Afsendelse ! Bestil inden

Job hos Rito.dk

Vi søger løbende dygtige medarbejdere til vores hurtigt voksende team.

Hvis vi har aktive stillingsopslag, så kan du se dem på jobnet, ved at klikke her.

Det er ikke altid vi aktivt søger medarbejdere, men vi vil altid gerne modtage uopfordrede ansøgninger, som kan sendes ved at udfylde formularen her

Står du og mangler en praktikplads? Så kig nærmere

Webudviklerelev (læreplads)

Foto, video og content praktikant

Digital marketing praktikant

Se flere stillinger her

 

 

Behandling af personoplysninger (håndtering af ansøgninger)

Uanset om du sender en opfordret eller uopfordret ansøgning til Rito Aps, betyder det, at vi behandler en række personoplysninger om dig. I den behandling er formålet rekruttering, hvilket vil sige en vurdering af, om du er egnet til en stilling hos os.

Når Rito ApS har modtaget personoplysninger om medarbejderne, er vi ansvarlige for de indsamlede data. Nedenfor findes alle de relevante oplysninger om virksomheden.

Rito ApS
Gyrovej 1
7800 Skive
CVR nr. 25133803

Modtagelse af ansøgninger

Når vi modtager en jobansøgning, behandler vi de personoplysninger eller data, der fremgår af ansøgningen og de dertilhørende bilag. Typisk omfatter personoplysninger diverse kontaktoplysninger på ansøgeren, oplysninger om kvalifikationer, erfaringer, motivation for ansøgningen såvel som personlige og faglige egenskaber hos ansøgeren. Når du sender din jobansøgning, vil vi gerne opfordre dig til ikke at sende flere personoplysninger, for at vi kan vurdere din ansøgning og jobønsker. Det kunne for eksempel være personfølsomme oplysninger som cpr-nummer, som ikke er relevant, når du søger en stilling.

Opbevaringsperiode

Et typisk rekrutteringsforløb vil normalt vare 3 måneder. Under rekrutteringsforløbet vil vi behandle og opbevare alle personoplysninger fortroligt. Derefter sletter vi personoplysningerne og jobansøgningerne. Er der tale om uopfordrede jobansøgninger, behandler og besvarer vi dem med henblik på enten invitation til jobsamtale eller et afslag. Indkalder vi dig til samtale, opbevarer vi ansøgningen, indtil vi har truffet en endelig afgørelse. En uopfordret ansøgning vil blive slettet 3 måneder efter modtagelsen. Får du en meddelelse fra os om et afslag, sletter vi din ansøgning bagefter.

Helbredsoplysninger

Oplyser du specifikke informationer om dit helbred, betragter vi dem som personoplysninger af følsom karakter. Under et rekrutteringsforløb vil vi kun undtagelsesvist behandle dine helbredsoplysninger, og det gælder kun, hvis helbredsoplysningerne falder ind under helbredsoplysningsloven §2. Bliver du ikke ansat hos os, bliver dine helbredsoplysninger slettet igen sammen med din ansøgning.

Sikkerhed omkring dine personoplysninger

Alle personoplysninger behandler Rito ApS fortroligt. I den forbindelse har vi foretaget en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Formålet er, at vi under rekrutteringsforløbet og behandlingen af din jobansøgning beskytter dine personoplysninger. Dermed ønsker vi at forhindre, at hændelig eller ulovlig tilintetgørelse samt ændringer forekommer, samt at dine personoplysninger kommer til uvedkommendes kendskab, bliver misbrugt eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen, jf. persondataforordningen pr. d. 25. maj 2018.

For at forhindre ovenstående tager vi dagligt backup af alle vores elektroniske data. Desuden har vi installeret antivirus-software og firewalls for blandt andet at beskytte mod hackere og andre digitale indbrud. Hos Rito ApS har vi en række fysiske sikkerhedsprocedurer, som blandt andet omfatter, at vi på virksomhedens adresse til hverdag har adgangsbegrænsning og aflåsning af lokaler for at sikre, at ingen uvedkommende får adgang til lokaler med fysisk eller elektronisk data. En jobansøgning eller bilag fra en jobansøgning vil aldrig blive videregivet til anden part, medmindre du har givet samtykke hertil.

Dine rettigheder

Rito ApS har pligt til at informere dig, at vi ovenfor har beskrevet, hvilke personoplysninger Rito ApS behandler om dig, hvad grundlaget er herfor, og hvor længe disse opbevares. Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte Rito ApS. Desuden har du ret til at få udleveret dine personoplysninger på et læsbart medie samt ret til at få rettet ukorrekte eller vildledende personlysninger, som er registreret om dig hos os. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger.

Ønsker du at gøre brug af disse rettigheder, skal du sende en anmodning herom til Rito ApS. Din henvendelse kan sendes til os ved at skrive til denne e-mailadresse: job@rito.dk

Ud over ovenstående har du også mulighed for at klage til Datatilsynet over behandlingen af dine personoplysninger.

Version: v2.c41.s1.l2