💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 80% rabat - Klik her 💥

Regia Design Line by Arne & Carlos 6-trådet

6 produkter
 • Indhold: 75% Uld, 25% Polyamid
 • Vægt/længde: 150 gram = ca. 375 meter
 • Anbefalede pinde: 3 – 4 mm
 • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 22m x 30p
 • Finvask eller Uldvask 40ºC / Tørres fladt eller tørretumbles ved lav temperatur

Regia Design Line by Arne & Carlos 6-trådet er som navnet antyder en 6-trådet strømpegarn, som du nu har mulighed for at få fingrene i. Nyder du at arbejde med strømpegarn i enestående kvalitet, så vil du med sikkerhed blive begejstret for denne garnkvalitet. Vi forhandler naturligvis garnet til faste lave priser, så du altid kan gøre en god handel.

Regia Design Line by Arne & Carlos 6-trådet – Strømpegarn I høj kvalitet

Regia Schachenmayr er en garnproducent, der har gjort sig bemærket på det danske- og det udenlandske marked. Garnproducenten har bl.a. succes med Regia Design Line by Arne & Carlos 6-trådet, som er strømpegarn i høj klasse.

Denne garn er fremstillet af 75 % uld og 25 % polyamid, hvilket er en materialekombination, som er praktisk i mange situationer. Vil du strikke eller hækle et par slidstærke strømper i høj kvalitet, så vil du aldrig kunne helt galt i byen ved at bruge strømpegarn fra Regia Design. I denne kategori giver vi dig adgang til det komplette farvekort, hvor du bl.a. kan shoppe disse farvevarianter:

 • Star Night
 • Twillight
 • Fall Night
 • Moon Night
 • Summer Night
 • Winther Night

Der er udelukkende tale om printfarver, som kan være egnet til specifikke årstider – eller måske kan bruges hele året rundt. Ikke desto mindre er det en populær garnkvalitet, som du har mulighed for at bestille online.

Garnet kan købes i garnnøgler á 150 gram, hvor den forventede løbelængde er 375 meter. Den 6-trådede garn er en anelse tykkere end normalt strømpegarn, hvilket er værd at tage højde for. Skal du strikke tykke, varme og behagelige strømper, så kan du med fordel bruge tykt garn, hvor du f.eks. kan vælge at shoppe denne garnkvalitet i en af de mange farvekombinationer.

Garnet tåler både vaskemaskine (finvask eller uldvask ved 40 grader) og tørretumbler (lav temperatur), hvilket gør garnet egnet til hverdagsbrug. Skal du arbejde med garnet, anbefaler vi pindstørrelse 3-4 mm.

Regia Design Line by Arne & Carlos 6-trådet byder på mange fantastiske egenskaber. Det er nemlig både tykt, varmt og slidstærkt. Vil du opleve disse dejlige egenskaber, så kan du afgive din bestilling i dag. Du kan strikke eller hækle et par strømper til dig selv eller til en person, du holder af.

Prisgaranti på Schachenmayr Regia 6-trådet strømpegarn

Vil du købe Regia Design Line by Arne & Carlos 6-trådet strømpegarn til markedets bedste netpris, så anbefaler vi, at du handler hos os. Vi yder nemlig prisgaranti på samtlige garnkvaliteter i vores sortiment, hvor denne garnkvalitet selvfølgelig ikke er nogen undtagelse. Skulle du imod forventning finde en billigere forhandler, så sørger vi for at matche prisen. I den anledning skal du blot henvende dig til os, hvorefter vi vil forklare dig det videre forløb.

Køber du større mængder Regia Design Line by Arne & Carlos 6-trådet af samme farve, så kan du opnå mængderabat. Takket være vores mængderabat kan du spare mange penge på strømpegarn i høj kvalitet. Klikker du dig ind på en specifik vare, kan du se, hvor mange styks du skal købe for at opnå mængderabat. Du får desuden glæde af 1-2 dages leveringstid og 365 dages returret. Når vi har modtaget din ordre, vil vi bestræbe os på, at de bestilte varer bliver pakket og a

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.