💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 90% rabat - Klik her 💥

DROPS Fabel

51 produkter
  • Indhold: 75% Uld, 25% Polyamid
  • Garngruppe: A (23 - 26 masker)
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 205 meter
  • Anbefalede pinde: 3 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 26m x 34p
  • Finvask eller Uldvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Drops Fabel garnet fra Garnstudio er garnet som egner sig godt til stort set alt. Tre af de vigtigste egenskaber er, at garnet er blødt, varmende og utrolig slidstærk. Derfor hører denne kvalitet til blandt favoritterne når der skal strikkes sokker samt andre vinterkreationer. Uanset hvilken stil du har eller ønsker at strikke i, forhandler vi variationer til enhver stil i et bredt farvekort, som ikke er til at modstå. Du kan vælge mellem Drops Fabel Unicolor, Print, long Print, Spray Print og Mouline. Udover at forhandle populært Drops Fabel kvalitetsgarn forhandler vi det billigt til en god pris hele året rundt. Du kan tilmed være heldig at rende ind i én eller flere af vores mange gode tilbud og udsalg. Kig forbi allerede i dag og spar penge hvor der spares kan.

Drops Fabel garn fra Garnstudio – kvalitetsgarn til lidt af hvert

Drops Fabel har mange gode egenskaber hvilket gør, at garnet egner sig godt til mange forskellige formål. Nogle af de første egenskaber, som sikres af den lækre uld er Drops Fabels varmende egenskaber, som kan holde dig varm på selv den koldeste vinterdag. Tilmed sikrer de 75% uld også, at garnet på samme tid føles dejlig blødt og mildt mod huden. Dermed rammer Drops Fabel en bred målgruppe, da det med fordel også kan bruges til børne- og babystrik. De 25% polyamid i garnet sikrer sammen med spindingsmetoden af 4 tråde, at garnet er ekstra stærkt.

Der er dog tilført Drops Fabel garn flere gode egenskaber end bare de naturlige egenskaber. Ved hjælp af en superwashbehandling er garnet nemlig også utrolig slidstærkt. Dette kommer dig til fordel, hvis du for eksempel ønsker at strikke sokker eller andet baby- og børnestrik som dagligt bliver udsat for ekstra slid. Superwashbehandlingen sikrer tilmed at garnet kan maskinvaskes på op til 40°C.

Drops Fabel fra Garnstudio er produceret i EU og er Oeko-Tex® certificeret.

Drops Fabel fra Garnstudio – en bred vifte af forskellige varianter og flotte farvekort

Da Drops Fabel egner sig til mange forskellige formål er varianterne og farverne også tilpasset til forskellige årstider, lejligheder, stile og formål.

Drops Fabel Unicolor er perfekt til at skabe simple og sofistikerede looks til hverdag eller som blanding med andre farver. Af Drops Fabel Unicolor finder du blandt andet basis- og helårsfarver som natur, beige, brun og sort. Af farverige og jævne blandingsfarver byder vores Fabel Unicolor farvekort på kongeblå, cerise, rød og mange flere.

Er du mere til fest, farver og spræl har varianterne Fabel Print, Long Print og Spray Print et farvekort, som er værd kigge på. Det karakteristiske ved hver af disse mønstre er, at forskellige farver og nuancer er repeteret i lange og tilfældige længder. Dette sikrer alle kreationer med enten Fabel Print, Long Print eller Spray Print et unikt look. Prøv for eksempel variationer som grøn/turkis, rosentræ eller sunset.

Mouline er en blanding af Fabel Unicolor og Print mønstrene. Mouline er perfekt hvis du ønsker dig en simpel farve med et twist. Prøv for eksempel natur/beige eller blå/grå.

Pas godt på dit Drops Fabel garn og nyd godt af dine kreationer i lang tid

Selvom Drops Fabel garn fra Garnstudio hører til én af de mest slidstærke kvaliteter der findes på markedet, holder det stadig længere jo mere du passer på det. Her gælder det først og fremmest om at følge vaskeanvisningerne, så Drops Fabel garn ikke krymper eller slides mere end nødvendigt.

Uanset om du vasker Drops Fabel Unicolor, Mouline, Print, Spray Print eller Long Print må det kun vaskes ved finvask eller uldvask på max 40°C. For at holde på farverne må der ikke bruges skyllemiddel og Drops Fabel skal tørres fladt efter endt vask.

Især til sokker er det vigtigt, at bruge de anbefalede pinde på 2,5 mm. Dette sikrer at maskerne ikke bliver for løse og dermed ikke åbner sig og bliver trælse ved daglig brug. Et godt råd at skrive bag øret er, kun at vaske kreationer af Drops Fabel når det er beskidt og dermed nødvendigt. Lugter tøjet kan det ofte nøjes med at hænge udenfor og lufte i et par timer. På denne måde skåner du dit tilbehør, din vest, dit omslag, dine sokker eller andet strikket med Drops Fabel.

Køb Drops Fabel fra Garnstudio online her og oplev mange fordele i ét køb

I vores online webshop blander vi god kvalitet med en billig pris – vi er nemlig af den opfattelse, at god kvalitet ikke behøver at koste mange penge. Derfor forhandler vi Drops Fabel garn fra Garnstudio til en favorabel pris hele året rundt og tilbyder dig tilmed prisgaranti. Hvis du skulle ske at finde en pris på Drops Fabel, som er lavere end vores pris betaler vi altså differencen tilbage med et smil.

Vi sikrer dig billig og hurtig levering på alle de varer du bestiller, hvis varen er på lager ved køb. Levringstiden oplyses altid under hver enkelt Drops Fabel kvalitet, så du bliver fri for at vente længere tid end nødvendigt.

Følger du jævnligt vores online webshop, kan du være heldig at rende ind i nogle af vores løbende gode tilbud og udsalg. Tilbud og udsalg på i forvejen billigt Drops Fabel kvalitetsgarn gør ikke kvaliteten ringere – derimod giver disse tilbud og udsalg dig mulighed for at købe langt mere Drops Fabel for dine penge.

Ved køb online via vores webshop sparer du dig samtidig for en masse tid. Du bliver fri for at finde transporttid frem og tilbage mellem arbejde, skole hobbyer og andre hverdagsærinder. Du kan foretage et køb af Drops Fabel lige når du har lyst, fra lige hvor du har lyst. Du slipper tilmed for at stå i kø. Her kan du gå direkte til kassen 24 timer i døgnet, 7 dage i ugen og 365 dage om året – også uden for de fysiske butikkers åbningstider. Gå forbi vores online webshop allerede i dag og bliv fristet af en god pris, gode tilbud eller udsalg samt en masse andre fordele. God fornøjelse!

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.