💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 90% rabat - Klik her 💥

Polyamid garn / Nylongarn

Her får du overblikket vores udvalg af polyamid garn – eller også kendt som nylongarn. Skal du gøre en god handel på garn, der bl.a. er fremstillet af polyamid / nylon, så er det denne kategori, du skal besøge. Du kan altså spare mange penge i vores store sortiment, hvor der er mange brands og kvaliteter repræsenteret.

Unikt udvalg af polyamid garn og nylongarn fra anerkendte brands

Nylon / polyamid er syntetiske polymer, der er sammensat af mange enheder. Nylon så første gang dagens lys i 1935. I sin tid påbegyndte man produktionen af stoffet, som bl.a. var (og er) egnet til strømper og faldskærme. Der er mange fordele ved nylon – eller også kendt som polyamid, som er modstandsdygtigt, elastisk og byder på god slidstyrke. Ydermere er det nemt at blande det med andre fibertyper, hvis du gerne vil opnå den bedste sammensætning. Nylon og polyamid er generelt mest egnet til blandingsprodukter, hvor det bl.a. fungerer glimrende med uld og bomuld. Det er et materiale, der er blevet mere og mere populært de seneste år. Derfor har vi selvfølgelig også et bredt udvalg af nylongarn – eller polyamid garn om man vil.

Vi har valgt at forhandle garn af polyamid og nylon, da vi ved, at det er et materiale, som rigtigt mange strikke- og hækleentusiaster har interesse i at arbejde med. Nylon er bl.a. nyttigt til at forstærke strømpegarn, ligesom det bruges til at forstærke mange andre garnkvaliteter. Det er desuden nemt at vaske nylon, da det uden problemer kan gå i vaskemaskinen. Dog skal du være opmærksom på den enkelte kvalitet, da det ikke er alle kvaliteter, der tåler maskinvask.

Der er rigtigt mange kendte brands, der har specialiseret sig i nylongarn og polyamid garn i høj kvalitet. Det gælder bl.a. brands såsom DROPS, Gepard, Mayflower, Regia, Lammy og Opal. Vil du bruge nylon / polyamid til dine kreative projekter, så kan du med fordel købe garn fra nogle af disse kendte brands. Det er vel at bemærke producenter, der vægter kvalitet og holdbarhed højere end noget andet. Det er nemt at arbejde med nylon / polyamid garn, som bekendt byder på rigtigt mange nyttige fordele. Der er altså ingen risiko for, at du bliver skuffet, hvis du shopper garn fra vores sortiment.

Prisgaranti på nylongarn og polyamid garn – Spar mange penge

De tilstedeværende garnkvaliteter og priser er henvendt til dig, der kunne tænke dig at spare penge på kvalitetsgarn. Vi yder nemlig prisgaranti på nylongarn og polyamid garn, ligesom det er tilfældet for alle vores andre garnkvaliteter. Rito bør være din foretrukne forhandler, hvis du vil købe garn til nettets skarpeste priser. Skulle du imod forventning finde vores garnkvaliteter billigere hos en anden forhandler, så går vi glædeligt ind og matcher prisen. Vi mener nemlig ikke, at du skal betale flere penge end højst nødvendigt, hvis du vil købe garn, hvor nylon / polyamid indgår som en af de tilstedeværende materialer.

Vores udvalg af nylongarn og polyamid garn henvender sig til den kræsne strikke- og hækleentusiast, som udelukkende ønsker at arbejde med det bedste garn. Selvom kvaliteten er meget høj, så har vi formået at presse vores priser langt ned. Du har altså rig mulighed for at spare penge, da vi garanterer dig, at vi har de laveste priser på markedet. Der vil helt naturligt været nogle garnkvaliteter, der er dyrere end andre, hvilket du også vil opleve i vores sortiment.

Vi forhandler ikke garn, der er fremstillet af 100 % nylon / polyamid. Derimod er der typisk tale om blandingsgarn, hvor øvrige materialer såsom alpaca, uld, bomuld, polyester og silke er repræsenteret. Med andre ord er det muligt at blande nylon / polyamid med stort set alle materialer. Du kan med fordel bruge nylongarn, hvis du ønsker at styrke og / eller gøre din kreation mere elastisk.

Vil du også opleve de fantastiske egenskaber, som dette materiale byder på, så kan du bestille din foretrukne garnkvalitet allerede i dag. Vi har allerede et stort og unikt udvalg, ligesom vi løbende sørger for at forkæle dig med nye brands og garnkvaliteter. Skulle du alligevel sidde og savne en eller flere garnkvaliteter, så hører vi gerne fra dig. Vi er nemlig meget interesseret i at optimere vores udvalg yderligere, så der er noget for enhver smag.

Find opskrifter på nylongarn / polyamid garn

Vil du i gang med at strikke eller hækle med nylongarn / polyamid garn, så kan du finde rigtigt mange nyttige opskrifter. Der er nemlig utallige projekter, hvor det vil være muligt – eller endda oplagt at bruge garn, der er fremstillet af nylon / polyamid. I den anledning kan du overveje at investere i en af vores håndarbejdsbøger, hvor du bl.a. finder mange strikkeopskrifter, hækleopskrifter og broderiopskrifter. Det kan du med fordel gøre, hvis du er løbet tør for gode idéer og derfor gerne vil søge inspiration.

Der er rigtigt mange anledninger, hvor du kan få gavn af vores nylonblandinger, som bl.a. er oplagte til strømper, børnetøj og meget mere. Kort og godt er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan bruge nylongarn og polyamid garn til.

Selvom garnkvaliteterne i denne kategori går under navnet ”nylongarn” og ”polyamid garn”, så er det en realitet, at nylon og polyamid kun udgør en mindre del af de forskellige garnkvaliteter. Ikke desto mindre har det en stor effekt på en kreation, hvis der er tilsat nylon / polyamid. Man skal altså ikke undervurdere, hvor effektivt det kan være at strikke og hækle med nylon i høj kvalitet.

Har du fundet ud af, hvilket nylongarn / polyamid garn du ønsker at arbejde med, så kan du selvfølgelig bestille med det samme. Det er en af fordelene ved at handle hos en online garnbutik, som holder åbent 24/7. Vi tilbyder desuden kundeservice på alle hverdage, hvor vi kan kontaktes pr. mail og telefon.

Underkategorier