💥 20-90% RABAT på Garn og tilbehør fra Infinity Hearts - Klik her 💥

Økologisk garn

Vi forhandler økologisk garn fra nogle af de førende garnproducenter på markedet, hvor bl.a. BC Garn og Mayflower er repræsenteret. Økologisk garn er henvendt til de strikke- og hækleentusiaster, som vægter bæredygtighed ekstra højt. Vores øko garn differentierer sig nemlig ved, at det er blevet produceret på en miljøvenlig- og bæredygtig måde.

Økologisk garn i eksklusiv kvalitet 

Hvis du strikker eller hækler, kan du med fordel anvende bæredygtigt garn. Der kan være forskellige definitioner på høj kvalitet. Vi mener, at bæredygtig produktion er en vigtig del af høj kvalitet. Alle har et miljømæssigt ansvar, og derfor har vi naturligvis også et bredt udvalg af garn med fokus på økologi og høj kvalitet. I takt med det øgede fokus på økologi er danskerne blevet mere tilbøjelige til at købe bæredygtigt garn. Takket være muligheden for at købe bæredygtigt garn, kan man nu strikke og hækle med god samvittighed. 

Køber du øko garn, kan du altid forvente enestående kvalitet. Økologi garn kan bestå af mange forskellige garnkvaliteter. I vores store udvalg finder du både bomuld og uld, som er produceret på en særlig bæredygtig måde. Sortimentet byder på både specifikke garnkvaliteter såsom 100 % bomuld og 100 % uld, ligesom der er mulighed for at købe blandingsgarn. 

Vores økologigarn er produceret af bæredygtige råvarer. Det er en garntype, som du med fordel kan anvende, hvis du ikke har interessere i at gå på kompromis med kvaliteten. Hele processen med forarbejdning og produktion af øko garn bliver gennemført med en miljøvenlig tilgang. Alle garntyperne er kvalitetstestet, da vi mener, at garn og høj kvalitet bør gå hånd i hånd. 

Vores øko-garn kommer fra certificerede forhandlere, som har mange års erfaring med miljøvenlig produktion af kvalitetsgarn. Producenterne har fremstillet garn, som er henvendt til kvalitetsbevidste strikke- og hækleentusiaster. 

Inden for økologisk garn / øko garn kan du bl.a. shoppe nogle af disse mange garntyper:

  • Uldgarn
  • Bomuldsgarn

Du kan også se vores kategorier med akrylgarnmælkegarn og silkegarn, hvor vi har mange forskellige garnkvaliteter.

Bæredygtigt garn uden skadelige kemikalier

Der er mange fordele ved at købe bæredygtigt garn. Først og fremmest vil man kunne skåne både miljø og sundhed, når man strikker eller hækler tøj og andre beklædningsgenstande. Det giver dig mulighed for at beskæftige dig med strikning og hækling af økologisk tøj. Anvender du økologiske materialer til at strikke og hækle, vil du kunne tilgodese både mennesker og miljø. Øko garn er mildt mod huden, hvilket er en fordel for både store og små. Døjer du f.eks. med følsom hud, vil det være særligt relevant at anvende økologisk garnkvalitet. Takket være den bæredygtige produktion og brug af råvarer har det været muligt at producere det mest skånsomme garn på markedet. Dermed vil du som udgangspunkt ikke opleve kløe eller andre gener, hvis du strikker eller hækler tøj med økologi garn. Dog vil det igen afhænge af den pågældende garnkvalitet. 

Du kan forkæle dig selv, eller en du holder af med beklædningsgenstande, som er strikket eller hæklet af økologisk garn. Det bæredygtige garn kan naturligvis bruges til stort set alle tænkelige formål. Du kan strikke eller hækle en trøje, hue, sweater eller noget helt femte. 

En anden væsentlig fordel ved at arbejde med bæredygtigt garn er, at det er meget nemt at arbejde med, og man er stort set altid sikret et godt strikke- eller hækleresultat. 

Køb øko garn til faste lave priser 

Selvom økologisk garn - eller også betegnet som øko garn er kendt for sin høje og kompromisløse kvalitet, så er det ikke ensbetydende med, at garnet koster en formue. Vi vil gerne tilgodese alle de kunder, som vælger miljøvenlige materialer, når de handler garn. Derfor kan vi tilbyde øko garn til priser, hvor alle kan være med. Øko garn er en anelse dyrere end andre garntyper, men du får til gengæld også glæde af garnkvalitet på højeste niveau. Inden for økologisk garn kan du vælge mellem en lang række farver og kvaliteter. Med udgangspunkt i dit kommende strikke- eller hækleprojekt kan du nemt og hurtigt finde det mest hensigtsmæssige garn til formålet. 

Ligesom det gør sig gældende for alle vores øvrige garnkvaliteter, så har vi også prisgaranti på økologisk garn. Vi kan dermed garantere, at du ikke kan finde priserne på øko garn billigere hos andre forhandler. Støder du imod forventning på en forhandler med lavere priser, vil vi naturligvis matche den pågældende forhandlers priser. 

Prismatch er dog ikke den eneste prisfordel, du får på shoppen. Vi har nemlig også mængderabat, hvor der er ekstra mange penge at spare. Køber du flere garnnøgler, vil stykprisen nemlig kunne blive reduceret betydeligt. Dermed bliver du belønnet med lavere priser, desto flere garnnøgler du køber. Ydermere har vi jævnligt en lang række attraktive tilbud, som du med fordel kan benytte dig af. Benytter du dig af vores tilbud, kan du købe økologisk garn / øko garn med store besparelser. 

Vi udvider løbende vores sortiment med nye brands og produkter, hvor økologi og bæredygtighed er i fokus. Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du vil blive holdt opdateret med nye brands, garnkvaliteter og farver. Vi har de fleste garnkvaliteter inden for øko garn, som vi kan levere på få hverdage. Hvis den ønskede garnkvalitet ikke er på lager, vil der være angivet en forventet leveringstid ved siden af produktet. 

Skule du sidde tilbage med øvrige spørgsmål til vores økologiske garn, kan du kontakte os over mail eller telefon. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, så du kan få svar på dine ubesvarede spørgsmål om øko garn.

Hurtig levering af bæredygtigt garn 

Er du overbevist om, at økologisk garn er det helt rette valg, så kan du handle allerede i dag. Du gennemfører blot bestillingen af de ønskede garnnøgler, hvorefter du kan læne dig tilbage og afvente levering. I bestillingsprocessen kan du selv angive, om du vil have leveret det bestilte øko garn til din hoveddør eller nærmeste pakkeshop. 

Køber du øko garn på nettet, kan du spare en masse tid og besvær. Først og fremmest er du ikke afhængig af åbningstider, da du i princippet kan handle dag og nat. Derudover kan du sidde i ro og mag og handle fra din computer, tablet eller smartphone, hvor du ikke skal døje med lange og tidskrævende butikskøer. Når du har foretaget din bestilling, sørger vi altid for at pakke og sende dine varer hurtigst muligt. Du vil løbende blive holdt opdateret omkring din ordre, hvor du bl.a. vil få tilsendt en mail, når din ordre er blevet overladt til posthåndteringen. Der er også økonomiske fordele ved at handle på nettet, hvor du vil opleve de billigste priser på økologisk garn. Har du fået øjnene for, hvilke fordele der er ved at handle på nettet, kan du shoppe øko garn med det samme.

Underkategorier