💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 90% rabat - Klik her 💥

DROPS Brushed Alpaca Silk

17 produkter
  • Indhold: 77% Alpaca, 23% Silke
  • Garngruppe: C (16 - 19 masker)
  • Vægt/længde: 25 gram = ca. 140 meter
  • Anbefalede pinde: 5 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 17m x 24p
  • Håndvask, max 30°C / Tørres fladt

Hører du også til de personer, som elsker at strikke bløde og lækre kreationer, som holder i årevis? Udvalget af forskellige typer er garn er bredt, men når det kommer til de bedste af de bedste kvaliteter er udvalget knap så bredt. Én af de bedste kvaliteter til et lækker blødt, fjerlet og samtidig varmende resultat er Brushed Alpaca Silk garn fra Drops. Den bløde og børstede Alpaca findes i et bredt udvalg af forskellige farver, som passer til alle årstider samt til alle lejligheder – både hvis du er til det simple og sofistikerede look eller til et festligt og spændende look. Her forhandler vi billig Brushed Alpaca Silk garn til gode priser hele året rundt. Hvis du holder øje med vores webshop vil du løbende opleve gode tilbud og udsalg, som ikke vil være til at modstå. Kig forbi allerede i dag og bliv fristet!

Drops Brushed Alpaca Silk garn – kvalitet i verdensklasse

Drops Brushed Alpaca Silk garn er produceret i Peru. Garnets bløde egenskaber kommer af dets eksklusive mix af 77% blødt alpaca og 23% skinnende silke. Dette mix er først og fremmest én af de blødeste og lækreste kvaliteter der findes på markedet. Mixet sikrer at garnet føles utroligt dejligt og mildt mod huden. Dette er skønt for alle og egner sig til alle, men egner sig specielt godt til børne- og babystrik. På samme tid sikrer blandingen at dine resultater bliver fjerlette og luftige. Dermed vil det føles som om du slet ikke har noget på, hvis du bærer et sjal, en poncho eller andre modeller strikket med Drops Brushed Alpaca Silk garn. Forskellen fra dette garn og andre fjerlette garnkvaliteter er, at dette varmer overraskende meget. Derfor kan Brushed Alpaca Silk garn fra Drops med fordel bruges om efteråret og om vinteren, selvom det er meget luftigt.

Brushed Alpaca Silk garn fra Drops er flot og elegant at bruge alene, men virker også godt som effektgarn sammen med andre kvaliteter som bomuld, uld eller hør. Det er kun fantasien som sætter grænser! Er du ekstra kreativ og kan lide at eksperimentere egner Brushed Alpaca Silk garn sig godt til at filtes. Dette kan komme dig til gode i de kolde vintermåneder, hvis du ønsker garnets varmende egenskaber på deres maksimum.  

Brushed Alpaca Silk garn til enhver lejlighed og til enhver årstid

De fjerlette, men samtidig varmende egenskaber sikrer at kreationer strikket med Drops Brushed Alpaca Silk kan bruges hele året rundt. Dette gælder både for luftige forårsaftener, lune sommerdage, friske efterårstider samt til sne og kulde. For at imødekomme denne fantastiske egenskab findes garnet i flere forskellige farver, som passer godt til de forskellige årstider eller som let kan bruges hele året rundt.

På samme tid giver dette dig mulighed for at tilpasse dine kreationer til forskellige events – elegante og festlige samt afslappede. Sortimentet indeholder blandt andet simple, flotte og sofistikerede farver som natur, grå og beige som er tre meget populære helårs- og basisfarver. Hvis du er mere til fest og farver vil du finde flotte nuancer af farverne lilla, violet, koral, skovgrøn og mange flere.

Farveudvalgt giver dig også mulighed for at tilpasse dine kreationer til forskellige lejligheder. Hvis du for eksempel ønsker at strikke en personlig gave til en nyfødt er to gode bud på passende farver støvet rosa til en pige samt grågrøn til en dreng.

Følg anvisningerne og opnå det bedst mulige resultat med Brushed Alpaca Silk garn

Som forhandler af et kvalitetsgarn som Brushed Alpaca Silk garn fra Drops, deler vi glædeligt ud af gode råd og vejledninger til, hvordan du opnår det bedste resultat samt sikrer dette resultat så mange år fremover som muligt.

For at opnå det bedste strikkeresultat med Brushed Alpaca Silk garn måler de anbefalede pinde 5 mm. Den forholdsvis brede tykkelse sikrer, at garnets luftige egenskab kommer til syne og viser sig fra den bedste side. Jo smallere strikkepinde der bruges, jo tungere vil garnet føles og modsat vil garnet varme mindre, jo tykkere strikkepinde der bruges.

Når først du er færdig med din bluse, din poncho, hue eller hvad du ønsker at strikke med Brushed Alpaca Silk , findes der få simple råd, for at holde den gode kvalitet god. Det vigtigste råd er, at overholde vaskeanvisningerne som lyder på håndvask, max 30°C. Ved højere temperaturer og maskinvask kan garnet risikere at krympe. Efter vask skal Brushed Alpaca Silk garn fra Drops tørres fladt – ingen vaskemaskine!

Køb Drops Brushed Alpaca Silk garn online i dag – vi har prisgaranti og billig fragt

Hvis du som så mange andre også er blevet fristet af Brushed Alpaca Silk garn og dets lækre egenskaber kan du med fordel købe det online hos os. Vi er nemlig af den opfattelse, at god kvalitet ikke er lig med en høj pris. God kvalitet skal være til en pris som alle kan være med til. Derfor kan vi som forhandler af Drops Brushed Alpaca Silk sikre dig gode og billige priser hele året rundt. Som om dette ikke var nok, kan du løbende være heldig at rende ind i yderligere gode tilbud og udsalg, uden at garnets kvalitet mindskes det mindste.

Ved et online køb af billige kvalitetsprodukter kan du ofte risikere at rende ind i en dyr fragt – men ikke her i vores online butik. Udover at tilbyde dig billig Brushed Alpaca Silk garn til gode priser hele året rundt samt løbende gode tilbud og udsalg tilbyder vi dig nemlig også billig fragt ved hvert eneste køb. Dette giver dig mulighed for at købe mere kvalitet for et mindre beløb. Andre fordele ved online køb er, at du til enhver tid kan shoppe løs af Brushed Alpaca Silk – også uden for de fysiske butikkers åbningstider. Du kan bruge lige så lang tid du ønsker på at vælge de forskellige farver og mængder du gerne vil have og du bliver fri for at stå i kø. Din bestilling vil ankomme direkte til din hoveddør efter få dage alt efter lagerbeholdningen. Billigt, lækkert og lige til!

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.