TILBUD 💥 Spar op til 55% på alle Järbo Garn - Klik Her 💥 Spar 70% på Mayflower Andes - Klik Her 💛 🥚 Gratis guide til DIY Påskeharer Her 🥚

Garn

Hvordan vi klæder os bestemmes ofte af moden og af årstiderne, som begge er kendt for konstant at ændre sig. Der findes dog én slags beklædning som aldrig går af mode og som kan bruges hele året rundt i forskellige former og modeller – strik. Her i vores webshop sælger vi strikkegarn til alle årstiderne, til alle lejligheder og til enhver stil. Uanset om du ønsker lækkert refleksgarn, uldgarn, slidstærkt strømpegarn, blødt bomuldsgarn, let silkegarn og hørgarn, spændende effektgarn eller garn til at filte med sælger vi det online. Som en ekstra bonus kan du købe det billigt! Slå flere fluer med ét smæk og foretag dig køb over nettet her.

God kvalitet til enhver pengepung – mode for alle

Vi elsker alle sammen lækre produkter af god kvalitet. For mange betyder god kvalitet mange penge og der kan ikke altid blive plads til det i budgettet. Her er vi af den opfattelse, at god kvalitet er for alle. Derfor kan vi ikke alene sikre gode priser hele året rundt. Vi sikrer samtidig at du løbende kan finde yderligere gode tilbud og udsalg der ikke er til at modstå. Den lækre kvalitet forbliver nemlig den samme selvom prisen falder. Dette giver dig mulighed for at spare en masse penge eller mulighed for at købe et større antal garnnøgler uden at betale en krone ekstra. Til slut kan vi sikre dig en god service hver gang du foretager dit køb af garn.

Hold dig varm i de kolde tider med det perfekte strikkegarn

Med det danske efterår og vinter følger sne, slud og små grader. Hvis du, som så mange andre også kan lide at holde dig varm, er du kun et klik væk fra det garn du søger. I vores udvalg af strikkegarn, der holder dig ekstra varm finder du blandt andet uldgarn. Vi sælger billigt uldgarn i lækre kvaliteter med uld fra får, alpaca, lama og mohair. Hver af disse kvaliteter har hver deres unikke og lækre egenskab, men én ting har de tilfælles - hver garnnøgle kan holde dig varm og lun på selv den koldeste vinterdag! Ønsker du derimod garn med egenskaber fra flere forskellige kvaliteter i én og samme garnnøgle er dette også at finde i vores webshop.

Ønsker du at strikke dejlig varmt tøj og tilbehør, som på samme tid føltes ekstra mildt og blødt mod huden kan du med fordel også søge i vores sortiment af bomuldsgarn. Bomuldsgarn egner sig specielt godt til babystrik samt strik til personer med følsom hud.

Vi sælger også billigt og lækkert strømpegarn, som sikrer, at dine fødder forholder sig varme i mange vintre i træk. Én af vores strømpegarns mange egenskaber er nemlig, at det er slidstærkt og velegnet til daglig brug. Dette er grundet en superwashbehandling, som sikrer at strømpegarnet kan vaskes ved maskinvask på op til 40°C.

Er du ekstra kreativ egner mange af disse kvaliteter sig også perfekt til filtning. Filtning er ofte brugt til huer samt til flotte dekorationer, for at skabe et spændende og anderledes look.

Hold dig lun i de luftige forårs- og sommeraftener med let og fint strikkegarn

Det gode ved strik er, at det også er et hit om sommeren. Med fint og let strikkegarn kan du med fordel strikke dig selv et let sjal eller en luftig poncho til de lange og lyse nætter. Her sælger vi billigt silkegarn og hørgarn af høj kvalitet, som egner sig perfekt til netop dette formål. Udover de luftige og bløde egenskaber, har disse kvaliteter på samme tid et flot og elegant udseende, som passer til enhver lejlighed.

Ønsker du at dine sjaler, ponchoer eller lignende skal være ekstra luftige anbefales det, at du bruger ekstra tykke strikkepinde, som også kan købes billigt i vores webshop. Disse bidrager til et resultat, som vil lune dig uden at føles hverken tungt eller indelukket.

Strikkegarn til hverdag samt til fest og farver – ensfarvet samt effektgarn

Uanset hvilken kvalitet garn du ønsker at købe og til hvilket som helst formål har vi hele tiden gode priser og løbende udsalg og tilbud på strikkegarn i alle regnbuens farver – og flere til. Udover at have flotte og enkle ensfarvede garnnøgler har vi i sortimentet også effektfarver. Garnnøgler med effektfarver indeholder både tweedeffekt, print, mouline og mange andre spændende udgaver af kvalitetsgarn.

Dette giver dig mulighed for at tilpasse dit strikketøj og tilbehør til alle fire årstider, samt til enhver lejlighed. Skal du for eksempel strikke dåbskreationer er vores sortiment fuld af fine og delikate farver i både varme og kolde nuancer. Hvis du derimod ønsker at strikke tilbehør, som skaber liv og varme til selv den mest grå og kolde dag, finder du i stedet et bredt udvalg af stærke og dybe farver. Ønsker du lidt af det hele er det bare at gå op opdagelse i de forskellige mixeffekter – det er kun fantasien som sætter grænser!

Spring køen over og køb dit strikkegarn online i vores netbutik – flere fordele i ét køb

Ved at foretage dit køb online her slår du flere fluer med ét smæk. Udover at du kan vælge frit mellem et bredt udvalg af forskellige kvaliteter til ethvert formål og farver i alle regnbuens farver, har du også mulighed for at spare mange penge for den samme gode kvalitet. Gode priser, tilbud og udsalg finder du her hele året rundt.

De ekstra fordele ved et onlinekøb får du blandt andet ved, at du til enhver tid kan springe køen over. Hvis du ikke kan finde tid mellem arbejde og fritidsinteresser til at tage ind til byen og handle, kan du her på nettet bestille det garn du ønsker lige når du ønsker det. Dette, også udenfor de fysiske butikkers normale åbningstider.

Dertil finder du en fordel i, at du kan foretage dit køb af garn hjemme fra sofaen af. Du bliver dermed fri for at trodse regn og slud, for at få de lækre kvaliteter du skal bruge for en dejlig, varm striktrøje, lækre sokker eller dejlig varmt tilbehør. Som en ekstra bonus bliver din bestilling sendt direkte til din hoveddør, klar til brug. Bestiller du dit kvalitetsgarn online her hos os, sikrer vi dig oven i købet gratis fragt. Kig vores sortiment igennem og foretag dit køb af garn allerede i dag. Det bliver ikke meget lettere og sjovere at shoppe!

Underkategorier