Afsendelse ! Bestil inden

Tjen penge via affiliate marketing

Har du en hjemmeside eller en blog, som omhandler garn, strik, hækling, syning, håndarbejde eller hobbyartikler generelt? Hvorfor så ikke tjene penge på den?

Ved at placere annoncer og tekstlinks på din side og i dine indlæg, så har du mulighed for at sende besøgende til vores webshop og samtidigt tjene på det.

Vi tilbyder 10% i provision for hvert salg, du kan skaffe til os via din hjemmeside eller blog.

Når en besøgende på din side klikker på vores banner eller tekstlink og derefter handler hos os, så tjener du penge.

Det er nemt og gratis at komme igang, og du bestemmer selv, om du vil blogge om båndgarnbabygarn eller noget helt tredje.

Tjen penge i dag

Vi benytter netværket Partner Ads, som står for tracking og sporing af besøgende og de salg der skabes. Det er dem som håndterer udbetalingen af pengene.

Du vil blive del af et stort netværk, der i mange år har haft stor fremgang og har mange års erfaring med Affiliate markedsføring, hvor du vil få tilsendt månedlige nyhedsbreve om vores seneste tilbud og få tips til hvordan du kan forbedre dine generelle markedsføringstiltag.

Brug formularen i bunden af siden eller besøg Partner Ads og opret dig i dag, klik her.

Tilslut vores produktfeed

Har du prissammenligninger eller lignende så kan du også finde et produktfeed hos Partner Ads, hvor i du kan finde alle vores produkter og har nem integration til din webserver.

Spørgsmål eller problemer

Spørgsmål? Ring til os på +45 78 77 21 21 eller send en mail på info@rito.dk.

Du kan også sende en mail til vores Affiliate ansvarlig, dma@rito.dk, hvis du har direkte spørgsmål efter opsætning i vores affiliate program eller vil have et salgspitch til hvorfor du netop skal vælge os.

Version: v4.c35.s1.l2