💥 20-90% RABAT på Garn og tilbehør fra Infinity Hearts - Klik her 💥

Strømpegarn

Når det kommer til forskellige former for strømpegarn er mulighederne uendelige. Med alt fra sjovt, simpelt, tyndt og tykt garn til ensfarvet, flerfarvet, multifarvet og med mønster, er der mere end én mulighed for at finde strømpegarn der passer til din stil. Én af de mest populære udbydere på markedet for kvalitets strømpegarn er Drops som tilbyder kvaliteterne: Drops Delight, Drops Fabel og Drops Big Fabel. Under disse kvaliteter findes lækkert strømpegarn af blødt uld, dejligt bomuld og slidstærkt polyamid. Uanset hvilken kvalitet og farve(r) du vælger har alle garnnøgler to ting tilfælles – de er alle lækkert kvalitetsgarn, som du kan købe billigt.

Kvalitets strømpegarn – langt mere end bare garn

Der stilles ofte spørgsmålet: Hvad er strømpegarn? Og hvorfor ikke bare bruge ganske almindeligt garn til strømper i stedet for? Svaret er simpelt. Strømpegarn skal bruges fordi, det er en forstærket udgave af almindeligt garn med egenskaber og fordele, som gør det perfekt til netop strømper. Én af de vigtigste fordele er, at strømpegarn er superwash behandlet. En superwash behandling sikrer, at garnet egner sig godt til dagligt brug samt til maskinvask på op til 40°C uden at miste farven eller formen hurtigt. Dertil består en stor del af strømpegarn ofte af polyamid, som sikrer at garnet er ekstra slidstærkt. Er du kvalitetsbevidst, kan du næsten ikke komme uden om Regia strømpegarn, som er designet og udviklet i samarbejde med Arne og Carlos.

Sokkegarn til hverdag samt til fest og farver

Uanset om du ønsker at strikke sokker med et ensfarvet og rent look eller sokker med et flerfarvet og spændende look findes der muligheder for dig. Er du for eksempel vild med stærke farver har du to valgmuligheder. Du kan enten vælge en stærk enkelfarve som gul og strikke med eller vælge multifarvet sokkegarn, som er en blanding 2, 3, 4 eller flere forskellige stærke farver som for eksempel gul, orange og rød. Under flerfarvet sokkegarn finder du forskellige variationer som mouline, print, spray print og long print, som alle har hver deres måde at blande farver på. Alt efter hvilken størrelse strikke pind du bruger og hvilken variation af flerfarvet sokkegarn du vælger, vil hver enkel strømpe have sit eget unikke mønster. Nogle ender med farver i lange striber, mens andre ligner et puslespil, hvor hver brik har sin egen farve.

I mange opskrifter på strømper vil du også opleve, at der er stor mulighed for at mixe ensfarvet og flerfarvet strømpegarn med hinanden. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Jo flere ensfarvet, flerfarvet og multifarvet slags strømpegarn der blandes sammen – jo sjovere og mere spændende bliver det. Alt du skal holde øje med er, at strikkefastheden på de forskellige kvalitets strømpegarn stemmer overens.

Køb lækkert kvalitets strømpegarn billigt på udsalg – flere fordele i ét garn

Det bedste ved tilbud og udsalg er, at spare penge på gode og lækre varer du kan nyde godt af så længe som muligt. Uanset om du er faldet for DelightFabel eller Big fabel kan du være sikker på, at billig strømpegarn er kvalitetsgarn – også selv om du foretager dit køb af det billigt. Strømpegarnets høje kvalitet er sikret i en god blanding af lækre materialer. Den bløde og lækre uld giver dig mulighed for, at strikke både tykke og varme strømper såvel som fine, tynde og varme strømper. Den dejlige bomuld sikrer komfort og blødhed, som dine fødder vil elske. Samtidig sikrer polyamidet, at disse to delikate og luksuriøse materialer beholder deres form, struktur og holdbarhed.

Ved et køb af Drops kvalitets strømpegarn slår du altså flere fluer med ét smæk. Først og fremmest får du luksus strømpegarn, med fordele og egenskaber som er specielt egnet til langtidsvarende strømper. Dette, både på grund af lækre materialer, men også på grund af den praktiske superwash behandling, der sikrer at maskinvask og daglig brug ikke ødelægger dem. Dertil får du et væld af forskellige farver og mønstre, som giver dig mulighed for at strikke strømper til enhver lejlighed. Som en ekstra bonus har du her muligheden for, at købe alle varianter billigt! God fornøjelse.

Underkategorier