💥 20-90% RABAT på Garn og tilbehør fra Infinity Hearts - Klik her 💥

Silkegarn

Sætter du pris på at anvende silkegarn til strikning, hækling og vævning, så kan vi tilbyde dig den populære garnkvalitet til faste lave priser. Vi har et stort udvalg af silkegarn, som har en lang række unikke egenskaber. Silkefibre er noget af det fineste materiale, som kan bruges til en lang række formål. Silkefibre er både smukke, glansfulde og bløde, hvilket er nogle af de egenskaber, som strikke- og hækleentusiaster sætter særligt stor pris på.

Køb silkegarn på nettet - Vi har det største udvalg

Vi har et stort udvalg af silkegarn i høj kvalitet. Vi forhandler en lang række farver og kvaliteter, så du med stor sandsynlighed kan finde netop den garnkvalitet, du er på udkig efter. Silkegarn er typisk en blandingskvalitet, som bliver blandet med b.la. uld, polyamid og alpaca. Man har valgt at fremstille denne blandingsgarn, da man ønsker at gøre garnet mere blødt og varmeisolerende.

Vi forhandler silke fra en række førende producenter, hvilket sikrer dig den højeste kvalitet. Alle varerne er nøje udvalgt på baggrund af strenge kvalitetskrav. Dermed kan du købe garn i den fineste silkekvalitet fra b.la. Drops og Regia, som er blandt de producenter, der er repræsenteret på shoppen. Vi udvider løbende vores sortiment med nye brands og produkter, da vi ønsker at indfri enhver kundes krav og behov for silkegarn.

Du skal anvende silke, hvis du holder af at anvende eksklusivt garn til dine strikke- og hækleprojekter. Takket være det skinnende og bløde design er silke en garnkvalitet, som er særligt egnet til eksklusive designs. Garnkvaliteten er glædeligt blevet anvendt i årevis og forventes at bevare sin popularitet i mange år endnu.

Tøj fremstillet af blandingsgarn med silke er særligt egnet til personer med følsom hud. Derfor er det også en garnkvalitet, som hyppigt bliver anvendt til baby- og børnestik. Silkefibre er rart imod huden og giver ikke kløe eller andre gener, som man kan opleve ved andre materialer. Du finder vores silke i et flot farvekort af smukke- og harmoniske farver. Takket være det store udvalg af farver er det muligt at strikke- og hækle tøj, som kan bruges hele året rundt og til forskellige lejligheder. Du kan kombinere forskellige farver og kvaliteter, hvis du ønsker at sætte dit personlige præg på tøjet. Kombinationsmulighederne er næsten uendelige, hvilket giver dig mulighed for strikke- og hækle smukke og unikke beklædningsgenstande til dig selv eller til en betydningsfuld person.

Silkegarn til små- og store strikkeprojekter

Uanset om du skal i gang med et større eller mindre strikkeprojekt, så har vi garnet til netop dit projekt. I vores sortiment finder du en hel verden af farver og kvaliteter, som har mange individuelle egenskaber. Garnet kan anvendes til strikning og hækling af både sommer- og vintertøj. I vores sortiment finder du forskellige former for blandingsgarn, hvor visse kvaliteter er mere egnet til sommertøj end vintertøj - og omvendt. Det er mest almindeligt at anvende silke til sommertøj, hvor der f.eks. er rig mulighed for at strikke et flot sjal eller en kjole. Blandt strikke- og hæklentusiaster kan der være delte meninger omkring brugen af silkegarn. Ikke desto mindre er det en garnkvalitet, som har en opadgående efterspørgselskurve. Det er moderne at strikke og hækle med silke, som i stigende grad bliver anvendt til diverse projekter.

Ved køb af silke kan du nemt og hurtigt beregne den garnmængde, du har behov for. Vi har angivet længde og vægt for alle garnkvaliteter, så du har bedre forudsætninger for at bestille den rette mængde. Hvis du er i tvivl om, hvor mange ruller garn du har behov for, så hjælper vi dig gerne.

Du kan få inspiration fra diverse strikke- og hæklebøger, som er fyldt med nemme opskrifter. Vi har et stort udvalg af disse opskriftsbøger, hvor der er masser inspiration at hente. Du kan også eksperimentere med dine egne strikke- og hækleopskrifter, hvis du sidder med en masse idéer, som du gerne vil have ført ud i livet. Læser du en strikkeopskrift på forhånd, vil du typisk kunne få en bedre fornemmelse af, hvor meget garn du har brug for.

Har du strikket eller hæklet tøj i silke, skal du være særligt opmærksom på, hvordan du bedst vasker og vedligeholder tøjet på bedst mulig vis. Silke er en slidstærk og samtidig følsom garnkvalitet, hvor det er vigtigt at følge korrekte vaskeanvisninger.

Vi forhandler billigt silkegarn i høj kvalitet

Selvom garnet er en af de fineste garnkvaliteter, så behøves det ikke koste en formue. Vi har valgt at køre med faste, lave priser, så du altid kan finde et stort udvalg af billigt silkegarn. Netop høj kvalitet og lave priser er blandt de faktorer, som vi vægter højest. Som kunde har du dermed altid mulighed for at shoppe garn i den fineste kvalitet til fordelagtige priser. De faste lave priser gør sig gældende, uanset hvilke kvaliteter og farver du foretrækker.

Ambitionen er at være landets billigste forhandler af garn i silkekvalitet. Derfor har vi indført prisgaranti, som er din garanti for, at du altid kan få glæde af de laveste garnpriser på markedet. Hvis du imod forventning finder forhandler med billige priser, så matcher vi den pågældende forhandlers priser. Dermed er du altid sikret en god handel, når du shopper garn på nettet.

Vores faste lave priser gør sig gældende, uanset hvor mange garnruller du køber. Der er endda mulighed for at opnå fri fragt. Vi sidder klar på både telefon og mail, hvis du sidder tilbage med nogle ubesvarede spørgsmål vedrørende vores garn.

Vi har jævnligt gode tilbud på garn fra nogle af de førende brands. I vores udsalgs- / tilbudssektion kan du være heldig at finde silke blandt vores mange fordelagtige tilbud. Det er ofte muligt at opnå store besparelser, hvis du køber vores garn til tilbudspris. Vi har desuden mængderabat på silke, så stykprisen beregnes efter, hvor mange garnnøgler du bestiller. Dermed kan det være hensigtsmæssigt at købe ekstra stort ind, så du har garn nok til både nuværende og fremtidige hækle- og strikkeprojekter. Det er din mulighed for at købe billigt silkegarn, som er i en klasse for sig selv.

Underkategorier