💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 80% rabat - Klik her 💥

Regia Pairfect

35 produkter
  • Indhold: 75% Uld, 25% Polyamid
  • Vægt/længde: 100 gram = ca. 420 meter
  • Anbefalede pinde: 2 – 3 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 30m x 42p
  • Finvask eller Uldvask 40ºC / Tørres fladt eller tørretumbles ved lav temperatur

Schachenmayr Regia Perfect er en fast del af vores sortiment, da vi ønsker at tilbyde strikkegarn og hæklegarn til enhver smag. Er det en kvalitet, du ønsker at prøve kræfter med, kan du købe garnet i vores sortiment. Vi tilbyder det komplette farvekort med printfarver, der kan bruges til skønne strømpekreationer.

Køb Schachenmayr Regia Perfect garn i højeste kvalitet

Regia Perfect fra Schachenmayr Regia er en blandingsgarn, der er fremstillet af 75 % uld og 25 % polyamid. Garnet kan købes i garnnøgler á 100 gram med en forventet løbelængde på omkring 420 meter. Strikkefastheden er på 10 x 10 cm. Som du højst sandsynligt allerede har regnet ud, er der tale om strømpegarn i enestående kvalitet. Det er en af de mest hyppige anvendte garnkvaliteter inden for garn til strømper. Det er både simpelt og ubesværet at arbejde med garnkvaliteten, der kommer med mange nyttige egenskaber.

Garnkvaliteten er superwash-behandlet, hvilket er med til at sikre de bedste vaskemuligheder. Når du skal vaske garnet, anbefaler vi enten finvask eller uldvask ved 40 grader. Garnet kan tørretumbles, men det skal ske ved lave temperaturer. Alternativt skal du tørre garnet fladt, så den naturlige struktur bliver bevaret.

Den anbefalede pindstørrelse er 2-3 mm, som vi vil anbefale dig, hvis du strikker eller hækler med garnet. Vi forhandler naturligvis strikkepinde og hæklenåle i alle tykkelser, og der er også pinde, der er egnet til denne garnkvalitet.

Schachenmayr Regia Pairfect er en 4-trådet strømpegarn, hvor du næsten er garanteret tilfredsstillende resultater.

Regia Perfect strømpegarn til fast lavpris

Strømpegarn fra Schachenmayr Regia er det perfekte garn til flotte, varme og behagelige strømper. Har du et ønske om at strikke eller hækle strømper til voksne eller børn, kan du med fordel investere i denne garnkvalitet. Hvor meget garn du skal bruge til et par strømper afhænger af, hvilken størrelse du skal lave. Det har derfor en vis indflydelse, hvorvidt du skal lave strømper i str. 30, 40, 46 eller noget helt fjerde. Skulle du være i tvivl om garnforbruget, vil vi anbefale dig at købe rigeligt ind. Dermed risikerer du ikke at løbe tør for garn, når du er halvt færdig med strømpe nr. 2.

Der findes rigtigt mange strikkeopskrifter og hækleopskrifter med strømpegarn, hvor Schachenmayr Regia Perfect garn jævnligt bliver nævnt. Hvilken strømpegarn der er den bedste til hobbyprojekter er langt hen af vejen en smagssag. Ikke desto mindre kan du forvente, at du får kvalitet, design og komfort for alle pengene, hvis du køber den omtalte garnkvalitet.

Vi gør opmærksom på, at vi står til rådighed, hvis du har brug for hjælp. Vi har en specialiseret viden og ekspertise inden for strømpegarn, hvilket giver os mulighed for at svare på stort set alle tænkelige spørgsmål. Der er mange gode grunde til at handle Schachenmayr Regia Perfect fra vores sortiment. Vi er nemlig en online garnbutik, der har både mængderabat, prisgaranti og hurtig levering. Det er altså nogle af de fordele du får, hvis du vælger at købe hverdagsgarn på nettet. Er du overbevist om, at Regia Perfect garn er det rette valg, kan du lægge den ønskede farve i indkøbskurven og afslutte din bestilling med det samme.

 

 

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.