💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 90% rabat - Klik her 💥

Mayflower 1 Class

49 produkter
  • Indhold: 75% Uld, 25% Nylon
  • Garngruppe:A (23 – 26 masker)
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 210 meter
  • Anbefalede pinde: 2,5-3 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 26m x 28p
  • Finvask eller Uldvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Mayflower 1 Class – eller også kendt som Mayflower strømpegarn er en særdeles populær garnkvalitet. Det er den klassiske strømpegarn, som består af 75 % uld og 25 % nylon. Den omtalte kombination af uld og nylon er en kombination, som rigtigt mange strikke- og hækleentusiaster er vilde med.

Mayflower strømpegarn – Omfattende farvekort

Mayflower kommer med et omfattende farvekort, hvor du kan vælge mellem rigtigt mange farver. Farverne spænder bredt, da der er både ensfarvede- og flerfarvede garnvarianter. Danner du dig et overblik over vores sortiment, vil du kunne se mange smukke farveblandinger. Der er bl.a. et stort udvalg af basis- og naturfarver, som de fleste danske forbrugere foretrækker. Du kan selvfølgelig kombinere farverne på kryds og tværs, så du opnår det resultat, som du drømmer om. Farverne appellerer til enhver smag, så der er gode forudsætninger for, at du også kan udvælge en eller flere farver, som falder i din smag. I øjeblikket er der bl.a. en stor efterspørgsel på Mayflower Print, hvor man har formået at skabe en fantastisk blandingseffekt. Hvorvidt det er mest hensigtsmæssigt at vælge en basis- eller printfarve er naturligvis en smagssag. Foretrækker du strømpegarn i regnbuefarver, vil du finde det i det store farvekort. Flere af garnvarianterne er selvmønstrede, så du ikke skal gøre dig tanker om hverken mønster eller striber.

Det er uvist, om Mayflower vil designe og udvikle nye farver inden for denne garnkvalitet. Såfremt det sker, vil vi naturligvis følge op på det, så vi kan tilbyde det komplette farvekort i vores sortiment. Vi forsøger så vidt muligt at have alle farver på lager, så du ikke har besøgt shoppen forgæves.

I vores sortiment finder du også strømpegarn med aloe vera. Det siges, at aloe vera har en antiseptisk virkning, hvilket vil være en fordel i flere forskellige sammenhænge. Den antiseptiske virkning vil især være en fordel, hvis man har tendens til at svede meget ved fødderne. Desværre vil denne aloe vera bliver vaskes ud med tiden, men det kan altså bevares i op til 10 vaske. Ikke desto mindre er det en fin detalje, som de færreste øvrige garnkvaliteter byder på.

Inspiration og opskrifter med Mayflower strømpegarn

Er du i tvivl om, hvad du kan lave med Mayflower, så kan du finde inspiration og opskrifter på nettet. Selvom der er tale om strømpegarn, kan man naturligvis strikke og hækle meget mere end blot strømper og sokker. Mayflower har udviklet rigtigt mange opskrifter til fordel for de mange strikke- og hækleentusiaster over hele verden. Disse opskrifter kan i øjeblikket downloades kvit og frit for deres hjemmeside. Du kan bruge deres søgefunktion til at identificere de opskrifter, hvor Mayflower 1 Class indgår som et førende element.

Søger du på opskrifter, vil du bl.a. kunne læse mere om, hvordan du kan strikke / hækle smukke bluser, sokker, jakker, sweatere, vanter, kjoler og meget mere. Det er altså en garnkvalitet med rigtigt mange muligheder, hvor man ikke behøves lede længe efter opskrifter eller inspiration. Finder du ikke nogen interessante opskrifter, har du selvfølgelig også mulighed for at prøve dig frem. Mayflower 1 Class er kendt for at være nemt at arbejde med, og det gælder for både begyndere og erfarne. Ligesom du kan forvente af producentens øvrige kvaliteter, er denne kvalitet naturligvis produceret af de bedste kvalitetsmaterialer.

Garnet tilhører garngruppe A, hvor du også kan vælge mellem mange garnvarianter.

Strømpegarn til den kompromisløse forbruger

Vil du ikke gå på kompromis med kvaliteten af strømpegarn, kan du med fordel vælge Mayflower 1 Class. Dermed kan du nemlig være sikker på, at de strenge kvalitetskrav bliver overholdt. Som du allerede er blevet bekendt med, er der tale om blandingsgarn, som består af 75 % uld og 25 % nylon. Ulden er med til at holde garnet blødt og varmt, samtidig med at nylonet giver ekstra styrke. Dermed er det en rigtig fin kombination, som er perfekt til forskellige kreationer.

Du kan selv gøre dit for at bevare den bedste struktur og levetid. Det kan du bl.a. gøre ved at sætte dig ind i de pågældende vaskeanvisninger. Vi anbefaler, at du vælger enten finvask eller uldvask, og at du vasker på omkring 40ºC. Tilmed er det vigtigt, at du ikke bruger skyllemiddel, og at du altid tørrer garnet fladt. Køber du denne garnkvalitet, vil det være afgørende, at du ejer de rette strikkepinde. De anbefalede pinde er 2-5 – 3mm, som passer perfekt sammen med denne tykkelse garn.

Mayflower strømpegarn kan købes i nøgler á 50 gram, hvilket har en løbelængde på 210 meter. Når du skal finde ud af, hvor meget garn du skal bruge, er det vigtigt, at du læser den pågældende opskrift grundigt igennem. Hvis du er i tvivl om, hvor meget garn du skal bruge, kan du naturligvis også spørge os til råds. Tilmed har vi en masse strikkekits, hvor du på baggrund af kreation og størrelse vil få oplyst, hvor mange garnnøgler du har brug for. På baggrund af det vil du få oplyst en samlet pris på det garn, du skal bruge til dit kommende projekt.

Mayflower strømpegarn – Tilbud og hurtig levering

Kan man virkelig købe Mayflower strømpegarn? Ja, det er faktisk ofte muligt at købe denne fremragende garnkvalitet på tilbud. Hvis du ikke finder tilbud i vores sortiment, kan du alligevel glæde dig over lave priser. Vi sælger garn til konkurrencedygtige priser, hvor vi har banket de vejledende priser i bund. Det har vi gjort, da du naturligvis skal have mulighed for at købe strømpegarn til landets bedste priser.

Vær opmærksom på at der kan være prisforskel afhængigt af, hvilke farver du ønsker. 1 Class Print er nemlig en anelse dyrere end 1 Class Mix, men forskellen er meget beskeden. Vil du sikre dig den laveste mulige pris, skal du ikke glemme alt om din mulighed for at få mængderabat. Køber du tilstrækkeligt mange garnnøgler af samme slags, vil mængderabatten gøre sig gældende. Du vil opleve, at stykprisen vil blive sænket, hvis du føjer flere nøgler til din kurv. Derudover har vi selvfølgelig hurtig levering og god service, når du handler Mayflower strømpegarn på nettet.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.