Rito holder fødselsdagsuge - STORE RABATTER - Se alle tilbuddene her - Få et sæt gratis spillekort her! 💛

Hørgarn

Hørgarn er en populær garnkvalitet, som er kendt for sin høje kvalitet og mange praktiske egenskaber. I alt sin enkelthed er garnet et organisk og bæredygtigt materiale, som er nemt at arbejde med. Vi har et stort udvalg af garn til faste lave priser. I vores omfattende sortiment finder du garnkvaliteten i en lang række flotte farver og kvaliteter. Vi tilbyder garn i både natur- og basisfarver, hvor der er rig mulighed for at kombinere de forskellige farver for at skabe et enestående look. Du kan foretage en bestilling i dag og få leveret det ønskede garn til din adresse inden for få hverdage. Vi leverer direkte til din hoveddør, så du hurtigt kan komme i gang med at strikke eller hækle. Garnkvaliteten er fremstillet ved spinding af heglet hør, hvilket igen er blevet en populær fremgangsmåde.

Hørgarn til strik, broderi og væv

Vores garn henvender sig til strikning og vævning. Garnet er fremstillet af en komfortabel og luksuriøs blanding af henholdsvis viskose, bomuld og hør. Denne materialekombination har været med til at sikre den højeste kvalitet og bedste holdbarhed. 100 % hør kan i sig selv kan virke meget groft, hvilket er årsagen til, at man typisk blander det med viskose og bomuld. Dermed er der rig mulighed for at bruge denne garnkvalitet til strikning, brodering og hækling, uden at tøjet kommer til at kradse, klø eller på anden vis genere. Kombinationen af hør, bomuld og viskose er ligeledes med til at give tøjet et flottere look og tekstur. Garnet er særligt egnet til at strikke tøj og kan derfor tåle at blive vasket ved 30-40 grader - afhængig af om du foretrækker fin- eller almindelig vask. Garnet har også en lang række andre egenskaber. Du vil nemlig opleve, at tøjet får en smuk og glansfuld overflade, som vil gøre tøjet helt unikt. Takket være garnets fine egenskaber har det været muligt at fremstille flot, blødt og slidstærkt børnetøj. Hørgarn er også praktisk til at fremstille køkkentekstiler og interiør - det kunne f.eks. være klude og tæpper. Med denne garnkvalitet er mulighederne mange, og det er nærmest kun fantasien, som sætter grænser.

Anvend hørgarn til strikke- og hækleprojekter

Hørgarn er kendt som et slidstærkt materiale, som er egnet til at strikke- og hækle både sommer- og efterårstøj. Strikke- og hækleentusiaster har i årtier anvendt garn af hør til strikning og hækling med stor succes. Garnmaterialet er særligt egnet til fremstilling af sommertøj, fordi garnet er let og åndbart. I den anledning vil det være fordelagtigt at købe garn i høj kvalitet , som vi naturligvis forhandler. Vi har som udgangspunkt alle farver og varianter på lager, så du kan komme i gang med at strikke og hækle tøj.

Vi leverer hørgarn med en længde på 85-120 meter pr. garnrulle. Dermed kan du hurtigt og nemt beregne og bestille den garnmængde, du har brug for. Der er rigtigt mange moderne strikke- og hækleopskrifter, hvor hør indgår som et vigtigt element. Det vidner om, at hørgarn er en garnkvalitet, som for alvor er på vej frem.

Sætter du pris på et flot og eksklusivt look, når du strikker og hækler børnetøj, så vil det være oplagt at anvende garn af hørfibre. Hørfiber er et ældgammelt materiale, som har været kendt og er blevet anvendt siden tidernes morgen. Garnet er tidligere blevet anvendt til at fremstille tæpper, men bliver i højere grad anvendt til at fremstille børnetøj i dag. Har du planer om at hækle, strikke elle brodere sommer- eller efterårstøj, så vil materialet være perfekt til den opgave. Der er f.eks. rig mulighed for at strikke og hækle sommerkjoler, sweaters og halstørklæder. Du kan vælge den ønskede farve på baggrund af din personlige smag, den aktuelle årstid og nutidens trends. Vores udvalg består af garn fra den anerkendte producent, Drops, som står bag serierne Belle og Bomull-Lin, som har sine individuelle egenskaber og fordele.

Hvis du har brug for inspiration til, hvad du kan bruge hørgarn til, kan du med fordel kigge nærmere på vores afsnit med strikke- og hækleopskrifter. Vi forhandler en lang række interessante strikke- og hæklebøger, som er propfyldt med nemme og nyttige opskrifter.

Populær garnkvalitet på tilbud samt mængderabat

Hos Rito.dk finder du altid et stort sortiment af hørgarn, som kan købes til attraktive priser. Du har mulighed for at få glæde af vores mængderabat, hvis du køber større mængder garn. Vi giver mængderabat ved køb af et antal større antal nøgler. Jo mere du køber, desto flere penge kan du spare, når du shopper garn online.

Ydermere har vi jævnligt en lang række gode tilbud, hvor du kan spare penge på garn i høj kvalitet. Dermed er du altid sikret en lav og fordelagtig pris, når du shopper garn i den ønskede kvalitet. Der er ligeledes mulighed for at opnå gratis fragt, hvis du handler for et minimumsbeløb. Vi har stor interesse i at være din foretrukne forhandler af hør. Derfor kører vi altid med prisgaranti, så du er sikret de laveste priser på nettet. Såfremt du imod forventning finder prisen på en vare billigere hos en anden forhandler, så matcher vi naturligvis prisen. Prisgarantien gør sig gældende for hele vores sortiment og er med til at sikre dig den bedste handel.

Vi udvider jævnligt vores udvalg af hørgarn med nye kvaliteter og farver. Dermed er vores sortiment tilegnet ethvert behov og smag. Du kan shoppe garn, når det passer dig bedst. Der er mulighed for at handle døgnet rundt, og vi sørger for at behandle din ordre hurtigst muligt. Som kunde kan du spare både tid og penge, når du handler hørgarn fra vores store udvalg. Vi leverer din bestilling til din hoveddør inden for få hverdage. 

Underkategorier