløse vanter, varmedunksbetræk, benvarmere, hue, tørklæde, taske, pude, tæppe og grydelapper. Hvert projekt har flotte billeder af det endelige resultat, en god beskrivelse af fremgangsmåden for hele projektet samt information om materialer, størrelse, strikkefasthed og montering.

Tredje del af Den meget lette guide til Fair Isle Strik handler om monteringsteknikker. De 9 lektioner lærer dig udspænding og presning, perfekte sømme, pynt med perler, kvaster, pomponer, snoet snøre, frynser, brug af knapper og grundlæggende efterbehandling. Igen er der beskrivelser, diagrammer og billeder til at lede dig gennem lektionerne, så du lærer præcis, hvordan du behandler dit strik og får det bedste resultat ud af det.

Til sidst er der forkortelser og et indeks, så du let kan slå op, hvis du bliver i tvivl om noget.

Så hvis du også synes Fair Isle strik er super flot og ikke tror du kan lære det, så giv Den meget lette guide til Fair Isle Strik et forsøg, inden du siger aldrig. Lynne Watterson vil ikke skuffe dig.

Hvis du ikke kan få nok af c.png?aHR0cHM6Ly9yaXRvLmRrL3N0cmlra2Vib2Lynne Watterson og hendes måde at forklare strik på, så har hun også skrevet to andre meget lette strikkeguides til henholdsvis snoningsstrik og kniplingsstrik. Find hendes andre bøger her.

  • Forfatter Lynne Watterson
  • Emne Strik
  • EAN: 9788740611694 (9 788740 0611694)

30 andre produkter fra samme kategori

Kunder der købte dette produkt købte også: